- 29 Eylül 2012
- 369
- 208
- 133
bat ne zaman tatlım bir de tatil ne zaman?
merhaba ,
burda iğne kullananı duydum ama bu isimde mi bilemiyorum klomen kullanan arkadaşlar da var ama sanırım iğne kullanan arkadaşımız seni görmemiştir. bilmediğimiz konularda cevap yazmıyoruz o sebeple aslında ilgilenmiyo değiliz ama bilemiyoruz diyelim :)
iyiyim bende benim de adetim biteli bugün 4. gün oldu bizim çalışmalar haftaya daha sık başlar şu ben size göre geç adet oluyorum en iyi ihtimalle 22 eylül en kötü ihtimalle de 4 eylül de yumurtlarım bu ikisi arasında iyi çalışmam lazım inşaallah vücudum yumun belirtilerini gösterir bir de prolaktin için ilaç kullanıyorum o da güçlü bir ilaçmış ilaç bitince yumurtlarım diye düşünüyorum bakalım hayırlısı bu ay hepimizi listede gülen yüzle görmek istiyrummmmNetim yoktu bende yoktum
Şükür artık geldim , iyiyim , iyileştim , adetim de bittiii , eşim grip bakalım bizde durumlar bu
Artık mutfağa gireceğim sonra gelirim belkimm, sen nasılsın canım
Çok sağol canım kan testini görmeden emin olamıcam sanırım bu silik çizgi beni pek tatmin etmedi..Bugün de çok halsizim işyerinde bile duramadım eve geldim..Test yarına kaldı artık :)Aaaayyyyy süperrrrrrr hayırlı olsuuuuunnn
dikkat et tatlım biz bayanlar asla ayaklarımızı üşütmemeliyiz, ayrıca bak bat gününe kadar karbonattı bilmemneydi unut bunları sen zaten düzenli oluyorsun maşaallah eğer böyle streslere girersen adet gününü bile etkilersin hazır düzenliyken bozulmasın yanitamam canımcım ben bu ara da çok üşüyorum buralar soğuk kasık ağrım var her gün azcık
Hayırlı olsun canımÇok sağol canım kan testini görmeden emin olamıcam sanırım bu silik çizgi beni pek tatmin etmedi..Bugün de çok halsizim işyerinde bile duramadım eve geldim..Test yarına kaldı artık :)
bir dahaki randevumdaki testlere göre tedaviyi başlatıcam dedi canım, o zaman başlıycak şu an sadece folic asit kullanıyorum. İnşallah seninde değerlerin oturur ve hemen hamiş kalırsın canım.
canım hamile misin çok sevindimKızlar bugün kocama söyleym artık diyorumemzik aldım uykusuz geceler yakinda geliyor dokuz ay sonra görüşmek üzere babacm yazarım diyorum ne dersiniz
Çıkmıyo canım sen ipini çekipte çıkarmadıgın sürece bide çıkarO DAHA MANTIKLI DA ÇIKMA RİSKİ VAR MI ACABA :) BECEREMEZSEM ÖMÜRLÜK REZİL OLURUM :)
Yok canım ben kullandım denizde.çıkmıyo sen ipini çekip çıkartmadogın sürece içinde kalıyo.bide Wc de ıkınırken çıkıyo.başka türlü gvenli ama sadece 4 saatten fazla içerde tutma tehlikeliO DAHA MANTIKLI DA ÇIKMA RİSKİ VAR MI ACABA :) BECEREMEZSEM ÖMÜRLÜK REZİL OLURUM :)
Evet tatlim benim zoruma giden istedigin yerden olsun deyipte sonra esimi doldurmalari yani ne olacak 20 dklik mesafeden sanki ayiriyormusum gibi cocuklarimizin daha iyi bir yerde buyumesini istemem suc herhalde 16 aylik evliyim daha dogru durust evde yemek yemedik basbasa hep aksamlari annesigildeyiz yemege bizimde bi yuva kurdugumuzun farkinda degiller biraz uzak olursak hergun gitmeyiz bari daha sorumluluk alamadikçalışmalara devam hız kesmek aynı dertlerden müzdaribiz arkadaşım sanma ki sadece sensin bu konuda, bizimde mesela kayınvalidemlerin arsası var mütaitler istiyorlar eşime diyorum ki apartmanda oturmaktansa bahçli müstakil bir ev olsun çocuklarımız olunca da rahat ederler bahçeli yerde diye ama dur bakalım diyor, alışacaklar bizimle olmaya bende onu sıkıntıya sokmadan iyice bna alışmasını bekliyorum zamanla tek dayanağı olacağız birbrimizin
sen en son ne zaman adet oldun tatlım bir de sürekli 45 günde bir mi adet oluyorsun, ayrıca hormon testi yaptırdın mı çünkü hormonlardaki sıkıntı yum gününü yum günü de adeti etkilyoryani bu iki hafta çok mu onemli canım
Cok guzel dusunmussun canim esinin tepkisini merak ediyorum ben supriz yapamam herhalde benimki batimi benden once biliyorKızlar bugün kocama söyleym artık diyorumemzik aldım uykusuz geceler yakinda geliyor dokuz ay sonra görüşmek üzere babacm yazarım diyorum ne dersiniz
hmm canım onu bilemiycem bende umrede kullanmıştım bir damla kahverengi geldi umrenin bitmesine bir gün vardı bende iki tane birden aldım sonra bıraktım 1 hafta sonra geldi benimki çok sıkıntı olacağını sanmıyorum bitince hemen adet başlıyor ama tabi benim adetim hep sorunluydu o yüzden bilemiycem düzenin bozulur mıcanım batım düşükten dolayı belli değil doktor 35 40 gün sonra olursun dedi tatil ayın 28inde adetin 35.günü ise ayın 30u ama olur muyum bilemiyorum çünkü kimyasaldan sonraki ilk adetim olacak
canım ben en son 16 agustosta oldum ondan oncekı 3 temmuz ondan oncekı hazıran basları onu pek hatırlamıyorumsen en son ne zaman adet oldun tatlım bir de sürekli 45 günde bir mi adet oluyorsun, ayrıca hormon testi yaptırdın mı çünkü hormonlardaki sıkıntı yum gününü yum günü de adeti etkilyor
hmm canım onu bilemiycem bende umrede kullanmıştım bir damla kahverengi geldi umrenin bitmesine bir gün vardı bende iki tane birden aldım sonra bıraktım 1 hafta sonra geldi benimki çok sıkıntı olacağını sanmıyorum bitince hemen adet başlıyor ama tabi benim adetim hep sorunluydu o yüzden bilemiycem düzenin bozulur mı
Ayy ne guzel umreye gitmisin insaAllah bizede nasip eder Rabbimhmm canım onu bilemiycem bende umrede kullanmıştım bir damla kahverengi geldi umrenin bitmesine bir gün vardı bende iki tane birden aldım sonra bıraktım 1 hafta sonra geldi benimki çok sıkıntı olacağını sanmıyorum bitince hemen adet başlıyor ama tabi benim adetim hep sorunluydu o yüzden bilemiycem düzenin bozulur mı
Yazarım tepkisini tatlımCok guzel dusunmussun canim esinin tepkisini merak ediyorum ben supriz yapamam herhalde benimki batimi benden once biliyor
çalışırsın tatlım inşaAllahiyiyim bende benim de adetim biteli bugün 4. gün oldu bizim çalışmalar haftaya daha sık başlar şu ben size göre geç adet oluyorum en iyi ihtimalle 22 eylül en kötü ihtimalle de 4 eylül de yumurtlarım bu ikisi arasında iyi çalışmam lazım inşaallah vücudum yumun belirtilerini gösterir bir de prolaktin için ilaç kullanıyorum o da güçlü bir ilaçmış ilaç bitince yumurtlarım diye düşünüyorum bakalım hayırlısı bu ay hepimizi listede gülen yüzle görmek istiyrummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?