Slm kızlar Nasılsıniz ya dün adet oldum demiştim ya dün bi damla geldi şu ana kadar hiç gelmedi bi daha varmı böyle olan aranızda
Sağol canım cevap için benim için ilk kez öyle oldu sadece bi damla geldi bugün hiç yok neyse bakalım kendimi kandırmak istemiyorum bekleyim bakalımSelam canım, evet ben de varım ama benimki her ay öyle. İlk 3 günü nerdeyse tek pedle geçirebilirim. O derece az. Üçüncü gün akşama doğru sökülüyo benim. Senin ilk defa başına geldiyse takip et bakalım. Yerleşme kanaması da olabilir. Hatta ben bile her ay öyle olduğum halde şu an bile yerleşme kanaması olabilir mi diye düşünüyorum.
Sağol canım cevap için benim için ilk kez öyle oldu sadece bi damla geldi bugün hiç yok neyse bakalım kendimi kandırmak istemiyorum bekleyim bakalım
BABAN UMARIM İYİDİRDEMEK İSTEDİĞİM TAMDA BU BENİMDE AMCAM KANSER VE YA ALTERNATİF TIPTAN YARARLANICAKSINIZ YA DA İLAÇLARDAN YANİ HEPSİNİ ŞİFA OLUYOR DİYE İLAÇLA ALMAK OLMAZ DEDİ DOKTOR ÇOK ZOR DURUMDA BIRAKABİLİYORMUŞ BÜNYEYİ AYNI DEİĞİN ÖRNEKLERDEKİ GİBİ. YANİ DOKTOR İLAÇ VERİYOR ZATEN BİR DE BİZ BİLMEDİĞİMİZ BİTKİLERİ AKTARDAN DUYUP HEMEN KULLANIRSAK AŞIRI YÜKLENMİŞ OLABİLİR BÜNYEYE ZARAR VEREBİLİRİZ BEN ESKİDEN ZAYIFLAMAA YARDIMCI ÇAYLARDAN İÇMİŞTİM BIRAKINCA BARSAK TEMBELLİĞİ OLDU YANİ YARARLI GÖRÜNDÜ ZARARLI ÇIKTI O YÜZDEN BİTKİLER ÇOK FAYDALI AMA DOĞRU VE YETERİ KADAR KULLANILDIĞINDA :)
Esra belkide hamilesindir ben diymusdum cou kiside oyle olurSlm kızlar Nasılsıniz ya dün adet oldum demiştim ya dün bi damla geldi şu ana kadar hiç gelmedi bi daha varmı böyle olan aranızda
Bende ilkez gitdiyimde korkudan elim ayaqim titriyodu orda gorevli qiz korma bisey olmucak dedi ama yinede basima ne gelecekdie korkuyodum korkudan benim gozler karalmssinn ayaklar tutulmus ayaqa kalkamiyorum ama korkucak bisey yokmus kalkdim ve eve geldim sonra agri cekdim ama o sirada bisey hiss etmedim hemde iyne falan yokInsallah canim ya. Burda ucretsiz sigorta sirketi karsiliyor. Orda baya oduyorsun canim ya. Ama ben orda arkadaslarin yazdiklarini yada baska topikteki arkadaslarin deneyimlerini okudum hep kolay diyorlar cabuk bitti diyorlar. Burdaki hakkindada hicbir fikrim yok o yuzden cok telasliyim. Hatta stresten iki gundur mideme kramplar giriyordu. En azindan iyi yada kotu nasil olduguni bilseydim keske
Tamam canım içmem test bulundurmuyorum evde bekleyim bakalımRica ederim, umarım yerleşme kanamasıdır canım. İlk kez olması düşündürdü senin durumun için. Varsa elinde bi test yap istersen. Ya da bekle ama bu sürede ilaç içme en azından.
Keşke öyle olsa ama çok beklentiye girmiyorum canım bekleyim bakalımEsra belkide hamilesindir ben diymusdum cou kiside oyle olur
Yapınca haber ver amaKafamda tilkiler, bu yerleşme kanaması adetten 1 hafta önce ya da birkaç gün kala olabiliyomuş kızlar. Ben eve giderken bi early alıp emin olucam. Gebe olup olmamaktan öte ilaç içme konusunda çekimser kaldığım için yapıcam testi. Vardır bebiş memiş, kafamı duvarlara vurmayayım sonra Majezikleri leblebi gibi yuttum diye :) Cinsim ben çünkü, her şeyim ayrı cins, nerde ender rastlanan bi şey var beni bulur çünkü.
ney deniyoruz kızlar yaa bn yeni girebildm misafir vardıBencede hepiniz deneyin şok olsun kaynanalar
Korkma uykunu iyi yoz dusunki bu bir haber bana gonderilmis yakinda hamis olacamkızlar var mı bebiş haberleri nasılsnız bn gecmişi pek okuyamadm yeni geldim bu sabaha karsı rüyamda hamileyim 4 aylık filanmıs ama nedense bilmiyorm test yapıyorm pozitif ama kahverengi lekeler geliyo yine adet oluyorm derken bi iki test daha yaptım pozitif cıkıyo derken büyüyo karnım ve bebişler doğuyo ikiz ve erkek snrdan tüp bebek yaptırdık diye öğreniyorm ama göbişim gerçektn büyümüş gibi içinde bebiş var gibi hissettm çoook güzeldi maviş maviş giydirmişimdi bebişlerimi ama sadece rüyalarmda görücm diye çok korkar oldm
Kizlar hamis kalinca kaynanalarona 3 ay sonra soyliceklermis onu deniyolarKorkma uykunu iyi yoz dusunki bu bir haber bana gonderilmis yakinda hamis olacam
Kafamda tilkiler, bu yerleşme kanaması adetten 1 hafta önce ya da birkaç gün kala olabiliyomuş kızlar. Ben eve giderken bi early alıp emin olucam. Gebe olup olmamaktan öte ilaç içme konusunda çekimser kaldığım için yapıcam testi. Vardır bebiş memiş, kafamı duvarlara vurmayayım sonra Majezikleri leblebi gibi yuttum diye :) Cinsim ben çünkü, her şeyim ayrı cins, nerde ender rastlanan bi şey var beni bulur çünkü.
ınsallah yerlesme kanamasıdır canım yaaSlm kızlar Nasılsıniz ya dün adet oldum demiştim ya dün bi damla geldi şu ana kadar hiç gelmedi bi daha varmı böyle olan aranızda
hmmmKizlar hamis kalinca kaynanalarona 3 ay sonra soyliceklermis onu deniyolar
Ben becerirsem soylemem ama saklayamam hemen herkese soylerimhmmmbnde öyle yapıcm cnm bi kısmet olsn da tüp de yaptırsak ası da hiç sölemicm inş ALLAH nasipeder
yirim seni... iyi yapmışsın o vakit... faydalı bi yazıydıİnşallah bir yolunu bulacağız artık
Canım diğerlerine yazsam şimdi sen benim ne yaşadığımı nerden biliyorsun diyecekler sende böyle bir sıkıntı olmayacağına eminim
Teşekkürler tatlım
İnşallah bu listeden bir dahaki sefere bir sürü hamiş çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?