2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Slm kızlar Nasılsıniz ya dün adet oldum demiştim ya dün bi damla geldi şu ana kadar hiç gelmedi bi daha varmı böyle olan aranızda

Selam canım, evet ben de varım ama benimki her ay öyle. İlk 3 günü nerdeyse tek pedle geçirebilirim. O derece az. Üçüncü gün akşama doğru sökülüyo benim. Senin ilk defa başına geldiyse takip et bakalım. Yerleşme kanaması da olabilir. Hatta ben bile her ay öyle olduğum halde şu an bile yerleşme kanaması olabilir mi diye düşünüyorum.

Sağol canım cevap için benim için ilk kez öyle oldu sadece bi damla geldi bugün hiç yok neyse bakalım kendimi kandırmak istemiyorum bekleyim bakalım

Sağol canım cevap için benim için ilk kez öyle oldu sadece bi damla geldi bugün hiç yok neyse bakalım kendimi kandırmak istemiyorum bekleyim bakalım

Rica ederim, umarım yerleşme kanamasıdır canım. İlk kez olması düşündürdü senin durumun için. Varsa elinde bi test yap istersen. Ya da bekle ama bu sürede ilaç içme en azından.

iyi cok sukur, hastaligi atlatali oldu baya. cok eski enerjisi yok ama ssagligi yerinde Allah'tan. sagol canim :)

Bende ilkez gitdiyimde korkudan elim ayaqim titriyodu orda gorevli qiz korma bisey olmucak dedi ama yinede basima ne gelecekdie korkuyodum korkudan benim gozler karalmssinn ayaklar tutulmus ayaqa kalkamiyorum ama korkucak bisey yokmus kalkdim ve eve geldim sonra agri cekdim ama o sirada bisey hiss etmedim hemde iyne falan yok

Kafamda tilkiler, bu yerleşme kanaması adetten 1 hafta önce ya da birkaç gün kala olabiliyomuş kızlar. Ben eve giderken bi early alıp emin olucam. Gebe olup olmamaktan öte ilaç içme konusunda çekimser kaldığım için yapıcam testi. Vardır bebiş memiş, kafamı duvarlara vurmayayım sonra Majezikleri leblebi gibi yuttum diye :) Cinsim ben çünkü, her şeyim ayrı cins, nerde ender rastlanan bi şey var beni bulur çünkü.

Rica ederim, umarım yerleşme kanamasıdır canım. İlk kez olması düşündürdü senin durumun için. Varsa elinde bi test yap istersen. Ya da bekle ama bu sürede ilaç içme en azından.
Tamam canım içmem test bulundurmuyorum evde bekleyim bakalım

Yapınca haber ver ama

kızlar var mı bebiş haberleri nasılsnız bn gecmişi pek okuyamadm yeni geldim bu sabaha karsı rüyamda hamileyim 4 aylık filanmıs ama nedense bilmiyorm test yapıyorm pozitif ama kahverengi lekeler geliyo yine adet oluyorm derken bi iki test daha yaptım pozitif cıkıyo derken büyüyo karnım ve bebişler doğuyo ikiz ve erkek snrdan tüp bebek yaptırdık diye öğreniyorm ama göbişim gerçektn büyümüş gibi içinde bebiş var gibi hissettm çoook güzeldi maviş maviş giydirmişimdi bebişlerimi ama sadece rüyalarmda görücm diye çok korkar oldm

Korkma uykunu iyi yoz dusunki bu bir haber bana gonderilmis yakinda hamis olacam

hasta olmadın mı daha canım bak yarına kalmam olurum olurum dıyodun :) ınsallah sonunda benım gıbı sevındırır Rabbim seni

@elisaa
napiyorsun canim nerelerdesin belirtilerin ne durumda mrrak ediyorum seni ins guzel haberlerle gelirsin

yirim seni... iyi yapmışsın o vakit... faydalı bi yazıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…