2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

ben 1.5 aydır kullanıyorum canım dr 3 ay önceden kullanmak lazım demişti olsun artık baslamıssın ya inşallah sıkıntı olmaz

Aslında daha erken başlamam gerekiyordu ama işte pas geçtim gerçi hemen hamile kalıcaz diye bir durumda yok ondan da rahatım biraz, ters köşe olmazsak tabi Sen iyi yapmışsın peki hangi ilacı kullanıyorsun

bende bikaç gun once basladim ama hep unutuyorum folbiol kullaniyorum

Aslında daha erken başlamam gerekiyordu ama işte pas geçtim gerçi hemen hamile kalıcaz diye bir durumda yok ondan da rahatım biraz, ters köşe olmazsak tabi Sen iyi yapmışsın peki hangi ilacı kullanıyorsun
doktor bana folıdoce verdi bir kutu da 28 tane var folıbol da 50 var sanırım her dr farklı verıyor herhalde ama neticede işlevi aynı dıye dusunuyorum:)

doktor bana folıdoce verdi bir kutu da 28 tane var folıbol da 50 var sanırım her dr farklı verıyor herhalde ama neticede işlevi aynı dıye dusunuyorum:)
canım gramları farklı folbiol folidocenin 20 katı kadar fazla. daha önce sorunlu gebelik yaşamayanlara folidoce veriyorlarmış doktorun açıklaması bu

Nisan'ı bekleyemedim ve doğum kontrolü bıraktım kızlar Eşim zaten bırakmam için can atıyordu bende bıraktım gitti Yumurtlama dönemindeyim bu arada tabi olacağını kesinlikle düşünmüyorum da

canım gramları farklı folbiol folidocenin 20 katı kadar fazla. daha önce sorunlu gebelik yaşamayanlara folidoce veriyorlarmış doktorun açıklaması bu

ama benım bı arkadasım sorunsuz bı bebegı oldu ona folıbol vermıs bende doktoruma sordugumda fark etmez sadece marka farkı var içeriği aynı dedi:)

ama benım bı arkadasım sorunsuz bı bebegı oldu ona folıbol vermıs bende doktoruma sordugumda fark etmez sadece marka farkı var içeriği aynı dedi:)

valla bana içerik olarak aynı ama gramları farklı dedi bende sadece bu kadarını biliyorum ben ilk bebeğimi folik asit eksikliği sebebiyle kaybettim. şimdi 5 aydır folbiol kullanıyorum

Ooo hadi hayırlı olsun. Güzel haberlerini bekliyoruz artık :)

valla cnm ben hastayim suan yedi tane ilacim var kursam da unuturum anlayacagin :) bu topic yaz topigi yazdan once tiklasmak yok :))

merhaba kızlar
bayadır uğrayamıyodum topiğe.. nası gidiyo çalışmalar
bebiş haberi veren var mı?
yoksa ben ilk mi olacağım?!!
evet evet doğru anladınız, 5 haftalık olmuşuz bileee

merhaba kızlar

Hayırlı olsun gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah çok sevindim
Haberlerini paylaş burdan merak ederim ben şimdi cinsiyetini falan

Talihsizim arkadaşlar ilacı bıraktım ilişkiye girdim hemde yumurtlama dönemindeydim ama ne oldu çekilme kanaması oldu hapı yarım bıraktım diye pöffffffffffffff gitti bizim çalışma takvimi Sen misin hapı yarım bırakan iki gündür kan gövdeyi götürüyor Yine geldik mi Nisan'a

merhaba kızlar

Gözün aydın :) Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah.

Her işte bir hayır vardır canım. Şunun şurasında nisana ne kaldı ki :) Biz naapalım Ben ağustosu beklerken çatlıycam zaten bu gidişle :)

kelebek cnm çok sevindim allah sag saglim kucagina almayi nasip etsin.ben daha dusunmedigim için çalismaya baslamadik hennuz.hamile kaldim diye bizi boslama tahliller,testler,cinsiyet hepsini bildir bize ok cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…