2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Gecmis olsun canim dikkat et kendine evet dostinex kullanmistim bende gercekten agir bir ilac bende ictigim zaman ayakta duramiyordum bulanti cok az oldu bas agrisi cok yapti hayirlisi olsun ne diyeyim bi hamile olayim burnundan getirecegim kocamin yine evden vazgecti burdan alacakmis bende burdan istemiyorum aklina girmisler herhalde

Regl Ağustos 26 da oldu 2 Eylül'de bittti ve 2 Eylül de testim böle idi adet 26 eylüldür herhal de
canım 19. gün yaptığın test acaba yeni bi yumoş mu var dedirtiyor ... sen 19. günden önce poz. görmediysen daha yeni yumurtluyorsundur... yok gördüysen ya yeni bi yumoş var ya da hamilelik ihtimali... bende bilemedim

Bekleyip görelim ben en Koyuyu pazartesi salı gördüm hatta çarşamba onlardan iyidi hamilelik benim de aklıma geldi test yaptım ama negatif idrar testi bekleyip görelim

Bekleyip görelim ben en Koyuyu pazartesi salı gördüm hatta çarşamba onlardan iyidi hamilelik benim de aklıma geldi test yaptım ama negatif idrar testi bekleyip görelim
hadi inşallah canım... merakla bekliyorumm haberlerini

canm benm de böle ovulasyondan sonra pozitife yakın çıkmıştı test yaptım negatif.. heralde 2.ye yumurtluyorum dedim teste dvam ettimm günler değerlendirdim falan son 2 gün kala bata tekrar yaptım poz görünce bi de gebelik testi yaptım öle gördüm pozitifi.. erken daha gebelik testine

afrodit sendemi hamilesin?

Canım gün aşırı oluyor bugünü değerlendirdim ama pazartesi salı Çarşamba da koyuidi bide testleri hep çöpe atttım lovelye yolladıklarım var whastan alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…