2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

:) Elifff köpürttün mü kıs karbonatı? Bundan sonra inşallah gebesindir ya da unarım bebeğin seninledir tabiri yerine inşallah sidiğin köpürür diyeceğim

Iyi geceler benimde koltuk altima kadar göğüs lerim agrimisti adet gördüm ve ogunden beri stres yaptım sinirlerim bozuldu inşallah sen öyle olmazsin canım yaa

Bende dün gece yaptım epey köpürdü bakalım doğru mu çıkacak iyice heyecan bastı sabah olmaz artık..erkenden kalkıp çocukları okula bırakıcam sonra da test
dun bana da bir arkadaşım zorla yaptırdı ama adetime 2,5 gün var daha birde karbonatı yarım çay kasıgı kadar atmıştım köpürmedi :)

Iyi geceler benimde koltuk altima kadar göğüs lerim agrimisti adet gördüm ve ogunden beri stres yaptım sinirlerim bozuldu inşallah sen öyle olmazsin canım yaa
Ben her iki sonuca da hazırlıklıyım canım sadece adet öncesi bu tür şeyler yaşamam normalde+bugün adet olmam gerekiyordu olmayınca biraz umutlandım :) tşk ederm inşallahhh

valla aynen dediğin gibi oluyo hatta nedenini de öğrendiği için kendisi söyledi yap da içek diye sırıtarak :)
Ben söylemedim birşey çünkü bu ay ben stresten uzak kalmaya ve bebek konusunu aklımdan çıkararak yapmak istiyorum herşeyi çünkü Esra51 de ve birçok ördekte görüldüğü üZere aklına takmayınca geliyor bebiş eşime de kendimi de akıntıya sokmadan ve terslerle uğraşmayacak geçireceğim bu ayı inşaallah hamiş haberi veriririz burda haykıra haykıra :)

Evet canim hormon testi yaptirmaya gitmistimm prolaktinim az yuksek cikmisti dostinex verdi haftada 2 tane ictim 1 ay sonra 0 a dustu
Peki o ay mı hamile kaldın? Ya çünkü güçlü bir ilaç olduğu için hamile kalınırsa bebek düşebilir yazmışlar da kafam karıştı senin bir bilgin var mı?

Peki o ay mı hamile kaldın? Ya çünkü güçlü bir ilaç olduğu için hamile kalınırsa bebek düşebilir yazmışlar da kafam karıştı senin bir bilgin var mı?
Yok canim hamile kalmadim daha dr kullan adetin gecerse birak dedi adetimden 2 gun once bitmisti ilac bisey olmaz dedi

eee o zaman doğruluk payı var....benimde hamile bi arkadaşım var nama gelince hemen deneyeceğim

Yok canim hamile kalmadim daha dr kullan adetin gecerse birak dedi adetimden 2 gun once bitmisti ilac bisey olmaz dedi
Hmm sen yeni kullandın yeni bitirdin yani bende daha iki tane aldım ilk haftaydı bakalım ben kalabilecek miyim bu ay inşaallah senden güzel haberler alalım klomen de vesile olur inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…