yavrum bizde işin gırgırına vurduk zaten :) dün gece koptuk gülmekten.ohooo sırf köpürsün diye mikserle çırpanmı dersin
Nihahahahahaha 2 günde 3 ilişki ile açma çalışmalarım nihayete erdi... 3 gün kayganlaştırıcı kullanıp açtık benim kutu gibi vajinayı ve az evvel ki 4. çalışmada kayganlaştırıcı mı oda neymiş ayol dedim sokuşturdum ahahahahahahabundan sonra bizim kutu açıldı adete kadar devam
Duydum ama ben cektirmedim canimkizlar sizde bel cekme varmi?
bel çekme derkendemin sordum ve cevap alamadim...bizde bel cekme var 3gun gidiyosun belini cekiyolar sonra hamis kaliyorlar benim kaynanada bana hep soyluye git diyeee ama bennamaa gercekden hamis kalanlar oluyo
olmaz die birşey yok valla denize düşen yılana sarılırmış derler.umut işte heryoş mübah bence bu uğurdademin sordum ve cevap alamadim...bizde bel cekme var 3gun gidiyosun belini cekiyolar sonra hamis kaliyorlar benim kaynanada bana hep soyluye git diyeee ama bennamaa gercekden hamis kalanlar oluyo
bel bos oldugundan hamis kalsanda saklamiyo bel onu cekiyolar sonra bebek tutuna biliyo benim bildiyim kadariylabel çekme derken
bence carsambaKızlar pazartesi salı çarşambayı ekliyorum
Bence de Çarşamba ama Perşembe boş geçti Çarşamba ve cuma oldubence carsamba
Himm banada demislerdi de ben gitmedim bide bel cekildikten sonra iliski olacakmis 3 defami gidiliyormusbel bos oldugundan hamis kalsanda saklamiyo bel onu cekiyolar sonra bebek tutuna biliyo benim bildiyim kadariyla
Canim carsamba gibi geldi bana carsamba cuma olduysa tamamdir bu is hayirlisiyla gelsinKızlar pazartesi salı çarşambayı ekliyorum
Canim yumurtlamadan beri kasik agrilarim oldu goguslerim dolgunlasti adetime yakin gaz sorunum artti bacaklarimin ust kismina ara ara kramp girdi adetime 3 gun kalincada ayaklarim buz kesildi :)Merhaba cnm bebegin hayirli ugurlu olsun Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin..benim adetime 3 gun var kan testi yaptirmaya korkke silmislern hamilelik belirtilerin nelerdi yani adet gecikmesinden once
İnşallah bakalım kısmet inşallah sağ salim olur dua ediyorum hepimizeCanim carsamba gibi geldi bana carsamba cuma olduysa tamamdir bu is hayirlisiyla gelsin
Amin tatlim insallah sagligiyla hayirlisiyla gelsin bebislerimizİnşallah bakalım kısmet inşallah sağ salim olur dua ediyorum hepimize
Kız çok komik yazmışsın yaNihahahahahaha 2 günde 3 ilişki ile açma çalışmalarım nihayete erdi... 3 gün kayganlaştırıcı kullanıp açtık benim kutu gibi vajinayı ve az evvel ki 4. çalışmada kayganlaştırıcı mı oda neymiş ayol dedim sokuşturdum ahahahahahahabundan sonra bizim kutu açıldı adete kadar devam
kız sakat iş bunlar aman diyim...bel bos oldugundan hamis kalsanda saklamiyo bel onu cekiyolar sonra bebek tutuna biliyo benim bildiyim kadariyla
çarşamba poz. olmuş kuşumKızlar pazartesi salı çarşambayı ekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?