cnm bn öğretmnim ama ilçede sabah 6.45 gibi servise biniyorm 8de okulda oluyorz 3.15 te dersim bitti gelene kdr 4.30u gectiLarrson canim tabi de senin okuldaki işin ne tatlim niye uzun sürmüş merak ettim
Mogami nasılsın benim cuma günkü sonuç 185 çıktı nasıl senceoooooooooooo gözün aydın ne güzel bi gün bu yahu... bat ve denemeni alayım listeye iki hamiş gireceğim bugün şahane
Tatlım sende bi yum daha atlattin ben artik bati bekliyorum öbür pazartesi :) senin bat tahmini ne olurKızlar bakın bugüne durum buPamukprncess sen ne alemdesin
Esracım karbonati unuttum mu neMogami nasılsın benim cuma günkü sonuç 185 çıktı nasıl sence
Ders süresi ne uzun muş bende okulda pdr ciyim ilkokul sabahçı 8den 12:30 a kadarcnm bn öğretmnim ama ilçede sabah 6.45 gibi servise biniyorm 8de okulda oluyorz 3.15 te dersim bitti gelene kdr 4.30u gecti
Bilmiyorum 26 sı bekliyorum bakalım ne olucak bir hafta beklicez demi şimdiTatlım sende bi yum daha atlattin ben artik bati bekliyorum öbür pazartesi :) senin bat tahmini ne olur
cnm bnm okul çpl dersler 8.30da başlıyor 4 te son ders var üstelik program belli diildi hepimiz gittik ve bnm sadece 2.30-3 .10 arasındaki ders varmiş boşuna bekledm tüm günDers süresi ne uzun muş bende okulda pdr ciyim ilkokul sabahçı 8den 12:30 a kadar
Evet yaaa önce yum sonra bat ne bekliyoruz ama sabretmeyi unutmuşum her gün oldu mu ki diye düşünüyor insanBilmiyorum 26 sı bekliyorum bakalım ne olucak bir hafta beklicez demi şimdi
Kuşum ne işe yarıyor o dediklerin bide ayrı ayrı mı yaptın yoksa ikisini bir mi kaynattın... oyyy miniğin doğsun hele bi... Bende perşembeye sonere gideceğimCok haklısın cnm valla ben sopalığım :)) ama 9 ay sonra döv beni şimdi olmaz.:) umutsuzluk kötü cnm ne yapım insanı abuk subuk konusturuyor öyle.
Ben bu ay birde yum gününe kadar süt ve maydanoz buharına oturma işlemi yaptım onun faydası olmusmudur bilemem.benim için mucize oldu valla.ilk evlilikten 3 yıl gecen bebek özleminden dolayı korkuyordum cok yıne olmucak die.mevla dualarımı kabul ettı rahmime bereketini verdi çok şükür.inş bundan sonrası sağlıklı bir hamilelik olur bizler için.mevla sizlerinde yüzünü güldürsün inş biranönce.hepinize cok tşk öpüyorum sizleri
Regl dahil olmak üzere kaçıncı gününde sin tatlımkizlaaaar koyu kivamli uzayan akıntı gelmis yumrtlama baslamismi noldu sizce
akintin beyazmi?kizlaaaar koyu kivamli uzayan akıntı gelmis yumrtlama baslamismi noldu sizce
eveakintin beyazmi?
Hımm servisi bekliyorsun bi de mecbur canım anladım allah kolaylik versincnm bnm okul çpl dersler 8.30da başlıyor 4 te son ders var üstelik program belli diildi hepimiz gittik ve bnm sadece 2.30-3 .10 arasındaki ders varmiş boşuna bekledm tüm gün
oyyy kıyamam dinlen tabi... inşallah sorunsuz bi gebelik geçirirsin canım benim... perşembe bende doktoruma gidiyorum... sende miniğini öp yerime en azından ultrasondanevt cnm cok konustuk senle gecmıste ilk sen merak etmıstın cnm benı hamıle oldugumu hıssetmıstın ..ıyıyım cnm bır sıkayetım yok allaha sukuelr olsunki şu perşemebe gunu gelsede bebısımı görsek nasıl durumu cok merak edıyorum iş yerindeyım hala cıkamadım eşim gelmedi gelsede cıksak yoruldum otura otura sıkıldımö eve gıdıp dus alıp yatasım var
gayet iyi kuzum ne zaman tekrarlayacaksın peki testiMogami nasılsın benim cuma günkü sonuç 185 çıktı nasıl sence
Olabilir bak senin45 günde birdi yaa şimdi yumurta olabilir taze taze bugün çalışın bakim :)30 canim
amin cnm hepimizeHımm servisi bekliyorsun bi de mecbur canım anladım allah kolaylik versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?