2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

neden oyle dusunuyosun ALLAH buyuk tek gecelik iliskide bile hamile kalan var allah olsun derse olur umutsuzluqa kapilma regili bekle ama INSALLAH olmasin canim
Hani şu dizilerde tek geceden hamile kalıyorlar ya şaşıyorum ha yani nasıl da denk getiriyoruz kardeşim biz burda yumudur çatlamasıdır her günü çalışmaktan helal oluyoz

Canım gün aşırı oluyor bugünü değerlendirdim ama pazartesi salı Çarşamba da koyuidi bide testleri hep çöpe atttım lovelye yolladıklarım var whastan alıyorum
anladım canm görelim bakalım bekleyip..

bebeğim bikaç gün kala şişmişti sanırsam cok hatırlamıyorum amma eşim fark ettiydi..ağrı yoktu da acıyodu bi de ama ucu benm de küçüktür o değişmemişti heralde

kızlar bnm durumuma bişi diyecek yok muuuuu
canm bence olması gereken günler olmuş kaçmamıştır yum inşallah tutar

Geveze kıslar ne çene çalmışsınız, oku oku ancak bitirdim. Ptesi batcıları ve test yapacaklar heyecan var mı heyecan?

Artıkkk var evet :) Dün gece karbonat muhabbeti çok hoş olmuştu sen geç gelmişsin kaçırdın :)

şimdi 3 olasılığın var ya adet ya yerleşme ya da kist... ama ben bunlardan yerleşmeye daha çok ihtimal veriyorum çünkü adete 6-7 gün var diyorsun.. 2-3 sonra bi test yapsana bacım

valla adet olduğunu hiç sanmıorum üç gündür pede damla inmedi peçeteye geliyo bugün hepten azaldı ve iki kez peceteye damla demiyim kahverengi leke degdi. Kist değildir insallah yaa. Yarın test alıp salı sabahı test yapmayı düşünüyorum bakalım ne olacak. beklemedeyim

Sağol canım benim ben de kullandım daha önce ama doktor o zman çocuk düşünmediğimiz için yarım yarım vermişti şimdi hafta iki defa ve tam dedi ondan etkilendim sanırım sen dostinex kullanırken çocuk istiyor muydun?

belkide yerlesiyordur bebis

umarım öyledir baska bir hastalık çıkmasından korkuyorum kist filan bişey yoktu yarın test alcam salı sabahı test yapmayı düşünüyorum hamile olmasamda inş kist filan yoktur hamile kalmayı beklerken bide kistle filan karsılasırsam çöküntü olur yanii. Ama içimde felaket bir korku var

Evet canim hormon testi yaptirmaya gitmistimm prolaktinim az yuksek cikmisti dostinex verdi haftada 2 tane ictim 1 ay sonra 0 a dustu

Okudum onu, evet iyiymiş Ben de yaptım bu ay bu arada o testi. Köpürmedi. Bende tuttu yani,
Bende dün gece yaptım epey köpürdü bakalım doğru mu çıkacak iyice heyecan bastı sabah olmaz artık..erkenden kalkıp çocukları okula bırakıcam sonra da test

Sen hamiş çıkarsan teste inanıcam o zaman valla :)
Bugün göğüslerimde çok ağrı var ki ben adet öncesi böyle şeyler yaşamam koltuk altlarıma doğru çok yoğun ağrılar..Psikolojik olarak kesinlikle hamileyim de gerçeğini bilemiyoruz :) elifin de köpürmüş gece zorla yaptırdık kıza

demin sordum ve cevap alamadim...bizde bel cekme var 3gun gidiyosun belini cekiyolar sonra hamis kaliyorlar benim kaynanada bana hep soyluye git diyeee ama bennamaa gercekden hamis kalanlar oluyo
Bende duydum onu ama Canın çok acıyormuş hatta bir kadının çocuğu öyle olmuş şimdi ikinciyi istiyormuş olmuyormuş gene ama o acıyı göze alamıyorum demiş, ama ne olur ne olmaz kalıcı hasarların olabilir bence yapma yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…