- 2 Temmuz 2014
- 3.340
- 2.435
- 198
Perşembe olmadı ilişki ama Çarşamba ve cuma oldu inşallah etkili olmuştur yahuçarşamba poz. olmuş kuşum
Tesekkurler cevabin icin canim...kasik agrisi dedigin bende surekli tuvaletim var gibi alt karnim agriyor ...soylediklerine cok sasirdim suan 2,5 gun var adetime bademcigim sis atesim var biraz ama ayaklarim buz gibi corap giydim baktm senin cevabini gordum bu tesaduf galiba ☺
Canim yumurtlamadan beri kasik agrilarim oldu goguslerim dolgunlasti adetime yakin gaz sorunum artti bacaklarimin ust kismina ara ara kramp girdi adetime 3 gun kalincada ayaklgiyuz kesildi :)
Napıyım bacım işte ben böyle şeylerle uğraşıyom ben gülmiyim güldürmiyim de napıyımKız çok komik yazmışsın ya
olsun canm alıştım artık inşallah..ozur dilerim bilmiyordum cok uzuldum allah bidaha yasatmasin insallah yine kalirsin hamile
niye sakat olsun hamile kalanlar var ya kac yil olmuyo cekdiriyoda sonra hamile kaliyokız sakat iş bunlar aman diyim...
sorun olacağını sanmam canım iyi yapmışsın gün aşırı ilePerşembe olmadı ilişki ama Çarşamba ve cuma oldu inşallah etkili olmuştur yahu
Sağol canım böylelikle iliskiye alıştım zorlanıyordum ama artık aştım şükürsorun olacağını sanmam canım iyi yapmışsın gün aşırı ile
yok canım sen öyle düşünüyor olabilirsin saygı duyarım ama bana göre sakat bi iş... yapana lafım yok ama ben yaptırmam kesinlikleniye sakat olsun hamile kalanlar var ya kac yil olmuyo cekdiriyoda sonra hamile kaliyo
hee canm sanki sen o zamanlar değil de daha yeni yumuşluyosun gibi geldiKızlar pazartesi salı çarşambayı ekliyorum
tatlım aradım da buldum senin testleriKızlar bunlarda 19 ü Cumartesi 20 de bugün bana bir el atın bunlar nedir
Ben gecen gece denedim canim biraz kopurdu sonra coktu:)bugün merak ettim karbonat testi yaptım galiba doğru o ya cünkü kopürmedi ki zaten hamile değilim hamile olan biri denesin bakalım köpürecekmi
kuşum hemde ön sevişme fazla olmadı ama 2 günde 3 kez ilişkiye girdik kayganlaştırıcı ile çünkü aşırı dardı ama gittikçe açıldı... ben önce parmaklarımla açıyorum 2 tane sokuyorum sonra penis giriyor... öyle dene ama yumoş dönemine kadar sık ilişki ve kayganlaştırıcı ile aç vajinayı sonrası kolayBenim kader arkadaşlarım nasıllarmış bu akşam? Şekerpancarınız 3 gün gezdi gezdi geldi, ama sizleri çok çok özledi. Tel dende olsa bir merhaba diyeyim dedim.
Mogami bende yapıcam o dediğini, birde hsg çekerken dr.ne yaptıysa bu sefer daha rahat oldu valla, çok şükür esra51 canımın içi gözün aydın,inşallah değerlerin katlanarak artar.
Bende durumlar aynı, bu ay test mest yok,keyfine bildiğiniz 
ama bende senin gibi dusunduyum icin 3 yildir kaynana gorumce cektirmye goturuyoda gitmiyorum korkuyorum ama hamile kalanlar varyok canım sen öyle düşünüyor olabilirsin saygı duyarım ama bana göre sakat bi iş... yapana lafım yok ama ben yaptırmam kesinlikle
MasaAllah dahada koyulasmisKızlar bu da az önce farklı bi markayla yaptığım test
Bizde seni ozledik sekercigim oh iyi yapmissin gez canim bebis olunca rahat rahat gezemezsinBenim kader arkadaşlarım nasıllarmış bu akşam? Şekerpancarınız 3 gün gezdi gezdi geldi, ama sizleri çok çok özledi. Tel dende olsa bir merhaba diyeyim dedim.
Mogami bende yapıcam o dediğini, birde hsg çekerken dr.ne yaptıysa bu sefer daha rahat oldu valla, çok şükür esra51 canımın içi gözün aydın,inşallah değerlerin katlanarak artar.
Bende durumlar aynı, bu ay test mest yok,keyfine bildiğiniz 
sen bilirsin bacım... eğer cesaret edebiliyorsan tabi...ama bende senin gibi dusunduyum icin 3 yildir kaynana gorumce cektirmye goturuyoda gitmiyorum korkuyorum ama hamile kalanlar var
tatlım çarşambadan sonra yum olmş bence :) bi de seninde benim gibi bende de 3 gün koyu idi 4. gün yarısı silik hatta dediler testin tuhaf diye şimdi tam silik benim hayırlısı olsun tatlım ya da lovely gibi Gizom mu diyeyimm sahi o nerde merak ediyorum onu daKızlar pazartesi salı çarşambayı ekliyorum
Dün akşam elif denedi köpürmüş :)bugün merak ettim karbonat testi yaptım galiba doğru o ya cünkü kopürmedi ki zaten hamile değilim hamile olan biri denesin bakalım köpürecekmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?