- 16 Nisan 2013
- 343
- 21
- 68
var var varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrkızlar var 56 ımıs daha yenıymıs pazartesı tekrar yaptırıp degerın yukseldıgını gorun demıs doktor bebıs gelıyoo allahımmm sızede versın hepınıze versın bu duyguyu heyecanı mutlulugu yasatsın allahım sukurler olsun
bundan önce ne zaman adet olduysan üstüne yedi ekleyip sayıcaksın haftalarını canım doktorlar öle yapyo
3 yada 4 haftalık falan ozaman
evet minicik daha muhtemelen 4 haftalıktır annişi :) banada dua et canım bu ay olsun :) :26:
var var varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrkızlar var 56 ımıs daha yenıymıs pazartesı tekrar yaptırıp degerın yukseldıgını gorun demıs doktor bebıs gelıyoo allahımmm sızede versın hepınıze versın bu duyguyu heyecanı mutlulugu yasatsın allahım sukurler olsun
yuppiiiiiiigözün aydın canım benim, Allah sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin
Tebrik ederim.
Hayirli ugurlu olsun.
Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. Masaallah..
Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...
yuppiiiiiiigözün aydın canım benim, Allah sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin
var var varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrKızlar var 56 ımıs daha yenıymıs pazartesı tekrar yaptırıp degerın yukseldıgını gorun demıs doktor bebıs gelıyoo allahımmm sızede versın hepınıze versın bu duyguyu heyecanı mutlulugu yasatsın allahım sukurler olsun
olsun canım allahım sızde versın aratmasın kokusunu ıcınıze cekmeyı nasıp etsın bende hayırlısı ıle kucagıma alayım
hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin
Tebrik ederim canım çok sevindim.Ne güzel bir mutluluk bu. Allah tamamına erdirsin.Sağlıkla kavuş bebeğine inşallah.
canlarım ben sımdık cıkıyorum yarın gorusmek uzere opuyorum hepınızı
olsun canım allahım sızde versın aratmasın kokusunu ıcınıze cekmeyı nasıp etsın bende hayırlısı ıle kucagıma alayım
ah keske diğer ay inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?