2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Süpermiş valla, ben de yapıcam işte aşmak lazım bu kayganlaştırıcı olayını,işte girişi bir atlatsam gerisi 4 oda 1 salon valla

Süpermiş valla, ben de yapıcam işte aşmamak lazım bu kayganlaştırıcı olayını,işte girişi bir atlatsam gerisi 4 oda 1 salon valla
o giriş sıkıntı zaten ama sonrası bende de çok rahat... sen dediğim gibi önce parmakla aç sonra penisi sok... bu arada kayganlaştırıcıyı da minicik al ve vajen girişine sür (içine değil) maksat orayı geçsin penis... inan bikaç ilişki ile ama arayı açmamak şartıyla hemen genişliyor... genişledikten sonra da kayganlaştırıcıya ihtiyaç kalmıyor

Oy ne demek istersen de kuzum senle aynıyız resmen hadi bakalım lovely evlillik yıldönümünü kutluyor alaçatı da canım

Yapıcam Mogami dediklerini, içinede sürmem çevresine nohut kadar, açılsında önümüzdeki çalışmalarda ihtiyaç kalmasın inşallah parmak hususuna gelince ben Vajinismusluydum malum, eş parmak denemesi ile aştım ben bu olayı, eşim tiptitiz olduğundan olmadı ona yaptırırım severek yapar sorun olmaz

sizinkiler neden dar

iyi o vakit dene bakalım bitanem inş sende atacaksın kenara kayganlaştırıcıyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…