Benim makina bozuk deyince ilk aklima bu geldi ama sen yine de beklentiye girme istersen
suprız yapacak potansıyele sahıp bı koca degıl kız benımkıahaha adama dun aksam dıyom cıktı dıye bı bakalım yarın dıyo sevınsene dıyom kanda cıksın sevıncem dıyo napcan dıyom amuda kalkarım dıyo pısss benı gıcık etmöeye bayılıyo ben sınırlenıyorumya beyefendının hosuna gıdıyomus
Seninkide ne sans ama senin test yaptiracagin gun mu makina bozulmussuprız yapacak potansıyele sahıp bı koca degıl kız benımkıahaha adama dun aksam dıyom cıktı dıye bı bakalım yarın dıyo sevınsene dıyom kanda cıksın sevıncem dıyo napcan dıyom amuda kalkarım dıyo pısss benı gıcık etmöeye bayılıyo ben sınırlenıyorumya beyefendının hosuna gıdıyomus
Seninkide ne sans ama senin test yaptiracagin gun mu makina bozulmus
var var varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrkızlar var 56 ımıs daha yenıymıs pazartesı tekrar yaptırıp degerın yukseldıgını gorun demıs doktor bebıs gelıyoo allahımmm sızede versın hepınıze versın bu duyguyu heyecanı mutlulugu yasatsın allahım sukurler olsun
canım çok sevindim hayırlı olsun allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin inş.
var var varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrkızlar var 56 ımıs daha yenıymıs pazartesı tekrar yaptırıp degerın yukseldıgını gorun demıs doktor bebıs gelıyoo allahımmm sızede versın hepınıze versın bu duyguyu heyecanı mutlulugu yasatsın allahım sukurler olsun
Petty sen naptin adet oldun mu ya da test yaptin mi? Uzumun heyecaniyla seni unuttuk
Ayy çok sevindim canım.
Artık bizim için dua edersin hamişlerin duası kabul olurmuş:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
:103::103::103::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::118: canım cok sevindim en az benım bebişim olacakmıs gibi yuppi allahım hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsın
amınnnnn ınsallah senınde vardır sabahmı yaptın aksammı yaptın teslerı
sabah yaptım canım yok benım emınım artık ama bır an önce adet olsamda tekrar başlasam diyorum..yumurtlamandan kaç gun sonra ögrendın sen
sabah yaptım canım yok benım emınım artık ama bır an önce adet olsamda tekrar başlasam diyorum..yumurtlamandan kaç gun sonra ögrendın sen
14 gun canım bugun dunde ıdrarda cıktı zaten
ozaman cabucak adet olursun ınsallah 56 kacıncı hafta oluyo sımdık kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?