Hani şu dizilerde tek geceden hamile kalıyorlar ya şaşıyorum ha yani nasıl da denk getiriyoruz kardeşim biz burda yumudur çatlamasıdır her günü çalışmaktan helal oluyozneden oyle dusunuyosun ALLAH buyuk tek gecelik iliskide bile hamile kalan var allah olsun derse olur umutsuzluqa kapilma regili bekle ama INSALLAH olmasin canim
Bende merak içerisindeyim yeni bişey daha hemen deneyelim biz ama öğrenemedim dahaBu olay nedir ne köpürüyor
Çok tşk ederimmmİnsallah tatlim dualarim seninle guzel haberlerini bekliyorum
Hoşşşşgeldinnnnnn :)Ben geldiiiimmm
anladım canm görelim bakalım bekleyip..Canım gün aşırı oluyor bugünü değerlendirdim ama pazartesi salı Çarşamba da koyuidi bide testleri hep çöpe atttım lovelye yolladıklarım var whastan alıyorum
bebeğim bikaç gün kala şişmişti sanırsam cok hatırlamıyorum amma eşim fark ettiydi..ağrı yoktu da acıyodu bi de ama ucu benm de küçüktür o değişmemişti heralde
canm bence olması gereken günler olmuş kaçmamıştır yum inşallah tutarkızlar bnm durumuma bişi diyecek yok muuuuu
şimdi 3 olasılığın var ya adet ya yerleşme ya da kist... ama ben bunlardan yerleşmeye daha çok ihtimal veriyorum çünkü adete 6-7 gün var diyorsun.. 2-3 sonra bi test yapsana bacım
Sağol canım benim ben de kullandım daha önce ama doktor o zman çocuk düşünmediğimiz için yarım yarım vermişti şimdi hafta iki defa ve tam dedi ondan etkilendim sanırım sen dostinex kullanırken çocuk istiyor muydun?Gecmis olsun canim dikkat et kendine evet dostinex kullanmistim bende gercekten agir bir ilac bende ictigim zaman ayakta duramiyordum bulanti cok az oldu bas agrisi cok yapti hayirlisi olsun ne diyeyim bi hamile olayim burnundan getirecegim kocamin yine evden vazgecti burdan alacakmis bende burdan istemiyorum aklina girmisler herhalde
Hadi bakalım önce burda sonra da hcg de gör inşaallah:)ov testim hafiften belirginleşmeye başladı 2 -3 güne görürüm ben pozitifi
Artıkkk var evet :) Dün gece karbonat muhabbeti çok hoş olmuştu sen geç gelmişsin kaçırdın :)
belkide yerlesiyordur bebis
Evet canim hormon testi yaptirmaya gitmistimm prolaktinim az yuksek cikmisti dostinex verdi haftada 2 tane ictim 1 ay sonra 0 a dustuSağol canım benim ben de kullandım daha önce ama doktor o zman çocuk düşünmediğimiz için yarım yarım vermişti şimdi hafta iki defa ve tam dedi ondan etkilendim sanırım sen dostinex kullanırken çocuk istiyor muydun?
Bende dün gece yaptım epey köpürdü bakalım doğru mu çıkacak iyice heyecan bastı sabah olmaz artık..erkenden kalkıp çocukları okula bırakıcam sonra da testOkudum onu, evet iyiymişBen de yaptım bu ay bu arada o testi. Köpürmedi. Bende tuttu yani,
iyi bebeğim sen neler yapıyon bakem
Bende dün gece yaptım epey köpürdü bakalım doğru mu çıkacak iyice heyecan bastı sabah olmaz artık..erkenden kalkıp çocukları okula bırakıcam sonra da test
Bugün göğüslerimde çok ağrı var ki ben adet öncesi böyle şeyler yaşamam koltuk altlarıma doğru çok yoğun ağrılar..Psikolojik olarak kesinlikle hamileyim de gerçeğini bilemiyoruz :) elifin de köpürmüş gece zorla yaptırdık kızaSen hamiş çıkarsan teste inanıcam o zaman valla :)
Canim kac cikmisti bende de cikti da merak ettimEvet canim hormon testi yaptirmaya gitmistimm prolaktinim az yuksek cikmisti dostinex verdi haftada 2 tane ictim 1 ay sonra 0 a dustu
Bende duydum onu ama Canın çok acıyormuş hatta bir kadının çocuğu öyle olmuş şimdi ikinciyi istiyormuş olmuyormuş gene ama o acıyı göze alamıyorum demiş, ama ne olur ne olmaz kalıcı hasarların olabilir bence yapma yanidemin sordum ve cevap alamadim...bizde bel cekme var 3gun gidiyosun belini cekiyolar sonra hamis kaliyorlar benim kaynanada bana hep soyluye git diyeee ama bennamaa gercekden hamis kalanlar oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?