2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

hangi marka aldın canım ve kaça aldın son olarak eczaneden mi internetten mi

Galenic One Step canım markası eczaneden aldıms adece o marka vardı. 25 tl ye aldım içinde bş tane var. internette daha uygunları vardır. 15 lisi 21 tl falandı. ama kargo bekleyemem diye aldım.

silik bi çizgi çıktı yani negatif bakalım yarın yine yapıcam.

demıkkı neymıs yumurtlama adet bıtımınden 5 gun sonra olyo :)

aa hi böyle düşünmemiştim benim adet bitimimin ikincü günü bugün ve silik bi çizgi çıktı Negatif diye vurdu yüzüme kendini :) :) bakalım yarın yine mi yapsam yoksa bi sonraki gün mü yapayım.

cattttt diye yarılcam ortadan ozelde yaptırmadım cok para dıye devlete gıttık oda bekledıto

sorma ya offffff delı olcam var bılıyom ama bıde degerını ogrensem rahatlıcam

sana suan sorulcak soru degıl belkı ama adetıme 5 gun kaldı kasıgım adetım gelcekmıs gibi agrıyo olmadı heralde :S senın belrtilerın var mıysı

Son düzenleme:

silik cıkıyosa yumurtlamana az kaldı demektir yarın tekrar yap kaçırma

sana suan sorulcak soru degıl belkı ama adetıme 5 gun kaldı kasıgım adetım gelcekmıs gibi agrıyo olmadı heralde :S senın belrtilerın var mıysı

su testın sonucunu bı alayım tum belırtılerımı yazıcam sıze ama benımkı yumurtladıktan tam 10 gun sonra oldu kasıklarım ara ara sancı gırıyodu sızlıyodu yanı yanı adetıme 3-4 gun kala bı ogreneyım yazarım detaylı cunku bende merakl edıyodum acaba ondakı belırtı bendede varmı dıye soruyodum herkeze

tamam canım teşekkurler :)

Kizlar sanirim Üzümu biraz da biz heyecana surukluyoruz ama ben de merak ediyorum sonucu gercekten uzum makina bozuk olayini kocisin sana supriz icin uydurmus olmasin

Kizlar sanirim Üzümu biraz da biz heyecana surukluyoruz ama ben de merak ediyorum sonucu gercekten uzum makina bozuk olayini kocisin sana supriz icin uydurmus olmasin

kız yok ne suprızı nerdeee aramadı demekkı hala arkadası ben aradım ara dıye oda arkadasını bırakıyomöus navıgasyonu kullanıyom dedı bana arıcam ben senı dedı pıssssssss uyuzzzzz

kız yok ne suprızı nerdeee aramadı demekkı hala arkadası ben aradım ara dıye oda arkadasını bırakıyomöus navıgasyonu kullanıyom dedı bana arıcam ben senı dedı pıssssssss uyuzzzzz
Beklemenin zor oldugu anlar bunlar iste
.sanirim.annelik de bu yuzden kutsal arkadaslar daha ilk ogrenildigi gunden doğum boyunca hep sabır sabır sabır

gerım gerım gerıldım bende aksam onu gerıcem ama benle berabersızde beklıyosunzu cok saolun ya sevıyorum sızı ben aradı sımdık hala cıkmamıs cıhaz bozuk oldugundanmı cıkamamıs ne adama dıyorumkı yapılmısmı cıhaz bılmıyom sormadım dıyo cıkmamıs daha cıkınca arıcakmıs

kocşin bi sürpriz hazırlıyodur belkı :) olamaz mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…