bu arada netleştirmek için soruyorum kuşum 14. gün ilişki oldu mu yoksa bir gün önce mi oldu...keşkeeee kocam daha bugün geliyor valla olsun ilk size diyeceğim kocamdan da önce.. birbirimizle daha çok ilgilendiktabi bende kasık ağrısı da çok yormak istemiyorum çünkü geçen ayda böyle oldum
eşin sana iyiyse önemli olan bu canım bizde de öyle aile çok görüyorum zor bi durum ama bunları at kafandan ki rahat olman önemli yıpratma kendini keyfinin yerinde olması herkese güzel cevap :)
iyi düşün iyi olsun bitanem... kistse de çaresi vardır... allah ne veriyorsa şükretmek lazımSabah kan verdim sonuç pazartesi çıkacak bekliyorum canım dediğim gibi umutlu değilim doktor da kist de olabilir dedi hayırlısı
Him anladim canim en koyu hangisiyse o diye biliyorum ben pozitifi gordukten sonra silinince yapmadim ben mogami daha iyi bilir ona sor bakim canimbenim pazartesi de koyu çıktı tatlım salı yumurtladıysam kaçırmış olurum çünkü eşim yoktu 5 gün
evet haklısın çok sıkıntılı olurr arada kalmalarr zaten bebek psikolojisi bi farklı diyorlar bir de onların evladına yakınlaşmaları daha itici olabilir amaaaa tam tersi anne olunca olgunlaşırsın benim umursayacak güzel bir sebebim çocuğum var der onları takmayabilirsinde bence :) yani insan çocuğu yanında olunca onları normalden daha da az önemser stres yapar diye düşünüyorum :)
içim ferahladı bacım... o doktorla devam et senBugün birde devlet hast gittim karından ve alttan ultrasonla baktı kese 16mm 5 haftalık, bence mutlaka 2 hafta beklenmeli çünkü kese düzgün dedi diğer dt ölü diyo dedim 5. Haftada gözükmeyen bebeğe ölü denemez dedi
inş cnm sende içini ferah tut duyucaksıun inşAyy cok sevindim darisi basimaa
aaaa bak cok sevındım bekle cnm olmadı tekrar baska dr gıt ama bu ıyı haberBugün birde devlet hast gittim karından ve alttan ultrasonla baktı kese 16mm 5 haftalık, bence mutlaka 2 hafta beklenmeli çünkü kese düzgün dedi diğer dt ölü diyo dedim 5. Haftada gözükmeyen bebeğe ölü denemez dedi
Bugün birde devlet hast gittim karından ve alttan ultrasonla baktı kese 16mm 5 haftalık, bence mutlaka 2 hafta beklenmeli çünkü kese düzgün dedi diğer dt ölü diyo dedim 5. Haftada gözükmeyen bebeğe ölü denemez dedi
iyi düşün iyi olsun bitanem... kistse de çaresi vardır... allah ne veriyorsa şükretmek lazımben çikolata kistime bile şükrediyorum çünkü Allahtan geldi
çalışmaya başladığımda ailem başka şehirde ben başka şehirdeydim orda bekarken kaldığım çok tatlı bir ev arkadaşım vardı ben çalışmaya başladıktan 3 hafta sonun da eşimle tanıştık onunsa hayatında biri vardı ayrılmışlardı sonra birileriyle tanıştı olmadı üzüldü benim eşim askere gitti o zaman sevgiliydik tabi hep dertlenirdik ben evlendim sonra o da evlendi; ikimiz şimdi buluştuğumuzda diyoruz ki o zamanlar hiç derdimiz yokmuş keşke gezseydik tozsaydık üzüleceğimze keyfimize baksaydık, inan bak ben bu üzüntüyle geçirdiğim yazıma bile üzülüyorum çok şükür fazla zaman geçmeden aklım başıma geldi Allah hepimizin yardımcısı olsun rahat olursak bu iş olacak inşaallah:)çokk haklısın çokk canım her anı iyi değerlendirmek mutlu olmak gerek :) elimizden geldiğince durumumuzun güzelliğini görüp mutlu olalım evliyiz evleirmiz yerlerimiz kurulu düzenimiz sevdiğimiz eşlerimiz varr vee bebiş katmaya çalışıyoruz hayatımıza ne güzell :)
sorma ilk denememizde olmayınca eşim bana bizde bir problem mi var acaba demişti üzülmüştü ayrıca ramazandı ve çalışamamıştık zaten doğru düzgün, biz kadnlar düşsek bile hemen kalkmaya çalışıyoruz ümidimize sarılıyoruz
Saol canm icim rahatlattin tsk ederimHiçbişey olmaz canım merak etme aallahım korur
güzelim ateş düştü 36.4 e daha neyi beklicezolmaz kırmızıları görmeden koymam anacım... ben umudumu koruyorum senden yana
çok sevindim doktorun dediğine inşaallah güzel mutlu haberler alırsın zordur eminim ama ferah tutmaya çalış içini çünkü bebeğinin buna ihtiyacı var stresin onu olumsuz etkilemesinBugün birde devlet hast gittim karından ve alttan ultrasonla baktı kese 16mm 5 haftalık, bence mutlaka 2 hafta beklenmeli çünkü kese düzgün dedi diğer dt ölü diyo dedim 5. Haftada gözükmeyen bebeğe ölü denemez dedi
15. gün öğleden sonra 4 te oldu mogişimbu arada netleştirmek için soruyorum kuşum 14. gün ilişki oldu mu yoksa bir gün önce mi oldu...
13 ve 15 te oldubu arada netleştirmek için soruyorum kuşum 14. gün ilişki oldu mu yoksa bir gün önce mi oldu...
sorma ben eşime hep diyordum bırakalım korunmayı olsun hemen ne olacak ki hemen olmayabilir diye, o da hemen olur bizim bence diyordu ama ders oldu işte, öyle herşey bizim planımıza göre olmuyor Allah'ında üzerimizde bir planı var, inşaallah o planda bebekte vardır bizlere:)
Aynen canım adet bıtımıne hemen umudumuzu moralımızı toparlıyoruz benım esım öyle bırsey demedı amabu kadar zormuymus ben hemen olacak zannedıyordum dedı dedım valla bende oyle zannedıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?