2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Canim yumurtlamadan beri kasik agrilarim oldu goguslerim dolgunlasti adetime yakin gaz sorunum artti bacaklarimin ust kismina ara ara kramp girdi adetime 3 gun kalincada ayaklgiyuz kesildi :)
Tesekkurler cevabin icin canim...kasik agrisi dedigin bende surekli tuvaletim var gibi alt karnim agriyor ...soylediklerine cok sasirdim suan 2,5 gun var adetime bademcigim sis atesim var biraz ama ayaklarim buz gibi corap giydim baktm senin cevabini gordum bu tesaduf galiba ☺

Benim kader arkadaşlarım nasıllarmış bu akşam? Şekerpancarınız 3 gün gezdi gezdi geldi, ama sizleri çok çok özledi. Tel dende olsa bir merhaba diyeyim dedim.
Mogami bende yapıcam o dediğini, birde hsg çekerken dr.ne yaptıysa bu sefer daha rahat oldu valla, çok şükür esra51 canımın içi gözün aydın,inşallah değerlerin katlanarak artar.
Bende durumlar aynı, bu ay test mest yok,keyfine bildiğiniz 

kuşum hemde ön sevişme fazla olmadı ama 2 günde 3 kez ilişkiye girdik kayganlaştırıcı ile çünkü aşırı dardı ama gittikçe açıldı... ben önce parmaklarımla açıyorum 2 tane sokuyorum sonra penis giriyor... öyle dene ama yumoş dönemine kadar sık ilişki ve kayganlaştırıcı ile aç vajinayı sonrası kolay

yok canım sen öyle düşünüyor olabilirsin saygı duyarım ama bana göre sakat bi iş... yapana lafım yok ama ben yaptırmam kesinlikle
ama bende senin gibi dusunduyum icin 3 yildir kaynana gorumce cektirmye goturuyoda gitmiyorum korkuyorum ama hamile kalanlar var

Bizde seni ozledik sekercigim oh iyi yapmissin gez canim bebis olunca rahat rahat gezemezsin

Kızlar pazartesi salı çarşambayı ekliyorum
tatlım çarşambadan sonra yum olmş bence :) bi de seninde benim gibi bende de 3 gün koyu idi 4. gün yarısı silik hatta dediler testin tuhaf diye şimdi tam silik benim hayırlısı olsun tatlım ya da lovely gibi Gizom mu diyeyimm sahi o nerde merak ediyorum onu da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…