Him dogum gunun yakinmis ekim ayini severim insallah guzel haberler verebilirizTAm benim dogum günümde batın senin ve afrodit ve nenu nun hadi bakalım kız
Senin batin bizden once insallah guzel haber verirsin dogumgununu bebisin gobusunde kutlarsin insallahTAm benim dogum günümde batın senin ve afrodit ve nenu nun hadi bakalım kız
simdiden dogum gunun kutlu olsun canim insallah seneye bebisinle kutlarsin mutlu yillarBENIMDE YARN DOGUM GUNUM BU ARADAA
Uzayan seffaf bi akinti mi canimKIZLAR SIZE BISEY SORUCAM BEN SIMDI LAVABOYA GITDIM AFEDERSINIZ BEYAZ AKINTIM OLMUS SIZCE BU YUMURTLADIM DEMEKMI???????????
COOK TESEKKURLER AMIN CANIM HEPIMIZ INSALLAH 2015DEsimdiden dogum gunun kutlu olsun canim insallah seneye bebisinle kutlarsin mutlu yillar
HAYIR SADECE BEYAZ AKINTI VARDI CMSRDUzayan seffaf bi akinti mi canim
Benimkide tam tersi ilk gun sokulur ikinci gunde cok gelir sonra az az gelir hep kalan 3 gundeSelam canım, evet ben de varım ama benimki her ay öyle. İlk 3 günü nerdeyse tek pedle geçirebilirim. O derece az. Üçüncü gün akşama doğru sökülüyo benim. Senin ilk defa başına geldiyse takip et bakalım. Yerleşme kanaması da olabilir. Hatta ben bile her ay öyle olduğum halde şu an bile yerleşme kanaması olabilir mi diye düşünüyorum.
İnşaallah cnmHim dogum gunun yakinmis ekim ayini severim insallah guzel haberler verebiliriz
CANIM BEN BU TUR SEYLERI HIC ANLAMAM YENIYIM BOYLE SEYELRDEBen buay adetimin12. Gecesi yumurtladım dijital ovulasyon testine göre.ee bir sonraki adetime 14 gün varsa 12+14=26 yani buay 26 günmü sürecek arası ama 2 aydır hep 29 sürüyodu
Adetin kacinci gunundesin tatlim yumurtlama gunlerinde yumurta aki gibi akinti gelir eline eldiginda uzuyorsa esniyorsa yumurta catladi catlayacak anlamina gelirHAYIR SADECE BEYAZ AKINTI VARDI CMSRD
Allah eşime süpriz yaparım bende ogünSenin batin bizden once insallah guzel haber verirsin dogumgununu bebisin gobusunde kutlarsin insallah
EYLULUN 1 OLDUM BUGUN 11 GUN OLUYORAdetin kacinci gunundesin tatlim yumurtlama gunlerinde yumurta aki gibi akinti gelir eline eldiginda uzuyorsa esniyorsa yumurta catladi catlayacak anlamina gelir
Diden kutlu olsun ozaman azerkızıBENIMDE YARN DOGUM GUNUM BU ARADAA
Him adet dongune gore degisir yumurtlama donemi mesela 28 gunde bir oluyorsan adetin 11 ve 16. Gunleri arasinda hamile kalma sansin yuksek olurEYLULUN 1 OLDUM BUGUN 11 GUN OLUYOR
kaç aydır bebiş çalışman var kuzumMOGAMI BENIM SON ADET EYLULUN 1 OLDU VE EKIM 1 DE OLUR QALIBA SON ZAMANLAR 15 GUNDE BIR OLUYOMDABAKALIM BU AY KUR NASIL ETKI YAPACAK....DENEME NE DEMEK ARANIZDA YENIYIMDE
3 YILDIR ISTIYORUZ VE SON 1YIL 5 AY FALAN DOKTORA GITDIM SIMDI 3 UC AY DA TEDAVIYI BIRAKTIM SIMDI YINE BASLADIM KENDI BASIMA UZUN OLDU ANLADINMI???????????????????kaç aydır bebiş çalışman var kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?