2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Cankm merak etme koyuyo gördüğüm gün bende ilişki oldu sonra ki gün olmadı ondan sonraki oldu yani birgün ara verdik merak etme kaçırmamışsındır nizde aynı aillere gidiyoruz yoruluyoruz die atlıyoruz bazen

Bence kaçmamış çünkü siz doktorun dediği gün aşırıyı yapmışsınız,olacak inşallah kuzum sen içini ferah tutmaya çalış ben de öyle yapmaya çalışıyorum çünkü
inş cnmbnm bn test yapmaya 12.gün baslayacaktm ama 12.gün yapamadm 13.gün de bi yaptım 2.çizgi koyu ama silikleşmeye de baslamış gibiydi ama zaten 1de yaptm testi cuma da gece 12gibi ilişki olmuştu sperm zaten vardır içimde dedim sayıda az olunca 3 gün arka arkaya yormıyım adamı dedimama pzr pzr erkenden oldu

inş cnm yaa

Bence çok doğru bir yol izlemişsiniz,hem taze spermler kullanılmış inşallah aşkla yumurta ile birleşmişlerdirde hayırlı haberini alırız

Tatlım benimaşkpastam diye bir üye vardı sadece çift çizgi günü ilişki olmuş ve şimdi hamile ayrıca Pko varmış onda adetin 26. Günü yaptığı testte görmüş çift çizgiyi yani olmaz diye birşey yok inşaallah senden de alırız güzel bir haber :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…