- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
çok güzel bir fikir esracım , inan ki çok sevindim hamile olmana , dualarında beni de bulundurur musunKızlar bugün kocama söyleym artık diyorumemzik aldım uykusuz geceler yakinda geliyor dokuz ay sonra görüşmek üzere babacm yazarım diyorum ne dersiniz
Evet olabilir de olmayabilirde...kızlar ıshal bulantı karın guruldaması hamilelik belırtısı olurmu yaa nette yazıyodu oyle yasayan duyan varmı
inşallah canım yaa cokta umıtlenmedm ama aklımada gelmedi degılEvet olabilir de olmayabilirde...
Çünkü vücudumuz bazen kendiliğinden sapıtabiliyor
İnşaAllah hamileliktendir canım...
Tabiki canım ne demek en yakın zamanda insallahçok güzel bir fikir esracım , inan ki çok sevindim hamile olmana , dualarında beni de bulundurur musun
doğru tatlım sağol canım dikkat edecem de havalar da soğuk ya ne giyeceğiz bilmiyorum sıcaktan soğuğa soğuktan sıcağa geçip duruyor..dikkat et tatlım biz bayanlar asla ayaklarımızı üşütmemeliyiz, ayrıca bak bat gününe kadar karbonattı bilmemneydi unut bunları sen zaten düzenli oluyorsun maşaallah eğer böyle streslere girersen adet gününü bile etkilersin hazır düzenliyken bozulmasın yani
aynıyız şeker bak benimde 7 gün var bata umarız ki kırmızılar gelmez .. bunlar bebeiştendirbenimde öyle kasık ağrım var belim ağrıyo arada batıyor bişeyler falan gögüsler normalde şimdiye şişmesi lazım bat a 7 gün var ama tık yok
aaa larsoon çooook sevindm cnmmmm hayırlı olsnvar var larsoon ve esra hamişşşş :):):)
Ayy ne guzel insallah bende ekimde guzel haberler veririm esime bayramdan onceKızlar emzik alıp paket yapıp verdim şok oldu dondu kaldı inanmadi ciddi misin falan dedi sonra da kahkaha attı
Vajinusmusu yenmene sevindim canim yasayan bilir ancak bende 7 ay once yendimbende 9.5 aylık evliyim ve vajinismus illetini yeni yendim. şimdide Allah nasip ederse inşallah çocuk sahibi olmayı çok istiyorum.. :)
ne guzel ya insallah kucaqinada verirsin bende kocamin o mutlulugunu gormek isdiyorum....Kızlar emzik alıp paket yapıp verdim şok oldu dondu kaldı inanmadi ciddi misin falan dedi sonra da kahkaha attı
Bende istiyorum hamile kalirsam esime kok sokturecegimne guzel ya insallah kucaqinada verirsin bende kocamin o mutlulugunu gormek isdiyorum....
aynen canim gorur o gece saat 1 de ondan erik isticem bulsun bakalim gorur oooBende istiyorum hamile kalirsam esime kok sokturecegim
ayy ne güzel yaaaaaKızlar emzik alıp paket yapıp verdim şok oldu dondu kaldı inanmadi ciddi misin falan dedi sonra da kahkaha attı
Eslerimizin cekecegi var elimizden deseneaynen canim gorur o gece saat 1 de ondan erik isticem bulsun bakalim gorur ooo
ben simdi kisin erik isdesem oda cook pahali oluyo bana sen hamile olsan alirdim ama diyilsin olunca alirim diyo bende itikamim kotu olacak diyorumEslerimizin cekecegi var elimizden desene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?