- 7 Eylül 2014
- 1.507
- 1.413
- 198
anladigim kadariyla idarari kaynatiyosun kopurse hamilesin demekdir yok kopurmese bebek yok demekdirBu olay nedir ne köpürüyor
Cankm merak etme koyuyo gördüğüm gün bende ilişki oldu sonra ki gün olmadı ondan sonraki oldu yani birgün ara verdik merak etme kaçırmamışsındır nizde aynı aillere gidiyoruz yoruluyoruz die atlıyoruz bazenkızlar bnde dün saat 1 de ovu test yaptm pozitifti ama cuma ilişki oldu dün anneme gidip geldik saat gecti yorulduk ve cizgi siliklesince catlıyo daha var nsl olsa cuma ilişki oldu diye bide sperm sayımız az pazar daha önemli diye ilişki olmadı dün ama bu sabah oldu erkenden ve 10 gibi ovu test yaptım cizgi siliklesmiş yani 12. ve 14.gün ilişki oldu test 13.gün koyu 14.gün silikti kaçmış mıdır yumurtam
Sanmıyorum tatlım belki azıcık zor olabilir ama gelen bebiş inşallah normal normal doğarbende öyleyim ve çok merak ediyorum normal doğuma engel olur mu diye
inş cnmbnm bn test yapmaya 12.gün baslayacaktm ama 12.gün yapamadm 13.gün de bi yaptım 2.çizgi koyu ama silikleşmeye de baslamış gibiydi ama zaten 1de yaptm testi cuma da gece 12gibi ilişki olmuştu sperm zaten vardır içimde dedim sayıda az olunca 3 gün arka arkaya yormıyım adamı dedimBence kaçmamış çünkü siz doktorun dediği gün aşırıyı yapmışsınız,olacak inşallah kuzum sen içini ferah tutmaya çalış ben de öyle yapmaya çalışıyorum çünkü
Yeni bişi daha öğrendim sağol canımanladigim kadariyla idarari kaynatiyosun kopurse hamilesin demekdir yok kopurmese bebek yok demekdir
inş cnm yaaCankm merak etme koyuyo gördüğüm gün bende ilişki oldu sonra ki gün olmadı ondan sonraki oldu yani birgün ara verdik merak etme kaçırmamışsındır nizde aynı aillere gidiyoruz yoruluyoruz die atlıyoruz bazen
Bence çok doğru bir yol izlemişsiniz,hem taze spermler kullanılmış inşallah aşkla yumurta ile birleşmişlerdirde hayırlı haberini alırızinş cnmbnm bn test yapmaya 12.gün baslayacaktm ama 12.gün yapamadm 13.gün de bi yaptım 2.çizgi koyu ama silikleşmeye de baslamış gibiydi ama zaten 1de yaptm testi cuma da gece 12gibi ilişki olmuştu sperm zaten vardır içimde dedim sayıda az olunca 3 gün arka arkaya yormıyım adamı dedimama pzr pzr erkenden oldu
İnsallah tatlim dualarim seninle guzel haberlerini bekliyorumİyiyim tatlım evet bat bugün ve adet olmadım şu saate kadar :) Yarın önce idrar testi yapıcam dua edin inş listeye hamiş olarak katılırım :)
Canim idrarin icine 1 cay kasigi karbonat koyuyorsun kabarrsa gebelik var kabarmazsa yokmus daha once yapmistim kabardi ama gebelik yok yani dogru degilBu olay nedir ne köpürüyor
Hosgeldin canimBen geldiiiimmm
hos geldinBen geldiiiimmm
Artık beyler kahve yapınca niyetimizi anlayacaklarben bir kahve yapayım en iyisi :)
4..kjb.b,n jjklyygkuyfg kjbjhvnvnbNGXMC
n.mv,jhv,nv,hbv,nkuyfkym .n.ljbjbbbbjbjbbjgkfytdjkb,hvkl46
hos geldin
Tatlım benimaşkpastam diye bir üye vardı sadece çift çizgi günü ilişki olmuş ve şimdi hamile ayrıca Pko varmış onda adetin 26. Günü yaptığı testte görmüş çift çizgiyi yani olmaz diye birşey yok inşaallah senden de alırız güzel bir haber :)Ovu testı yaptım bu ay cnm.14. Gün pozitifi gördüm.12. Ve 14. Gün ilişki oldu sadece daha sonra 3 gün hep uyudu benim koca. Sonraki günde ben inat ettim avcunu yaladı :) anlıcan tam yumurta catladıgı zamanlar hep boş geçti umutsuzlugum bu yuzden kac gün önce dedim Mogamiye banada olumsuz işareti koy die ama dinleyen yokki :)
valla aynen dediğin gibi oluyo hatta nedenini de öğrendiği için kendisi söyledi yap da içek diye sırıtarak :)Artık beyler kahve yapınca niyetimizi anlayacaklarHamileyken derler bize hanım bir kahve yapsan da içsek diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?