2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Evlendigim gunden beri demeye basladi esimin akrabalari yok yumurtan cilk cikti beceremediniz tembelsiniz falan diye artik dayanamadim bugunde bebek konusu acilinca dedim herseyin hayirlisi rabbim bilir dedim anlasinlar artik cok sikildim her dk cocuk mu olur yahu bunlar ilk geceden kalmislar herkes oyle olur saniyorlar sanirim

KizlAaar Hastaligim bittikten bir hafta sonra sol kasigimda bacagima doğru vuran agri var bi de çok sik tuvalete cikiyorum acaba havalar sogudugundan terlemedigim için mi cikiyorum bu kadar çok diyorum yoksa hepsi psikolojik mi
bir idrar tahlili ver istersen, üşüttüysen eğer, idrar yolları enfeksiyonu olabilir, ya da sol kasığım benim yumurtladığımda ağrır

aminnn güzel anne taze anne , sen bizim içinde dua ediyorsun biliyorum, Rabbim kimseyi bu annelik duygusundan mahrum bırakmasın inşallah.

Ya kızlar o değil de asıl benim kafama takılan bi şey var, mesela üstüne gördük diyelim. Onu anlamamızın bi yolu var mı? Paranoya yaptım 2 aydır, ya hamileysem üstüne gördüysem diye. Çünkü karın ağrımdan dolayı 2-3 gün Majezik, Apranax ne bulursam içiyorum. Çok tırsıyorum öyle bi şey olursa bi gün diye. Aslında bu kadar gebelik testi falan yapmamın sebebi de o. Bildiğim kadarıyla üstüne görme çok sık rastlanan bi şey değil ama olmaz da değil. Siz ne biliyosunuz bu konuda?

Benim annemde evlendiginde 45 kiloymuş 160 cm boyla kemikleri sayılıyomuş.annem 4 aylık hamileymiş kayınvalidesi bütün komşulara benim gelin hamile kalamıyo kısır gibisinden şeyler söylemeye başlamış.ozamanlar hamileyim demeyi yada belli etmeyi ayıp haya sayıyolarmış.yine birgün babannem öyle konuşurken dayanamamış komşunun biri ayıp ayıp niye böyle konuşuyosun senin gelin 4 aylık hamile demiş.babannem mort olmuş biryandanda sevininmiş

kesinlikle belirsizlik çok kötü ne varsa belli olsun tedavisi yapılır araştırılır diyor insan iyi oldu kafan rahat olumsuz bir şey yok uygulanacaklar belli bu rahatlıkla bebiş kendinden gelir bi bakarız :)

canm valla benm cevremde öylelerle dolu da napcaz işte susturamıyoruz duymazdan gelicez bn cevap bile vermiyorum artık bakıyolar cevap yok bı daha sormuyolar onlar da

kesinlikle belirsizlik çok kötü ne varsa belli olsun tedavisi yapılır araştırılır diyor insan iyi oldu kafan rahat olumsuz bir şey yok uygulanacaklar belli bu rahatlıkla bebiş kendinden gelir bi bakarız :)
inşallah inşallah sırf hayırlısıyla sağlığıyla gelsinde nasıl istiyorsa ne vakit istiyorsa o zaman gelsin :)

Yavru kuşum 35'im ben, belli olmaz ki bu işler. Adetime sevinebileceğim tek sebep menapoza girmediğimi gösteriyo olması şu an napim
Kız ben ne yapıym balkondanmı atlayım damdanmı kendimi 36 sanarken bir hesa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…