canım bekle biraz zaman geçsin adet olmazsan tekrar yap
canım eşin neden böyle bişey yapıyor olabilir önce bunu anlamak lazım. ve konuşmanda fayda etmiyorsa gerekirse net bir şekilde konuş. ben aynı şeyi yapsam nasıl hissedersin diye sor
Kizlar merhabalar bugun katildim araniza dun epey okudum topic güzel sayfa hareketli :) beni de ekler misiniz bat 26 mayis ilk deneme :)
hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin
Uzummmmmmmm cok sevindim bende tuylerim diken diken oldu insallah saglikla kucagina alir ve buyutursun yabrunu allahim bizlere de nasip etsin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gözün aydın tatlım çok mutlu ettin bütün başlığı darısı başımıza :)
Gözün aydın canım. Hayırlısıyla kucağına da alırsın inşallah. Senin bir tane de oğlun vardı di mi? O kaç yaşında?
Aaaa çok sevindim hadi gozunaydin rabbim yar ve yardimcin olsun saglikla kucaguna almayi nasio etsin uzum
Kızlar bi derdim var kimseyle konuşamadim bir yıllık evliyim eşimi de seviyorum ama nette açık saçık video izliyor telefondan izliyor bi gün tesadüfen fark ettim sonra sürekli kontrol ettim sürekli izliyor benim kalçam çok küçük büyük kalçali kadınları izliyor iki haftadır çok kötüyüm sürekli ağlamak geliyor içimden ne yapsam bilemedim çocuk istiyoruz ama bunlardan sonra kararsız kaldım akıl verin lütfen
Belki evlilikten önce kalan bi takintidir uyar tekrar yaparsa daha sert tepkinin belli et birakacaktir bence
Kozlar ben hala hastalanmadım napcam bilmiyorum
Stresden mi gecikti kiKozlar ben hala hastalanmadım napcam bilmiyorum
Sordum canım aynı şey değil kadın erkek farklı dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?