- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
Süpermiş valla, ben de yapıcam işte aşmak lazım bu kayganlaştırıcı olayını,işte girişi bir atlatsam gerisi 4 oda 1 salon vallakuşum hemde ön sevişme fazla olmadı ama 2 günde 3 kez ilişkiye girdik kayganlaştırıcı ile çünkü aşırı dardı ama gittikçe açıldı... ben önce parmaklarımla açıyorum 2 tane sokuyorum sonra penis giriyor... öyle dene ama yumoş dönemine kadar sık ilişki ve kayganlaştırıcı ile aç vajinayı sonrası kolay
Canım illa bir vesile olmuştur ama benim bildigim bundan zarar görüp sakatlananlar da varama bende senin gibi dusunduyum icin 3 yildir kaynana gorumce cektirmye goturuyoda gitmiyorum korkuyorum ama hamile kalanlar var
Canim nasilsin senin bat bugunmuyduDün akşam elif denedi köpürmüş :)
o giriş sıkıntı zaten ama sonrası bende de çok rahat... sen dediğim gibi önce parmakla aç sonra penisi sok... bu arada kayganlaştırıcıyı da minicik al ve vajen girişine sür (içine değil) maksat orayı geçsin penis... inan bikaç ilişki ile ama arayı açmamak şartıyla hemen genişliyor... genişledikten sonra da kayganlaştırıcıya ihtiyaç kalmıyorSüpermiş valla, ben de yapıcam işte aşmamak lazım bu kayganlaştırıcı olayını,işte girişi bir atlatsam gerisi 4 oda 1 salon valla
Ayy seviyom canim ben seni yaaestağfurullah kuzum sonu güzel oldu ya
Boşluk olunca mı hamilelikti yoksa ele birşey gelince miYaptım canım dün elime sert bişey değdi
bende seni kuşum ama miniğini daha çoooooooooookAyy seviyom canim ben seni yaa
Oy ne demek istersen de kuzum senle aynıyız resmen hadi bakalım lovely evlillik yıldönümünü kutluyor alaçatı da canımtatlım çarşambadan sonra yum olmş bence :) bi de seninde benim gibi bende de 3 gün koyu idi 4. gün yarısı silik hatta dediler testin tuhaf diye şimdi tam silik benim hayırlısı olsun tatlım ya da lovely gibi Gizom mu diyeyimm sahi o nerde merak ediyorum onu da
bunu bilmiyordumCanım illa bir vesile olmuştur ama benim bildigim bundan zarar görüp sakatlananlar da var
Yapıcam Mogami dediklerini, içinede sürmem çevresine nohut kadar, açılsında önümüzdeki çalışmalarda ihtiyaç kalmasın inşallah parmak hususuna gelince ben Vajinismusluydum malum, eş parmak denemesi ile aştım ben bu olayı, eşim tiptitiz olduğundan olmadı ona yaptırırım severek yapar sorun olmazo giriş sıkıntı zaten ama sonrası bende de çok rahat... sen dediğim gibi önce parmakla aç sonra penisi sok... bu arada kayganlaştırıcıyı da minicik al ve vajen girişine sür (içine değil) maksat orayı geçsin penis... inan bikaç ilişki ile ama arayı açmamak şartıyla hemen genişliyor... genişledikten sonra da kayganlaştırıcıya ihtiyaç kalmıyor
iyi bebeğim sen neler yapıyon bakemKızlar nasılsınız nasıl gidiyor
sizinkiler neden daro giriş sıkıntı zaten ama sonrası bende de çok rahat... sen dediğim gibi önce parmakla aç sonra penisi sok... bu arada kayganlaştırıcıyı da minicik al ve vajen girişine sür (içine değil) maksat orayı geçsin penis... inan bikaç ilişki ile ama arayı açmamak şartıyla hemen genişliyor... genişledikten sonra da kayganlaştırıcıya ihtiyaç kalmıyor
İyiyim tatlim sen nasilsinKızlar nasılsınız nasıl gidiyor
iyi o vakit dene bakalım bitanem inş sende atacaksın kenara kayganlaştırıcıyıYapıcam Mogami dediklerini, içinede sürmem çevresine nohut kadar, açılsında önümüzdeki çalışmalarda ihtiyaç kalmasın inşallah parmak hususuna gelince ben Vajinismusluydum malum, eş parmak denemesi ile aştım ben bu olayı, eşim tiptitiz olduğundan olmadı ona yaptırırım severek yapar sorun olmaz
anatomik....sizinkiler neden dar
nasıl oluyor o yaa bende denemek istiyorumDün akşam elif denedi köpürmüş :)
cnm neden bilmiyorm da bnm de dar birinde kolay olsa diğerinde zor giriyo yada yarı içeri yarı dışarı oluyosizinkiler neden dar
Yaratılış galiba bilmiyorum amasizinkiler neden dar
ohh ne güzel diyeyim GizomOy ne demek istersen de kuzum senle aynıyız resmen hadi bakalım lovely evlillik yıldönümünü kutluyor alaçatı da canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?