Kızlar bi derdim var kimseyle konuşamadim bir yıllık evliyim eşimi de seviyorum ama nette açık saçık video izliyor telefondan izliyor bi gün tesadüfen fark ettim sonra sürekli kontrol ettim sürekli izliyor benim kalçam çok küçük büyük kalçali kadınları izliyor iki haftadır çok kötüyüm sürekli ağlamak geliyor içimden ne yapsam bilemedim çocuk istiyoruz ama bunlardan sonra kararsız kaldım akıl verin lütfen
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar bi derdim var kimseyle konuşamadim bir yıllık evliyim eşimi de seviyorum ama nette açık saçık video izliyor telefondan izliyor bi gün tesadüfen fark ettim sonra sürekli kontrol ettim sürekli izliyor benim kalçam çok küçük büyük kalçali kadınları izliyor iki haftadır çok kötüyüm sürekli ağlamak geliyor içimden ne yapsam bilemedim çocuk istiyoruz ama bunlardan sonra kararsız kaldım akıl verin lütfen
Eşine söylemen gerekiyor rahatsız olduğunu canım. ..
Ben de bi kaç kez izlediğini farketmistim söyledim ona tekrarlamadi, baktiysa da gunahi boynuna artık. ..
Çok sık bakmiyosa bi sorun yok bence
Söyledim canım bende bakmıyor zannettim ama devam ediyor daha gizli yapıyor bi arkadaşla daha konuştuk oda böyle bişeyden şikayetçi eşime söyledim erkekler farklı kadınlardan falan diye korkuyorum diye kendince açıklama yapıyor
Konuş canım mutlaka ama suçlamadan sakince konuş. Ters tepmesin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
O zaman tekrar söyle canim...
Sen rahatsız olduğun halde neden ısrarla devam ettiğini sor.
Ama sakin bi şekilde hatta sakayla karışık bile soyleyebilirsin ters tepmemesi için. ..
Seni uzdugunu ve kendini kötü hissettigini söyle eşine mutlaka. ..
Konuştum canım ama bunu tüm erkeklerin yaptığını normal olduğunu falan söyledi çok mutsuzum
Hallettim canım :) inş tek seferde tutturursun
Eşine bu durumu anlat ve rahatsız olduğunu söyle konuşmaz içine atarsan büyür ve içinden çıkılmaz olur
Eşin kendini kandırıyor bütün erkekler yapmaz canım umarım seni anlar ve kendine çeki düzen verir
İnşallah canım inşallah düzelir
kızlar oturdugum yerde kasıgım nasıll seyrıyor anlatamam :) hamılemıyım acaba :):):)
Eşin kendini kandırıyor bütün erkekler yapmaz canım umarım seni anlar ve kendine çeki düzen verir
Anlattım ama düzelmedi tekrar deneyeceğim çok kötüyüm zaten sürekli ağlamak geliyor içimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?