- 29 Mayıs 2014
- 791
- 482
- 123
Canim doktor benden pelviskopie istedi. Anlattigina gore rahim filmi oluyor. Iste karina dogru hava verilecek tupler acikmi bakmak icin falan dedi. Randevu alacakti doktor haber verecekti. Sonra aradilar iste bu ay yer yokmus obur aya olacagim. Narkoz vereceklermis. 1 gun surer dedi belki 3 gune kadar orda kalabilirmisim filan iste. Cok korkuyommVarmış canım pelviskopi laparaskopi endoskopi aynı şeymiş.
maşallah maşallah Allah ağzınızın tadını bozmasın, sevginiz aşkınız katlanarak artsın inşallahAmiiin bacım yiyin için şükredin halinize elde neler var biz annemizin yıkadıgıyla duruyomuşuz demekki.şimdi şükrediyorum halime eşimde çok iyi allah bozmasın kaynana kayınbaba zaten vefat etmiş.kardeşleride eşimden çekinirler hiçbişeyimize müdahale etmezler ben bebek diye tın tın ediyorum kendime ama eşim sağolsun beni teselli ediyo niye kafayı takıyosun olursa olur olmazsa olmaz herşey çocukmu benim çocugum bebegim sensin diyo
Seni cok iyi anliyorum canim bende uni okudugum icin 2 yillik evliligimde neddeyse sadece 6 ay gormusumdur esimi..zaten okul bitene kdr istemiyorduk esimi gormeyeli 5 ay olmus karinin biri gelmis bana diyorki cocugun olmuyor mu..? Tovbe tovbe dedim zaten istemiyoruz okul bitene kdr hem istesemde nasil olacak esim yanimdami manyakmisiniz dedim kem kum edip kaybolduKAYINVALİDEM ARA SIRA LAF ÇARPTIYOR ZATEN ,FİLANCANIN GELİNİ HAMİLE, ŞU GEBE, BU BİLMEM NE DİYE, ELTİMİN ÇOK ŞÜKÜR BİR OĞLU VAR ALLAH BAĞIŞLASIN, ONDAN 2. Yİ BENDEN 1. Yİ BEKLİYORLAR, EEEE HANİ BİZİMKİLERDE SES SEDA YOK FİLAN DİYORLAR, EŞİM DEMİŞ ZATEN ÇALIŞIYORUZ FALAN DİYE AMA, BEN DEMEDİM ONLARA HİÇ DOKTORA GİDİYORUM BÖYLE BÖYLE DİYE.NE DİYEYİM BEN ŞİMDİ.BENİMDE GİRİYOR RÜYALARIMA AMA ZATEN EŞİM UZAKTA ONUN SIKINTISI BİR YANDAN İŞ BİR YANDAN, BAZEN AVAZIM ÇIKTIĞI KADAR BAĞIRIP UZAKLAŞMAK İSTİYORUM BU KISIR DÖNGÜDEN
bakalım canımcım işte ilk tahlilleri devlete yaptırdım ama oralarda tedavi çok çok zor kaygılıcım. o yüzden özel e başlıcam hayırlısıyla.artık nasibimizde ne varsa o olacak :) birkaç infertilite uzmanı var referanslar çok iyi,onlardan birini seçeceğim artık...yolumuza onunla devam edeceğiz.canımm geçmiş olsun iyiki gittin baktırdın hepsine özel doktorlar paracı olabiliyor ama devleti bende istemem kadın doğumda o yüzden tavsiye eden varsa sağlam bir doktora başla istersen hayırlısı belli olmaz bu işler biliyorsun klomen e başla bakalım neler olacak :)
Ahahaha allah iyiligini versin guldurdun kiz beni hakketen utanmasalar yatak odasina girerler soyle yapin siz beceremiyorsunuz diye taktik verirler valla
tospam demiştin zaten sen gelecek diye hayırlısı olsun illa o göbiş dolacak inşKıslaaarrr bana kırmızı çok yakışıyorrrr ! Geldi benim kırmızılar an itibariyle
Valla üzülemiyorum artık, çok olağan geldi adetimle karşılaşmak bu ay, kanıksadım galiba
Mogişcim ekime yazar mısın beni de, yeni bat 07 Ekim
Amiiiin cnm allahım herkesin dilegini boş çevirmesin annelik duygusunu tatdırsın hepimize hatta tattırmakla kalmasın devamınıda getirsin rabbimin herşeye gücü yeter.maşallah maşallah Allah ağzınızın tadını bozmasın, sevginiz aşkınız katlanarak artsın inşallah
bakalım canımcım işte ilk tahlilleri devlete yaptırdım ama oralarda tedavi çok çok zor kaygılıcım. o yüzden özel e başlıcam hayırlısıyla.artık nasibimizde ne varsa o olacak :) birkaç infertilite uzmanı var referanslar çok iyi,onlardan birini seçeceğim artık...yolumuza onunla devam edeceğiz.
yuh ne biçimm insanlarmış kuzum iyiki diyorum kurtarmışsın kendini hayat onlarla nereye kadar devam ederdi ki :)Kızlar söylediklerinizin binlerce beterini duydum kaynana cadısından oğlundan ve kızından birde benim halimi düşünün.ayrılık kararımda ne kadar haklu oldugmu ve kürtaj kararımdaki haklılıgımı o zihniyetteki insanlarla 8 ayımı geçirdim hergün şiddet ve hakaret ve küfürlü ağızlarla
ince ince laf sokmaları yok mu, çıldırıyorum, ama ben öyle cevapta veremiyorum, aslında vermeyi o kadar çok istiyorum ki, sonra işte kendimi yiyip bitirmeceSeni cok iyi anliyorum canim bende uni okudugum icin 2 yillik evliligimde neddeyse sadece 6 ay gormusumdur esimi..zaten okul bitene kdr istemiyorduk esimi gormeyeli 5 ay olmus karinin biri gelmis bana diyorki cocugun olmuyor mu..? Tovbe tovbe dedim zaten istemiyoruz okul bitene kdr hem istesemde nasil olacak esim yanimdami manyakmisiniz dedim kem kum edip kayboldu
canım bana da kaynanam aynı şeyi yapıyodu sizle aynı gün evlendiler kız hamile kalmış oğlanın anası sokakta adak dağıttı , kız doğurdu kaynanası bakıyo ne güzel.. hep öle dediler dediler ben düşük yapınca oturdular totolarının üstüne daha da gık demiyolar diyemezlerAynen canim benim kayinvalidelerde oyle su hamile bu hamile benle ayni donemde evlenenlerin bebegi oldu laf carpitiyorlar bugunde bebekten acildi konu bende onemli olan hayirlisi rabbim hakkimda hayirlisini versin bebek bebek diye tutturmanin alami yok dedim
canm valla bilmiyorum ama allah vere de hamile kalsam son adet tarihimi sorsalar bişey diyemicem sinir oldum şu halime bu belirsizlik ne kötü
yooook bırakmam zaten de artık pek hesap kitap gün ovulasyon testi uğraşmıycam uzun bir süre, işin açığı kendimi uzman ellere teslim edip,onların dediğini uygulamak istiyorum, diğer türlü de eşim ve ben mutlu olalım yeter :) işin açığı testlerden sonra bir rahatlama geldi ne yalan söyliym, hani derler ya saldım çayıra mevlam kayıra....evet içlerinden birini seç başla tedaviye bir an önce sonra gelsin bebişş :) için kafan rahat olsun çözümü olan her şey bizim için çok şanslı olduğumuzu gösterir sen çözümü uygula ama çalışmayı da bırakma doktor ne derse desin rabbimin mucizesi bu iş olabilir diyorum ben :)
Mikroskopik kameralı görüntüleme sistemi işte herleyi ayrıntılı görüyo hücrelerini bile galiba öyle bişey bence hiç korkma git yaptırt kötü düşünüp korkma yapışıklık varmı diyede bakıyo olabilir.Canim doktor benden pelviskopie istedi. Anlattigina gore rahim filmi oluyor. Iste karina dogru hava verilecek tupler acikmi bakmak icin falan dedi. Randevu alacakti doktor haber verecekti. Sonra aradilar iste bu ay yer yokmus obur aya olacagim. Narkoz vereceklermis. 1 gun surer dedi belki 3 gune kadar orda kalabilirmisim filan iste. Cok korkuyomm
tospam demiştin zaten sen gelecek diye hayırlısı olsun illa o göbiş dolacak inş
De kiz icini rahatlat yoksa daha cok laf ediyorlar..annem bile kac defa dedi torun olsa da sevsek yap dedim bi tane biz sevelimince ince laf sokmaları yok mu, çıldırıyorum, ama ben öyle cevapta veremiyorum, aslında vermeyi o kadar çok istiyorum ki, sonra işte kendimi yiyip bitirmeceevlat sahibi olmak istenmez mi,zamanı vakti geldiğinde diyemiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?