Her işte bir hayır vardır canım. Şunun şurasında nisana ne kaldı ki :) Biz naapalımBen ağustosu beklerken çatlıycam zaten bu gidişle :)
Aynen öyle pelin bekliyoruz bakalım, zaten Mart ayından da hiç hazzetmezdimmogami cnm miraclenin de dedigi gibi sunun surasinda nisana ne kaldi o zaman olur o is :)
Hayırlı olsun gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah çok sevindim
Haberlerini paylaş burdan merak ederim ben şimdi cinsiyetini falan
kelebek cnm çok sevindim allah sag saglim kucagina almayi nasip etsin.ben daha dusunmedigim için çalismaya baslamadik hennuz.hamile kaldim diye bizi boslama tahliller,testler,cinsiyet hepsini bildir bize ok cnm
Gözün aydın :) Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah.
tşkler miracle aminn.. darısı sana inş
aa niye kiz mart ayinin neyi var ki? Kediler bile martta hamile kalir hep :)
tşkler mogami, darısı sana ve isteyen herkesehiiiiçç canını sıkma arkadaşım vardır bi hayır zaten hapı bırakır bırakmaz olması düşük bir ihtimaldi. ee nisan a da az kaldı hiç sıkıntı yapma kendine bir de stresin gazabına uğrama
Pelin benimde bitti yumurtlama dönemim bugün başlıyorum ve senin gibi hissediyorumçocuk donsuz mu gezsin napalim :) bu arada kizlar yumurtlama donemi disinda ilk defa korunmasiz iliski oldu dahha dusunmuyoruz ama bakalim bisey olacagini sanmam ama yine de adet olana kadar hep dusunurum hamile olabilir miyim diye? :)
Bu kpss derdi bitmez arkadaşım kısmet meselesi ben de şimdi denememi yaptım sorularımı da çözüyorum ama bebek için kpss yi bekleyemeyeceğim valla sen şu dişi hallet sonra başla bana sorarsanSlm canlaar..:)uzun zamandir bakamadim sayfaya nasilsiniz beni hatirladinizmi:)kpsszedeyim sinava az kaldi bitse sinav atansam sonrada bebisimi bekleseeeem:))arada bos anlarimda hastane falan arastiriyorum haftaya dis randevum var ufaktan ufaktan hazirlaniyorum sanki:)
Belki geç yumurtşamışsındır. Olur olur valla :) mogami dayanamadı çalışmalara başladı ya sen orayı kaçırmışsın herhalde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?