2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Hmm sen yeni kullandın yeni bitirdin yani bende daha iki tane aldım ilk haftaydı bakalım ben kalabilecek miyim bu ay inşaallah senden güzel haberler alalım klomen de vesile olur inşaallah
İnsallah canim hayirlisi olsun 3 ay once kullanmistim dostinex i canim insallah sendende guzel haberler aliriz bu ay batin ne zaman canim

İnsallah canim hayirlisi olsun 3 ay once kullanmistim dostinex i canim insallah sendende guzel haberler aliriz bu ay batin ne zaman canim
Benim adet daha yeni bitti sat 4 eylüldü benim döngüm biraz uzun yum 1 Ekim gibi olacak nasip olursa aslında bir yandan da uzun olması bu ay işime yaradı ilacın bittiği haftaya geliyor :)

[Q="Tospaaa, post: 36912982, member: 106118"]Benim adet biter yarından sonra, başlasın ekim çalışmalarıııııı [/QUOTE]
E ha

Benim adet daha yeni bitti sat 4 eylüldü benim döngüm biraz uzun yum 1 Ekim gibi olacak nasip olursa aslında bir yandan da uzun olması bu ay işime yaradı ilacın bittiği haftaya geliyor :)
Him anladim canim batindan once bitmesi iyi olur insallah bebisin gelir ekimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…