- 7 Eylül 2014
- 1.507
- 1.413
- 198
evet takip etmek biraz zor oluyokızlar ya okullar basladı bugün sabah 6.30da bi çıktım evden 5e doğru geldm hemen yemek yapmaya giriştim sizleri özledm koşa koşa geldm yeni hamiş haberleri varmış çok sevindm ama gecmişin tamamını okuyamadm sayfalar çoooooooooooooook ilerlemiş
Çok sağol canım kan testini görmeden emin olamıcam sanırım bu silik çizgi beni pek tatmin etmedi..Bugün de çok halsizim işyerinde bile duramadım eve geldim..Test yarına kaldı artık :)
bide listeye olumsuz yazmadım diye laf ediyordun... sen var ya sencanım inanmak cok onemli tabıkıde.ben meryem suresını okudum hep yanı sırada yum gunlerıme yakın kagıda kursun kalemle arapca yazısıyla meryem suresınden bırkac ayet ve yasın suresınden bırkac ayetı yazdım kurandan bakarak sonra suya koydum kagıdı.her gun ıctım bu sudan yum gunu gelıp gecene kadar.neyın sıfa ve sebep oldugu belli...Allahtan baska şifa yok kızlar.
mogami listeyi paylasır mısın hamişleri görelim sevinelimbide listeye olumsuz yazmadım diye laf ediyordun... sen var ya senben hissetmişim demek ki
şu geçmişi okuyayım balım belki girilmesi gereken bilgi olur... 10 dk ya paylaşırımmogami listeyi paylasır mısın hamişleri görelim sevinelim
İnşallah arkadaşım duamdasinizAyy ne guzel insallah bende ekimde guzel haberler veririm esime bayramdan once
kuzum 2013 mayıs 12 de evlendim... perşembeye doktor randevum var konuşacağım bakalım ne olacakmogamicim aynı ay evlendik sanırım bende 16 aylık evliyim hadi bakalım bu ay inşaallah hamiş kalalım hep birlikte hamiş topikine geçelim beyaaaaa
canım peki bütün kontroller yapıldı mı yani hormon testi sperm testi yumurtalık kontrolü ya da rahim filmihmm hemen hemen aynıyız bnden 3 ay önce evlenmişsin
25 yasındayım 13 aylık evliyim bu ayla 9 ay dolcak bebek istiyorum
yumoştaysan evet kuşum... hakkaten ne durumdasın sen
hepimiz mayısta evlendik sanırsamBende 16 aylik evliyim canim ayni zamanlarda evlenmisiz
hayırlı uğurlu olsun balım gözün aydınKizlar bende yeni geldim kontrolden minnagimin pit pit atan kalbini gordum ayyy yerim ben onu
bn 2013 ağustosta evlendmhepimiz mayısta evlendik sanırsam
iyiyim kuşum geçmişi okuyorum hala ne çok konuşmuşsunuz kızMogami cnm arkadasım nasılsın tatlım benım
Larrson canim tabi de senin okuldaki işin ne tatlim niye uzun sürmüş merak ettimkızlar ya okullar basladı bugün sabah 6.30da bi çıktım evden 5e doğru geldm hemen yemek yapmaya giriştim sizleri özledm koşa koşa geldm yeni hamiş haberleri varmış çok sevindm ama gecmişin tamamını okuyamadm sayfalar çoooooooooooooook ilerlemiş
Cok haklısın cnm valla ben sopalığım :)) ama 9 ay sonra döv beni şimdi olmaz.:) umutsuzluk kötü cnm ne yapım insanı abuk subuk konusturuyor öyle.bide listeye olumsuz yazmadım diye laf ediyordun... sen var ya senben hissetmişim demek ki
oooooooooooo gözün aydın ne güzel bi gün bu yahu... bat ve denemeni alayım listeye iki hamiş gireceğim bugün şahaneKızlaaarrr idrar testi yaptım çift çiizgi ama ikincisi silik..Eşimden fırsat bulduğum an foto atıcam size
evt cnm cok konustuk senle gecmıste ilk sen merak etmıstın cnm benı hamıle oldugumu hıssetmıstın ..ıyıyım cnm bır sıkayetım yok allaha sukuelr olsunki şu perşemebe gunu gelsede bebısımı görsek nasıl durumu cok merak edıyorum iş yerindeyım hala cıkamadım eşim gelmedi gelsede cıksak yoruldum otura otura sıkıldımö eve gıdıp dus alıp yatasım variyiyim kuşum geçmişi okuyorum hala ne çok konuşmuşsunuz kızBugün çok güzeldi hamile arkadaşıma gittim 7,5 aylık hamiş... Bütün aldıklarını döktük saçtık... Çok şirin şeyler almış minik kızına... Rabbim sizlere de yaşatsın...hem iki gündür güzel haberler alıyoruz kızlardan daha da keyifliyim ... sen nasılsın kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?