2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

canım eşin neden böyle bişey yapıyor olabilir önce bunu anlamak lazım. ve konuşmanda fayda etmiyorsa gerekirse net bir şekilde konuş. ben aynı şeyi yapsam nasıl hissedersin diye sor

Sordum canım aynı şey değil kadın erkek farklı dedi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar merhabalar bugun katildim araniza dun epey okudum topic güzel sayfa hareketli :) beni de ekler misiniz bat 26 mayis ilk deneme :)

Günaydın kızlaaar :) hayırlı cumalar hepimize
Bu mübarek günde dualarımız kabul olur inşallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim cok takilmiisin o konuya ama o kadar sorun etme ben psikolik danismanim, her insanin hayatinda belli seylere takıldığı zamanlar olabilir ustune gitme ve gormezden gel. Ben 10 aylik evliyim biz de ilk baslarda alkol ile ilgili skrunlar yasamistik ustune gittikce daha da istedigini gordum gormezden felmeye calistim kolay olmadı tabi ama suan bi sorun yok , sen de bebege odaklan bu konuyu askiya al akisina birak :)

Günaydın güzellikler.....

Bugün çoook güzel haberler alalım inaşallahhhhhh

Uzummmmmmmm cok sevindim bende tuylerim diken diken oldu insallah saglikla kucagina alir ve buyutursun yabrunu allahim bizlere de nasip etsin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım cok tesekkur ederım allahım en kısa zamanda sızede tatırsın bu duyguyu

Gözün aydın tatlım çok mutlu ettin bütün başlığı darısı başımıza :)

saol canım ınsallah dedımya kendımden umudum yoktu senden vardı ama olsun en azından adet oldun allahım en kısa zamanda sanada nasıp etsın

gunaydın kızlarrrrrrr allahım bu gun guzel haberler almayı nasıp etsın herkeze

Belki evlilikten önce kalan bi takintidir uyar tekrar yaparsa daha sert tepkinin belli et birakacaktir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…