İnsallah canim hayirlisi olsun 3 ay once kullanmistim dostinex i canim insallah sendende guzel haberler aliriz bu ay batin ne zaman canimHmm sen yeni kullandın yeni bitirdin yani bende daha iki tane aldım ilk haftaydı bakalım ben kalabilecek miyim bu ay inşaallah senden güzel haberler alalım klomen de vesile olur inşaallah
Dogru degil kiz dogru ciksaydi 3 aylik gebeydim beneee o zaman doğruluk payı var....benimde hamile bi arkadaşım var nama gelince hemen deneyeceğim
İyiyim tatlim sen nasilsin
Benim adet daha yeni bitti sat 4 eylüldü benim döngüm biraz uzun yum 1 Ekim gibi olacak nasip olursa aslında bir yandan da uzun olması bu ay işime yaradı ilacın bittiği haftaya geliyor :)İnsallah canim hayirlisi olsun 3 ay once kullanmistim dostinex i canim insallah sendende guzel haberler aliriz bu ay batin ne zaman canim
Benim adet biter yarından sonra, başlasın ekim çalışmalarıııııı
Him anladim canim batindan once bitmesi iyi olur insallah bebisin gelir ekimdeBenim adet daha yeni bitti sat 4 eylüldü benim döngüm biraz uzun yum 1 Ekim gibi olacak nasip olursa aslında bir yandan da uzun olması bu ay işime yaradı ilacın bittiği haftaya geliyor :)
İnsallah guzel haberler verirsin tatlimHeyecanla bat tarihini bekliyorum canm
İnsallah guzel haberler verirsin tatlim
Benimkine hamile olduktan sonra soylemistm kahveyi icirme niywtimivalla aynen dediğin gibi oluyo hatta nedenini de öğrendiği için kendisi söyledi yap da içek diye sırıtarak :)
E halde bakalım görim seni bi ay bitir bu işi
Deli yaa:) Elifff köpürttün mü kıs karbonatı? Bundan sonra inşallah gebesindir ya da unarım bebeğin seninledir tabiri yerine inşallah sidiğin köpürür diyeceğim
Puding yiyordum gel birlikte yiyelim tatlim:)Kızlarr nörüyonuz bakim
Tek basima oturuyorum tatlim kocayi ise yolladimKızlarr nörüyonuz bakim
Enemm pekte severim şifa olsun vitamin olsun minik kuzuya ve sana cnmPuding yiyordum gel birlikte yiyelim tatlim:)
Kızlarr nörüyonuz bakim
Afiyet olsun sana ve minnakina tatlimPuding yiyordum gel birlikte yiyelim tatlim:)
Aynen bende kos kos oturuyorumKös kös oturuyorum ben. Şimdi bi kahve yapıcam kendime. Sen napıyosun canım?
kociş uyudu bende yatarım şimdi, gitmeden şöle genel bi yoklama alayım dedim diKös kös oturuyorum ben. Şimdi bi kahve yapıcam kendime. Sen napıyosun canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?