Haberini bekliyoruz tatlim insallah yerlesmedirKızlar early bulamadım, Labquick aldım. Onu yapıcam eve gidince, yoldayım. Yazarım sonucu. Çıkmayan candan ümit kesilmez hesabı adet gününde test yapan bi manyak da benimdir
3 yıldır korunmuyorsan şayet sana 36 yazmam gerek3 YILDIR ISTIYORUZ VE SON 1YIL 5 AY FALAN DOKTORA GITDIM SIMDI 3 UC AY DA TEDAVIYI BIRAKTIM SIMDI YINE BASLADIM KENDI BASIMA UZUN OLDU ANLADINMI???????????????????
YAZ CANIM3 yıldır korunmuyorsan şayet sana 36 yazmam gerek
mogami ben geldimmm :) bişi sorcam bi arkadaşa ovulasyon testi almıştık 20 adet o hamile şuan geri 6 tane kalmış testlerden 31 günde adet oluyorum yaklaşık 8 gün falan sürüyo adetim sence kaçıncı gün başlarsam 6 tane ovu.testiyle cift cizgiyi yakalama ihtimalim var....ne bilim ben doktormuyum dediğini duyar gibiyim3 yıldır korunmuyorsan şayet sana 36 yazmam gerek
111-12 de başla derim kuzum yani tahmini ov. tarihinden 2 gün önce başla derimmogami ben geldimmm :) bişi sorcam bi arkadaşa ovulasyon testi almıştık 20 adet o hamile şuan geri 6 tane kalmış testlerden 31 günde adet oluyorum yaklaşık 8 gün falan sürüyo adetim sence kaçıncı gün başlarsam 6 tane ovu.testiyle cift cizgiyi yakalama ihtimalim var....ne bilim ben doktormuyum dediğini duyar gibiyimhahaha
FAKİRLİĞİN GÖZÜ CIKSIN :)mogami ben geldimmm :) bişi sorcam bi arkadaşa ovulasyon testi almıştık 20 adet o hamile şuan geri 6 tane kalmış testlerden 31 günde adet oluyorum yaklaşık 8 gün falan sürüyo adetim sence kaçıncı gün başlarsam 6 tane ovu.testiyle cift cizgiyi yakalama ihtimalim var....ne bilim ben doktormuyum dediğini duyar gibiyimhahaha
az bekle ben bulayım senin gününümogami ben geldimmm :) bişi sorcam bi arkadaşa ovulasyon testi almıştık 20 adet o hamile şuan geri 6 tane kalmış testlerden 31 günde adet oluyorum yaklaşık 8 gün falan sürüyo adetim sence kaçıncı gün başlarsam 6 tane ovu.testiyle cift cizgiyi yakalama ihtimalim var....ne bilim ben doktormuyum dediğini duyar gibiyimhahaha
kızlar ben kaçtım eşimle film izleyeceğiz dönünce listeyi güncelleyeceğim
benimde yumoş gnüm dahil olmak üzere 4 gecedir kocam yok anam işleri var il dışında ne şans bizimki deİyiakşamlar çıtırlar ben geldim kocam işe gityi bende sizle sohbet edeyim dedim nasılsınız
Kız geçen ay bende 31.günde regli olmuşum sonrasında 12. Gün gülen yüzFAKİRLİĞİN GÖZÜ CIKSIN :)
Hayırlısı olsun kuzum... pööffff elim listeye gitmiyor sadece bi tanecik hamiş var yaaaaa
Kız geçen ay bende 31.günde regli olmuşum sonrasında 12. Gün gülen yüz[/QUOT
]0.]1.]2.]3.]anslı ]ünlerinmogami ben geldimmm :) bişi sorcam bi arkadaşa ovulasyon testi almıştık 20 adet o hamile şuan geri 6 tane kalmış testlerden 31 günde adet oluyorum yaklaşık 8 gün falan sürüyo adetim sence kaçıncı gün başlarsam 6 tane ovu.testiyle cift cizgiyi yakalama ihtimalim var....ne bilim ben doktormuyum dediğini duyar gibiyimhahaha
Hımmm hayırlısı tatlişkom,ekim de gebe kalmak için çok güzel bir ayÇıtır kızlar yok bebiş, çizginin ç'si bile yok
Kız geçen ay bende 31.günde regli olmuşum sonrasında 12. Gün gülen yüz[/QUOT
]0.]1.]2.]3.]anslı ]ünlerinmogami ben geldimmm :) bişi sorcam bi arkadaşa ovulasyon testi almıştık 20 adet o hamile şuan geri 6 tane kalmış testlerden 31 günde adet oluyorum yaklaşık 8 gün falan sürüyo adetim sence kaçıncı gün başlarsam 6 tane ovu.testiyle cift cizgiyi yakalama ihtimalim var....ne bilim ben doktormuyum dediğini duyar gibiyimhahaha
hasta olmadın mı daha canım bak yarına kalmam olurum olurum dıyodun :) ınsallah sonunda benım gıbı sevındırır Rabbim seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?