2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

bat ne zaman tatlım bir de tatil ne zaman?

canım batım düşükten dolayı belli değil doktor 35 40 gün sonra olursun dedi tatil ayın 28inde adetin 35.günü ise ayın 30u ama olur muyum bilemiyorum çünkü kimyasaldan sonraki ilk adetim olacak

Cvplar icin tskler kizlar :)
Fikriniz yoksa cvp yazamamaniz normalde hic cvp gelmeyince sorumu tekrar etmek istedim :)

Netim yoktu bende yoktum
Şükür artık geldim , iyiyim , iyileştim , adetim de bittiii , eşim grip bakalım bizde durumlar bu
Artık mutfağa gireceğim sonra gelirim belkimm, sen nasılsın canım
iyiyim bende benim de adetim biteli bugün 4. gün oldu bizim çalışmalar haftaya daha sık başlar şu ben size göre geç adet oluyorum en iyi ihtimalle 22 eylül en kötü ihtimalle de 4 eylül de yumurtlarım bu ikisi arasında iyi çalışmam lazım inşaallah vücudum yumun belirtilerini gösterir bir de prolaktin için ilaç kullanıyorum o da güçlü bir ilaçmış ilaç bitince yumurtlarım diye düşünüyorum bakalım hayırlısı bu ay hepimizi listede gülen yüzle görmek istiyrummmm

tamam canımcım ben bu ara da çok üşüyorum buralar soğuk kasık ağrım var her gün azcık
dikkat et tatlım biz bayanlar asla ayaklarımızı üşütmemeliyiz, ayrıca bak bat gününe kadar karbonattı bilmemneydi unut bunları sen zaten düzenli oluyorsun maşaallah eğer böyle streslere girersen adet gününü bile etkilersin hazır düzenliyken bozulmasın yani

bir dahaki randevumdaki testlere göre tedaviyi başlatıcam dedi canım, o zaman başlıycak şu an sadece folic asit kullanıyorum. İnşallah seninde değerlerin oturur ve hemen hamiş kalırsın canım.

Aminn hepimiz en kısa zamanda hamile kalırız inş.

O DAHA MANTIKLI DA ÇIKMA RİSKİ VAR MI ACABA :) BECEREMEZSEM ÖMÜRLÜK REZİL OLURUM :)
Çıkmıyo canım sen ipini çekipte çıkarmadıgın sürece bide çıkar
O DAHA MANTIKLI DA ÇIKMA RİSKİ VAR MI ACABA :) BECEREMEZSEM ÖMÜRLÜK REZİL OLURUM :)
Yok canım ben kullandım denizde.çıkmıyo sen ipini çekip çıkartmadogın sürece içinde kalıyo.bide Wc de ıkınırken çıkıyo.başka türlü gvenli ama sadece 4 saatten fazla içerde tutma tehlikeli

Evet tatlim benim zoruma giden istedigin yerden olsun deyipte sonra esimi doldurmalari yani ne olacak 20 dklik mesafeden sanki ayiriyormusum gibi cocuklarimizin daha iyi bir yerde buyumesini istemem suc herhalde 16 aylik evliyim daha dogru durust evde yemek yemedik basbasa hep aksamlari annesigildeyiz yemege bizimde bi yuva kurdugumuzun farkinda degiller biraz uzak olursak hergun gitmeyiz bari daha sorumluluk alamadik

yani bu iki hafta çok mu onemli canım
sen en son ne zaman adet oldun tatlım bir de sürekli 45 günde bir mi adet oluyorsun, ayrıca hormon testi yaptırdın mı çünkü hormonlardaki sıkıntı yum gününü yum günü de adeti etkilyor

Kızlar bugün kocama söyleym artık diyorumemzik aldım uykusuz geceler yakinda geliyor dokuz ay sonra görüşmek üzere babacm yazarım diyorum ne dersiniz
Cok guzel dusunmussun canim esinin tepkisini merak ediyorum ben supriz yapamam herhalde benimki batimi benden once biliyor

canım batım düşükten dolayı belli değil doktor 35 40 gün sonra olursun dedi tatil ayın 28inde adetin 35.günü ise ayın 30u ama olur muyum bilemiyorum çünkü kimyasaldan sonraki ilk adetim olacak
hmm canım onu bilemiycem bende umrede kullanmıştım bir damla kahverengi geldi umrenin bitmesine bir gün vardı bende iki tane birden aldım sonra bıraktım 1 hafta sonra geldi benimki çok sıkıntı olacağını sanmıyorum bitince hemen adet başlıyor ama tabi benim adetim hep sorunluydu o yüzden bilemiycem düzenin bozulur mı

sen en son ne zaman adet oldun tatlım bir de sürekli 45 günde bir mi adet oluyorsun, ayrıca hormon testi yaptırdın mı çünkü hormonlardaki sıkıntı yum gününü yum günü de adeti etkilyor
canım ben en son 16 agustosta oldum ondan oncekı 3 temmuz ondan oncekı hazıran basları onu pek hatırlamıyorum
bende tuylenme oldugu icin doktor iki hormona onem verdi testesteron yuksek cıkmıs ılaca baslıcaz dedi cok takıp edemedm ama 45 50 degişebiliyo cok duzenlı degıl yanı ama uzun surelı adet donemım bırde en fazla 3 gun suruyor ben evlilğimin 1. ayında 10 ar gun arayla lekelenme yasadım acaba dedım test yaptımdefalarca ama cıkmadı pekı onun nedenı ne olablır kı

Benimkide sorunluydu bde düşükle düzen bozuldu biide ben iyice harmanlanıcak sorunlar :) bakalım o zamandan önce bi kere daha düşünücem olmadı şansa bırakıp tamponla idare ederim zaten 3 gün gelmese bana yeter :)

Ayy ne guzel umreye gitmisin insaAllah bizede nasip eder Rabbim

çalışırsın tatlım inşaAllah
Bu ay nasibimizde varsa olur ama yine de çok ilaç kullandık benim pek umudum yok canım, ne zaman hayırlıysa o zaman gelsin bebiş artık
sen sıkı çalış tatlımm , ovulasyon kullanıyor muydun sen ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…