Evlendigim gunden beri demeye basladi esimin akrabalari yok yumurtan cilk cikti beceremediniz tembelsiniz falan diye artik dayanamadim bugunde bebek konusu acilinca dedim herseyin hayirlisi rabbim bilir dedim anlasinlar artik cok sikildim her dk cocuk mu olur yahu bunlar ilk geceden kalmislar herkes oyle olur saniyorlar sanirimcanım bana da kaynanam aynı şeyi yapıyodu sizle aynı gün evlendiler kız hamile kalmış oğlanın anası sokakgectiak dağıttı , kız doğurdu kaynanası bakıyo ne güzel.. hep öle dediler dediler ben düşük yapınca oturdular totolarının üstüne daha da gık demiyolar diyemezler
bir idrar tahlili ver istersen, üşüttüysen eğer, idrar yolları enfeksiyonu olabilir, ya da sol kasığım benim yumurtladığımda ağrırKizlAaar Hastaligim bittikten bir hafta sonra sol kasigimda bacagima doğru vuran agri var bi de çok sik tuvalete cikiyorum acaba havalar sogudugundan terlemedigim için mi cikiyorum bu kadar çok diyorum yoksa hepsi psikolojik mi
Kiz kirmizilar mi geldiEvet tatlım, olsa sürpriz yumurta Kinder olurdu valla
aminnn güzel anne taze anneDe kiz icini rahatlat yoksa daha cok laf ediyorlar..annem bile kac defa dedi torun olsa da sevsek yap dedim bi tane biz sevelimAnam ya :) kaynanam sagolsun hayirlisi ne zamansa o zaman olsun derdi..Rabbim nasip etti hayirlisiyla insaAllah sizede hayirlisiyla nasip eder kardeslerim
Kiz kirmizilar mi geldi
Amin canim aminnnnnnaminnn güzel anne taze anne, sen bizim içinde dua ediyorsun biliyorum, Rabbim kimseyi bu annelik duygusundan mahrum bırakmasın inşallah.
Tovbe de kiz..Allah hakkimizda hayirlisini nasip etsinGeldi canım, bu ay da menapoza girmedim şükür
Geldi canım, bu ay da menapoza girmedim şükür
Ne menapozu kiz daha bi burda hamisiZ diye haykiracagiz hayirlisi olsun tatlim insallah ekimde hamis olursunGeldi canım, bu ay da menapoza girmedim şükür
yooook bırakmam zaten de artık pek hesap kitap gün ovulasyon testi uğraşmıycam uzun bir süre, işin açığı kendimi uzman ellere teslim edip,onların dediğini uygulamak istiyorum, diğer türlü de eşim ve ben mutlu olalım yeter :) işin açığı testlerden sonra bir rahatlama geldi ne yalan söyliym, hani derler ya saldım çayıra mevlam kayıra....
canm valla benm cevremde öylelerle dolu da napcaz işte susturamıyoruz duymazdan gelicez bn cevap bile vermiyorum artık bakıyolar cevap yok bı daha sormuyolar onlar daEvlendigim gunden beri demeye basladi esimin akrabalari yok yumurtan cilk cikti beceremediniz tembelsiniz falan diye artik dayanamadim bugunde bebek konusu acilinca dedim herseyin hayirlisi rabbim bilir dedim anlasinlar artik cok sikildim her dk cocuk mu olur yahu bunlar ilk geceden kalmislar herkes oyle olur saniyorlar sanirim
Tovbe de kiz..Allah hakkimizda hayirlisini nasip etsin
Ne menapozu kiz daha bi burda hamisiZ diye haykiracagiz hayirlisi olsun tatlim insallah ekimde hamis olursun
ilahii deli kızzzz, dur bakalım daha 1 olacak 2 olacak eviniz şenlenecek
inşallah inşallah sırf hayırlısıyla sağlığıyla gelsinde nasıl istiyorsa ne vakit istiyorsa o zaman gelsin :)kesinlikle belirsizlik çok kötü ne varsa belli olsun tedavisi yapılır araştırılır diyor insan iyi oldu kafan rahat olumsuz bir şey yok uygulanacaklar belli bu rahatlıkla bebiş kendinden gelir bi bakarız :)
Kız ben ne yapıym balkondanmı atlayım damdanmı kendimi 36 sanarken bir hesaYavru kuşum 35'im ben, belli olmaz ki bu işler. Adetime sevinebileceğim tek sebep menapoza girmediğimi gösteriyo olması şu an napim
Kız ben ne yapıym balkondanmı atlayım damdanmı kendimi 36 sanarken bir hesapladım 37 yi dolduruyorum bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?