valla spermler kıpır kıpır bacım... eee niye olmuyor yahuMogiş canm bak bi degerlere olma mi ☺
Toplam sperm sayisi 63.0 m
Hareketli sperm 53.0 m
Toplam ileri hareketli 43.8 m
Fonksiyonel sperm 16.0 m
Morf.normal sperm 11.5 m
yaaaa sen niye uğramıyon bacım buralara... eklerim tabimogamicim nasılsın 1 dk önce gitmişsin yine yakalayamadım seni annem beni de ekle bat 26 Eylül :)
Bende araştırdım şimdi bu yakı meselesini ve gerçekten hamile kalanlar varAnladım tatlım, bi araştırayım ben de. Merak ettim şimdi. Sağolasın
Canm benm prolaktin yuksek cikti iyi mivalla spermler kıpır kıpır bacım... eee niye olmuyor yahu
bebeğim eğer zamanı gelmediyse böyle türlü engeller çıkar... sen başka bi doktora daha görün çünkü prolaktin yüksekliği gebeliği engeller arkadaşımdan biliyorum... o değerin düşmesi lazım...Canm benm prolaktin yuksek cikti iyi midr engel değil dedi ama bilmiyorum ki allah nasip edecek iste..
yani 10 . gün başlasam 16. güne kadar bulurum heralde cift cizgiyi 6 testle ...Kız geçen ay bende 31.günde regli olmuşum sonrasında 12. Gün gülen yüz
Aynen oyle canm haftaya gidcez ankara üniversitesi kadın doğum bölüm başkanı na bakalim son sozu o soyler artik prolaktin konusunda ☺ seviyom kiz senbebeğim eğer zamanı gelmediyse böyle türlü engeller çıkar... sen başka bi doktora daha görün çünkü prolaktin yüksekliği gebeliği engeller arkadaşımdan biliyorum... o değerin düşmesi lazım...
Canim benim kolumda kiriktan sonra sancilanma olmustu o yuzden annem yapistrmisti bildigin ateste yaniyon annem cikartmiyim diye disariya cikmama izin verirdi bende aksama kadar disards ip oynardm :)Anladım tatlım, bi araştırayım ben de. Merak ettim şimdi. Sağolasın
bende seni bebeeeeem...Aynen oyle canm haftaya gidcez ankara üniversitesi kadın doğum bölüm başkanı na bakalim son sozu o soyler artik prolaktin konusunda ☺ seviyom kiz sen
iyi canım sen nasılsın bakalımkızlar iyi geceler nasılsınız????
Canim benim kolumda kiriktan sonra sancilanma olmustu o yuzden annem yapistrmisti bildigin ateste yaniyon annem cikartmiyim diye disariya cikmama izin verirdi bende aksama kadar disards ip oynardm :)
Bende araştırdım şimdi bu yakı meselesini ve gerçekten hamile kalanlar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?