Kizlar merhabalar bugun katildim araniza dun epey okudum topic güzel sayfa hareketli :) beni de ekler misiniz bat 26 mayis ilk deneme :)
Hüm sorularıma cevap lütfennn
Kaç haftalık?
Nasıl hissediyorsun
Enişte nasıl tepki verdi?
Yanında mıydı?
Kozlar ben hala hastalanmadım napcam bilmiyorum
normalde 9 nisan son adetim 6 haftalık olması lazım ama geç döllenme olduğu için daha küçük aradaki farkı kapatırmış büyürken
enişten yoktu ben tek gitmiştimaradım söyledim ilk elim ayağıma dolaştı o an zaten doktora bile bir şey soramadım bugün arayacak beni doktor
salı günü de tahlil sonuçları çıkacak iltihap için
çok sevindi ne etsin
Yaaaaa inan bu sabah enerji oldu bize tebrikler canimmmm bize dua et artik
saol canım ınsallah dedımya kendımden umudum yoktu senden vardı ama olsun en azından adet oldun allahım en kısa zamanda sanada nasıp etsın
İltihap için günde 2-2,5 litre su tüket bunu düzenli yaparsan iltihap oranı hızla düşüyor.
Hatırlarsan bir arkadaşımdan bahsetmiştim düşük tehlikesi vardı. Hatta bir kaç kez acile falan gitmek zorunda kaldı ağrı ve kandan dolayı
Bu şekilde suyla doktor iltihabını düşürdü şimdi bekliyoruz bugün yarın doğuracak
kızlarrrrrr
dün doktora gittim işte akıntım var falan konuştum doktor muayene etti sonra hadi bir ultrason bakalım dedi
bi baktı ki küçücük bir kese
meğersem hamileymişim tek deneme de yok dedim inanmadımbu adet düzensizliğiyle olmaz dedim yok yok diye
sonuçta test falan yaptım kaç kere meğersem geç döllenme olmuş
Kozlar ben hala hastalanmadım napcam bilmiyorum
evet canım aldım su içiyorum
kızlarrrrrr
dün doktora gittim işte akıntım var falan konuştum doktor muayene etti sonra hadi bir ultrason bakalım dedi
bi baktı ki küçücük bir kese
meğersem hamileymişim tek deneme de yok dedim inanmadımbu adet düzensizliğiyle olmaz dedim yok yok diye
sonuçta test falan yaptım kaç kere meğersem geç döllenme olmuş
üzüm tebrik ederim canım
ben daha ümitlenmiyorum tam çünkü kalp sesi duyana kadar tam hamileyim diyemiyorum bi de düşük riski var
Aaaaaaaaaaaaaaa çok sevindim ve çok şaşırdımGözün aydın tatlım ya bak sabah sabah ne güzel sürpriz oldu
ateş ölçüyorum adetin ilk gününden beri
21.05 -- 36.1
22.05 -- 36.3
23.05 -- 36.1
Stres yapma o yüzden Rabbim ol deyince olur.
Şimdide onu koruması için dua edeceğiz sende bize et tabii
canım sen keseyı gordun ben hıc bıse gormedım kotu dusunme allahtan hayırlısını dusun guzel olur hersey tabıkıde bende kalbını duyana kadar bende tedırgınım ama olsun
ikimiz de bi an önce duyarız inşallah
Sağlıklu mutlu olur
kadın gebelik var deyince aklıma hemen sarı bi erkek bebek geldi kız istediğim halde :44::44::44::44:
Neden ateş ölçüyorsun?:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?