2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Tospam adetmi oldun canm herşeyin hayırlısı bende olacam galiba göğüsler sinyal vermeye başladı ne yapalım hayırlısı

a
yy inanmiyorum kizlar ya gecen ay ne kadar coktu hamis bu ay noldu bize insallah bundan sonra hepsi herkez tum topik hamis cikar aminnnnnnnnnNnnnnnnnnn

Slm canm az önce okudum 3 senedir korynmuyormuşsn belli bir sorunun varmı
Doktora gittinmi hiç
Selam canim.ben evlendikden sonra adet bozuldu 2 yil sonra doktora gitdim yumurtam tembel falikkullar buyumuyor 1 sene 5 ay falan tedavi gordum ve sonra biktim ve biraktim simdi kur iciyorum bakalim nolacak

Yumurtalıkların tembelmi calışyor canm bende de öyle bir sorun vardı canm klomen kullandım hamile kaldım düşük yaptım hayırlısı korkma canm bir arkadaşımda senin gibi bir sene tedavi gördü sonra sıkıldı bıraktı tedaviyi yakı yaptı felan hemen hamile kaldı darı sı başına inşallah
Selam canim.ben evlendikden sonra adet bozuldu 2 yil sonra doktora gitdim yumurtam tembel falikkullar buyumuyor 1 sene 5 ay falan tedavi gordum ve sonra biktim ve biraktim simdi kur iciyorum bakalim nolacak

Ben suanda doktora giTmiyorum burda sogan kurunu gordum heveslendim klomen ilacida duydum acaba kendi basima icsem bisey olurmuki herkes iciyor ve hamis kaliyor bende denesemmiki?????

Son düzenleme:
YAKI NE ANLAMADIM?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…