2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

keşkeeee kocam daha bugün geliyor valla olsun ilk size diyeceğim kocamdan da önce.. birbirimizle daha çok ilgilendik tabi bende kasık ağrısı da çok yormak istemiyorum çünkü geçen ayda böyle oldum
bu arada netleştirmek için soruyorum kuşum 14. gün ilişki oldu mu yoksa bir gün önce mi oldu...

eşin sana iyiyse önemli olan bu canım bizde de öyle aile çok görüyorum zor bi durum ama bunları at kafandan ki rahat olman önemli yıpratma kendini keyfinin yerinde olması herkese güzel cevap :)

evet en güzel cevap dediğin gbi, bu aralar kendimi o kadar cok yıprattım ki toparlamam lazım, zaman alsa da, stresli bi hamilelik ve sonrası geçirmek istemiyoum.

Sabah kan verdim sonuç pazartesi çıkacak bekliyorum canım dediğim gibi umutlu değilim doktor da kist de olabilir dedi hayırlısı
iyi düşün iyi olsun bitanem... kistse de çaresi vardır... allah ne veriyorsa şükretmek lazım ben çikolata kistime bile şükrediyorum çünkü Allahtan geldi

benim pazartesi de koyu çıktı tatlım salı yumurtladıysam kaçırmış olurum çünkü eşim yoktu 5 gün
Him anladim canim en koyu hangisiyse o diye biliyorum ben pozitifi gordukten sonra silinince yapmadim ben mogami daha iyi bilir ona sor bakim canim

kaygılarımı eşimle de paylaştım o da senn gibi düşünüyor kafamı ve bünyemi toparlamam lazım. senn bebeğin var mı aile ıçınde olan sıkıntılarda nasıl başa cıktın hamılelk oncesı ve sonrasında

içim ferahladı bacım... o doktorla devam et sen

aaaa bak cok sevındım bekle cnm olmadı tekrar baska dr gıt ama bu ıyı haber

Taşa toprağa can veren RABBİM seninde karnındaki cana can versin bırtanem Allah'ım senın cabanı mucadelenı bosa cıkarmasın inşallah bebısın senınledır ve guzel haberlerle gelırsın Allah'ım tum bebeklerı annebabalarına bagıslasın acıları göstermesın saglıcakla kucaklarına almayı nasip etsin

iyi düşün iyi olsun bitanem... kistse de çaresi vardır... allah ne veriyorsa şükretmek lazım ben çikolata kistime bile şükrediyorum çünkü Allahtan geldi

Kesinlikle haklısın canım çok şükür içimde sıkıntı yok bekliyorum ne gelirse hayırlısı

çalışmaya başladığımda ailem başka şehirde ben başka şehirdeydim orda bekarken kaldığım çok tatlı bir ev arkadaşım vardı ben çalışmaya başladıktan 3 hafta sonun da eşimle tanıştık onunsa hayatında biri vardı ayrılmışlardı sonra birileriyle tanıştı olmadı üzüldü benim eşim askere gitti o zaman sevgiliydik tabi hep dertlenirdik ben evlendim sonra o da evlendi; ikimiz şimdi buluştuğumuzda diyoruz ki o zamanlar hiç derdimiz yokmuş keşke gezseydik tozsaydık üzüleceğimze keyfimize baksaydık, inan bak ben bu üzüntüyle geçirdiğim yazıma bile üzülüyorum çok şükür fazla zaman geçmeden aklım başıma geldi Allah hepimizin yardımcısı olsun rahat olursak bu iş olacak inşaallah:)

Aynen canım adet bıtımıne hemen umudumuzu moralımızı toparlıyoruz benım esım öyle bırsey demedı amabu kadar zormuymus ben hemen olacak zannedıyordum dedı dedım valla bende oyle zannedıyorum

Kizlar slm hamis olan varmi takip edemedim hic ..batim 21 eylul heyecanla bekliyorum gerci pek belirti yok bende sadece akinti var hayirlisi yaaa hic takamam elbet gelecektir bize minik juniorimiz

çok sevindim doktorun dediğine inşaallah güzel mutlu haberler alırsın zordur eminim ama ferah tutmaya çalış içini çünkü bebeğinin buna ihtiyacı var stresin onu olumsuz etkilemesin

Aynen canım adet bıtımıne hemen umudumuzu moralımızı toparlıyoruz benım esım öyle bırsey demedı amabu kadar zormuymus ben hemen olacak zannedıyordum dedı dedım valla bende oyle zannedıyorum
sorma ben eşime hep diyordum bırakalım korunmayı olsun hemen ne olacak ki hemen olmayabilir diye, o da hemen olur bizim bence diyordu ama ders oldu işte, öyle herşey bizim planımıza göre olmuyor Allah'ında üzerimizde bir planı var, inşaallah o planda bebekte vardır bizlere:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…