2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Benim makina bozuk deyince ilk aklima bu geldi ama sen yine de beklentiye girme istersen

suprız yapacak potansıyele sahıp bı koca degıl kız benımkı ahaha adama dun aksam dıyom cıktı dıye bı bakalım yarın dıyo sevınsene dıyom kanda cıksın sevıncem dıyo napcan dıyom amuda kalkarım dıyo pısss benı gıcık etmöeye bayılıyo ben sınırlenıyorumya beyefendının hosuna gıdıyomus

o senden daha heyecanlıdır belli etmıyodur

Seninkide ne sans ama senin test yaptiracagin gun mu makina bozulmus

var var varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kızlar var 56 ımıs daha yenıymıs pazartesı tekrar yaptırıp degerın yukseldıgını gorun demıs doktor bebıs gelıyoo allahımmm sızede versın hepınıze versın bu duyguyu heyecanı mutlulugu yasatsın allahım sukurler olsun

canım çok sevindim hayırlı olsun allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin inş.

Ayy çok sevindim canım.
Artık bizim için dua edersin hamişlerin duası kabul olurmuş:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Ayy çok sevindim canım.
Artık bizim için dua edersin hamişlerin duası kabul olurmuş:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ederım etmemmı canım benım hemde sureklı ederım burayı bırakmıcamkı hepınızın bu sevıncınde yanında olmak ısterım

ayyy cok sevındım canım hayırlı ugurlu olsun insallah :) bolbol dua et bzler için

:103::103::103::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::118: canım cok sevindim en az benım bebişim olacakmıs gibi yuppi allahım hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsın

cok saolun kızlar hemde cok sımdık gelelım belirtilere gecen ay cok belirti yasadım adet oldum bu ay hıc bıse yasamadım ılk belirtim 10 gun basladı kasıklarımda hafif sancı basladı ayın 18 de goguslerım egılınca camasırmı surununce canım cok yanıyodu bu ole adet olunca acıyan memısler gıbı olmadı benımkı hıc sısmedı halada sıs degıl ama ucları ırılestı ıdrarımın resngı koyuydu cok su ıcmeme ragmen bıde 2 gundur agzımın tadı cok fena acı bıde tatlı ısteyen adet zamanı tatlı gorunce mıdem bulandı baskada hıc belırtım olmadı

amınnnnn ınsallah senınde vardır sabahmı yaptın aksammı yaptın teslerı

amınnnnn ınsallah senınde vardır sabahmı yaptın aksammı yaptın teslerı

sabah yaptım canım yok benım emınım artık ama bır an önce adet olsamda tekrar başlasam diyorum..yumurtlamandan kaç gun sonra ögrendın sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…