Teşekkürler cnm şükür iyiyim bendeİyi aksamlar tatlim iyiyim sen nasilsin
Esin gece mi calisiyor benimkide cumartesi donecek geceyeTeşekkürler cnm şükür iyiyim bende
Evet ya hic hareket yok bu spermcikler yumurtayi bulamadi gitti yaNe uğursuz geldi buay listede herkes kırmızıları görüyo teker teker
Yok cnm hafta içi çalışıyo fabrikada ama ek iş yapıyo 3 geceEsin gece mi calisiyor benimkide cumartesi donecek geceye
Ekim ayını bakliyo galiba sipermcikler ekimde ekilcek 9 ay sonrada biçerizEvet ya hic hareket yok bu spermcikler yumurtayi bulamadi gitti ya
eklicem bacım gerçi zaten en fazla 15 gün görsem yetiyor ama fıstık aceleci çıktıKız yazık
Him anladim canim rabbim kolaylik versin benimki 3 vardiya gidiyor haftada degisiyorYok cnm hafta içi çalışıyo fabrikada ama ek iş yapıyo 3 gece
Ekimden umutluyum insallah hamis patlamasi yasanir topikteEkim ayını bakliyo galiba sipermcikler ekimde ekilcek 9 ay sonrada biçeriz
eklicem bacım gerçi zaten en fazla 15 gün görsem yetiyor ama fıstık aceleci çıktıolsun yazık listede adını görmek ona moral olcak belki
Ağzından bal damlıyo inşallah kendim kadar seviniyorum duyuncaEkimden umutluyum insallah hamis patlamasi yasanir topikte
İnsallah canim hepimiz hamisiz diyecegiz burada haykiracagimiz gunler yakin olsun insallah hayirlisiyla gelsin bebislerimizAgzında
Ağzından bal damlıyo inşallah kendim kadar seviniyorum duyunca
patlatamıyooooooooooooooooooooommm ve bu canımı sıkıyoMogami patlat bir hamiş haberide şu kasvet kalksın topikten
TAm benim dogum günümde batın senin ve afrodit ve nenu nun hadi bakalım kızİnsallah canim hepimiz hamisiz diyecegiz burada haykiracagimiz gunler yakin olsun insallah hayirlisiyla gelsin bebislerimiz
MOGAMI BENIM SON ADET EYLULUN 1 OLDU VE EKIM 1 DE OLUR QALIBA SON ZAMANLAR 15 GUNDE BIR OLUYOMDApatlatamıyooooooooooooooooooooommm ve bu canımı sıkıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?