2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Nihahahahahaha 2 günde 3 ilişki ile açma çalışmalarım nihayete erdi... 3 gün kayganlaştırıcı kullanıp açtık benim kutu gibi vajinayı ve az evvel ki 4. çalışmada kayganlaştırıcı mı oda neymiş ayol dedim sokuşturdum ahahahahahaha bundan sonra bizim kutu açıldı adete kadar devam

A afrodit26 kız senin bata yakın memeler kocaman olmuşmuydu? Birde uçları cıktı bende ne hikmetse normalde hiç yoktur benim uçları üşüdüğüm zaman cıkar azcık sadece.birde agrı ve dokununca acıyor?

demin sordum ve cevap alamadim...bizde bel cekme var 3gun gidiyosun belini cekiyolar sonra hamis kaliyorlar benim kaynanada bana hep soyluye git diyeee ama bennamaa gercekden hamis kalanlar oluyo

demin sordum ve cevap alamadim...bizde bel cekme var 3gun gidiyosun belini cekiyolar sonra hamis kaliyorlar benim kaynanada bana hep soyluye git diyeee ama bennamaa gercekden hamis kalanlar oluyo
olmaz die birşey yok valla denize düşen yılana sarılırmış derler.umut işte heryoş mübah bence bu uğurda

Merhaba cnm bebegin hayirli ugurlu olsun Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin..benim adetime 3 gun var kan testi yaptirmaya korkke silmislern hamilelik belirtilerin nelerdi yani adet gecikmesinden once
Canim yumurtlamadan beri kasik agrilarim oldu goguslerim dolgunlasti adetime yakin gaz sorunum artti bacaklarimin ust kismina ara ara kramp girdi adetime 3 gun kalincada ayaklarim buz kesildi :)

Kız çok komik yazmışsın ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…