Gecmis olsun canim dikkat et kendine evet dostinex kullanmistim bende gercekten agir bir ilac bende ictigim zaman ayakta duramiyordum bulanti cok az oldu bas agrisi cok yapti hayirlisi olsun ne diyeyim bi hamile olayim burnundan getirecegim kocamin yine evden vazgecti burdan alacakmis bende burdan istemiyorum aklina girmisler herhaldeBen çok öksürüyorum ya bir de şu prolaktin için kullandığım ilaç çok ağır geldi baş ağrısı ve bulantı yapıyor çok güçlü bir ilaçmış, bebiş oldun da acısını çıkaralım ilaçla geçen günlerin, hayırlısı olsun ve içinde olur yani bir şekilde içine sindiği gibi olsun olmuşken
canım 19. gün yaptığın test acaba yeni bi yumoş mu var dedirtiyor ... sen 19. günden önce poz. görmediysen daha yeni yumurtluyorsundur... yok gördüysen ya yeni bi yumoş var ya da hamilelik ihtimali... bende bilemedimRegl Ağustos 26 da oldu 2 Eylül'de bittti ve 2 Eylül de testim böle idi adet 26 eylüldür herhal de
Anlıyorum seni kuşum ama dediğim gibi vücudumuzun en güvenliği sıkı bölgesi orası... bundan sonra daha dikkatli ol yeterAllah razı olsun canim cevabin icin ...soz konusu bebek olunca iste
Bekleyip görelim ben en Koyuyu pazartesi salı gördüm hatta çarşamba onlardan iyidi hamilelik benim de aklıma geldi test yaptım ama negatif idrar testi bekleyip görelimcanım 19. gün yaptığın test acaba yeni bi yumoş mu var dedirtiyor o vakit... sen 19. günden önce poz. görmediysen daha yeni yumurtluyorsundur... yok gördüysen ya yeni bi yumoş var ya da hamilelik ihtimali... bende bilemedim
hadi inşallah canım... merakla bekliyorumm haberleriniBekleyip görelim ben en Koyuyu pazartesi salı gördüm hatta çarşamba onlardan iyidi hamilelik benim de aklıma geldi test yaptım ama negatif idrar testi bekleyip görelim
canm oluşmuş yumurtan her an çatlayabilir yada çatlamış bile hemen değerlendirKızlar bunlarda 19 ü Cumartesi 20 de bugün bana bir el atın bunlar nedir
kız sen bi testlerin hepsini buraya atsana bakalım hamiş misin yoksa sen ..Evet canım hergün 6 30 da ve çok su içen biriyim böle oluyor öncekileri çöpe atttım öle yani ne zaman yumurtlama olcak merak ediyorum
Çarşamba çalışma oldu mu peki tatlım perşembe olamayacaktı ya bence olmuşsa inş gelsin bebiş :)Canım Çarşamba buydu
Perşembe ve cuma silikti
Kiz o karbonat dogru degil bendede kabarmisti dogru olsaydi 3 aylik falan gebeydimKızlar yokmu bu gece farklı testler yapan :) dün geceki karbonattan sonra bu gecede yumurta süt un vs.yapalım bişiler
canm benm de böle ovulasyondan sonra pozitife yakın çıkmıştı test yaptım negatif.. heralde 2.ye yumurtluyorum dedim teste dvam ettimm günler değerlendirdim falan son 2 gün kala bata tekrar yaptım poz görünce bi de gebelik testi yaptım öle gördüm pozitifi.. erken daha gebelik testineBekleyip görelim ben en Koyuyu pazartesi salı gördüm hatta çarşamba onlardan iyidi hamilelik benim de aklıma geldi test yaptım ama negatif idrar testi bekleyip görelim
afrodit sendemi hamilesin?canm benm de böle ovulasyondan sonra pozitife yakın çıkmıştı test yaptım negatif.. heralde 2.ye yumurtluyorum dedim teste dvam ettimm günler değerlendirdim falan son 2 gün kala bata tekrar yaptım poz görünce bi de gebelik testi yaptım öle gördüm pozitifi.. erken daha gebelik testine
yavrum bizde işin gırgırına vurduk zaten :) dün gece koptuk gülmekten.ohooo sırf köpürsün diye mikserle çırpanmı dersinKiz o karbonat dogru degil bendede kabarmisti dogru olsaydi 3 aylik falan gebeydim
yok canm ben düşük yaptım gecen ay malesef ama ovulasyon testlerini deneyip hamile kalmıştım ilk seferdeafrodit sendemi hamilesin?
Gecen aylar hamiş kalmıstı düşük yaptı sonra.allah yasatmasın bidahaafrodit sendemi hamilesin?
Canım gün aşırı oluyor bugünü değerlendirdim ama pazartesi salı Çarşamba da koyuidi bide testleri hep çöpe atttım lovelye yolladıklarım var whastan alıyorumcanm benm de böle ovulasyondan sonra pozitife yakın çıkmıştı test yaptım negatif.. heralde 2.ye yumurtluyorum dedim teste dvam ettimm günler değerlendirdim falan son 2 gün kala bata tekrar yaptım poz görünce bi de gebelik testi yaptım öle gördüm pozitifi.. erken daha gebelik testine
ozur dilerim bilmiyordum cok uzuldum allah bidaha yasatmasin insallah yine kalirsin hamileyok canm ben düşük yaptım gecen ay malesef ama ovulasyon testlerini deneyip hamile kalmıştım ilk seferde
Canım pazartesi Çarşamba cuma ve pazar olsdu bakalım kısmet kuzum inşallahÇarşamba çalışma oldu mu peki tatlım perşembe olamayacaktı ya bence olmuşsa inş gelsin bebiş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?