2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

evet takip etmek biraz zor oluyo

Çok sağol canım kan testini görmeden emin olamıcam sanırım bu silik çizgi beni pek tatmin etmedi..Bugün de çok halsizim işyerinde bile duramadım eve geldim..Test yarına kaldı artık :)

Adetinden henüz 1 gün geçtiği için siliktir çizgi. Endişelenme bence canım. Eminim her şey yolundadır. Zaten belirtilerin de vardı. Dinlen biraz evet :)

bide listeye olumsuz yazmadım diye laf ediyordun... sen var ya sen ben hissetmişim demek ki

mogamicim aynı ay evlendik sanırım bende 16 aylık evliyim hadi bakalım bu ay inşaallah hamiş kalalım hep birlikte hamiş topikine geçelim beyaaaaa
kuzum 2013 mayıs 12 de evlendim... perşembeye doktor randevum var konuşacağım bakalım ne olacak

hmm hemen hemen aynıyız bnden 3 ay önce evlenmişsin
25 yasındayım 13 aylık evliyim bu ayla 9 ay dolcak bebek istiyorum
canım peki bütün kontroller yapıldı mı yani hormon testi sperm testi yumurtalık kontrolü ya da rahim filmi

Mogami cnm arkadasım nasılsın tatlım benım
iyiyim kuşum geçmişi okuyorum hala ne çok konuşmuşsunuz kız Bugün çok güzeldi hamile arkadaşıma gittim 7,5 aylık hamiş... Bütün aldıklarını döktük saçtık... Çok şirin şeyler almış minik kızına... Rabbim sizlere de yaşatsın...hem iki gündür güzel haberler alıyoruz kızlardan daha da keyifliyim ... sen nasılsın kuzum

Larrson canim tabi de senin okuldaki işin ne tatlim niye uzun sürmüş merak ettim

bide listeye olumsuz yazmadım diye laf ediyordun... sen var ya sen ben hissetmişim demek ki
Cok haklısın cnm valla ben sopalığım :)) ama 9 ay sonra döv beni şimdi olmaz.:) umutsuzluk kötü cnm ne yapım insanı abuk subuk konusturuyor öyle.
Ben bu ay birde yum gününe kadar süt ve maydanoz buharına oturma işlemi yaptım onun faydası olmusmudur bilemem.benim için mucize oldu valla.ilk evlilikten 3 yıl gecen bebek özleminden dolayı korkuyordum cok yıne olmucak die.mevla dualarımı kabul ettı rahmime bereketini verdi çok şükür.inş bundan sonrası sağlıklı bir hamilelik olur bizler için.mevla sizlerinde yüzünü güldürsün inş biranönce.hepinize cok tşk öpüyorum sizleri

evt cnm cok konustuk senle gecmıste ilk sen merak etmıstın cnm benı hamıle oldugumu hıssetmıstın ..ıyıyım cnm bır sıkayetım yok allaha sukuelr olsunki şu perşemebe gunu gelsede bebısımı görsek nasıl durumu cok merak edıyorum iş yerindeyım hala cıkamadım eşim gelmedi gelsede cıksak yoruldum otura otura sıkıldımö eve gıdıp dus alıp yatasım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…