2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Larrson canim tabi de senin okuldaki işin ne tatlim niye uzun sürmüş merak ettim
cnm bn öğretmnim ama ilçede sabah 6.45 gibi servise biniyorm 8de okulda oluyorz 3.15 te dersim bitti gelene kdr 4.30u gecti

Ders süresi ne uzun muş bende okulda pdr ciyim ilkokul sabahçı 8den 12:30 a kadar
cnm bnm okul çpl dersler 8.30da başlıyor 4 te son ders var üstelik program belli diildi hepimiz gittik ve bnm sadece 2.30-3 .10 arasındaki ders varmiş boşuna bekledm tüm gün

Kuşum ne işe yarıyor o dediklerin bide ayrı ayrı mı yaptın yoksa ikisini bir mi kaynattın... oyyy miniğin doğsun hele bi... Bende perşembeye sonere gideceğim

cnm bnm okul çpl dersler 8.30da başlıyor 4 te son ders var üstelik program belli diildi hepimiz gittik ve bnm sadece 2.30-3 .10 arasındaki ders varmiş boşuna bekledm tüm gün
Hımm servisi bekliyorsun bi de mecbur canım anladım allah kolaylik versin

oyyy kıyamam dinlen tabi... inşallah sorunsuz bi gebelik geçirirsin canım benim... perşembe bende doktoruma gidiyorum... sende miniğini öp yerime en azından ultrasondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…