2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Kızlar bugün kocama söyleym artık diyorumemzik aldım uykusuz geceler yakinda geliyor dokuz ay sonra görüşmek üzere babacm yazarım diyorum ne dersiniz
çok güzel bir fikir esracım , inan ki çok sevindim hamile olmana , dualarında beni de bulundurur musun

canım ben en son 16 agustosta oldum ondan oncekı 3 temmuz ondan oncekı hazıran basları onu pek hatırlamıyorum
bende tuylenme oldugu icin doktor iki hormona onem verdi testesteron yuksek cıkmıs ılaca baslıcaz dedi cok takıp edemedm ama 45 50 degişebiliyo cok duzenlı degıl yanı ama uzun surelı adet donemım bırde en fazla 3 gun suruyor ben evlilğimin 1. ayında 10 ar gun arayla lekelenme yasadım acaba dedım test yaptımdefalarca ama cıkmadı pekı onun nedenı ne olablır kı

kızlar ıshal bulantı karın guruldaması hamilelik belırtısı olurmu yaa nette yazıyodu oyle yasayan duyan varmı

kızlar ıshal bulantı karın guruldaması hamilelik belırtısı olurmu yaa nette yazıyodu oyle yasayan duyan varmı
Evet olabilir de olmayabilirde...
Çünkü vücudumuz bazen kendiliğinden sapıtabiliyor
İnşaAllah hamileliktendir canım...

doğru tatlım sağol canım dikkat edecem de havalar da soğuk ya ne giyeceğiz bilmiyorum sıcaktan soğuğa soğuktan sıcağa geçip duruyor.. evet bakalım şimdilik düzenim 28 kışın da hep 30 olur tatlım relaks o zaman

benimde öyle kasık ağrım var belim ağrıyo arada batıyor bişeyler falan gögüsler normalde şimdiye şişmesi lazım bat a 7 gün var ama tık yok
aynıyız şeker bak benimde 7 gün var bata umarız ki kırmızılar gelmez .. bunlar bebeiştendir pek çalışamadık ama olsun larrsoncumda öyle hamiş olmuş

kızlar ya okullar basladı bugün sabah 6.30da bi çıktım evden 5e doğru geldm hemen yemek yapmaya giriştim sizleri özledm koşa koşa geldm yeni hamiş haberleri varmış çok sevindm ama gecmişin tamamını okuyamadm sayfalar çoooooooooooooook ilerlemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…