- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
Afroditim yarın öbürgün pozitif göreceksin :)canm dünkü testime bak bi de bugunle karşılatırarak yap yorumunu :)
ya böyle yarım yarım çıkyor ya o yüzden ne desem ki... ama sanki dün daha belirginmişcanm dünkü testime bak bi de bugunle karşılatırarak yap yorumunu :)
ben bugun de çalışayım da varsın yarın ister koyulaşsın ister silinsinya böyle yarım yarım çıkyor ya o yüzden ne desem ki... ama sanki dün daha belirginmiş
eczaneden alma kazıklanırsın 5 taneyi 30 tl falan alırsın ama biz gg de 30 tanesini ve 5 gebeliği 30 a alıyoruz...yakınlarından birinin kartını kullansanKızlar ya bu ovü testleri eczanede de var mı yoksa sadece gittigidiyorda mı var? Ben de alıcam bu ay, kredi kartı kullanmıyorum o yüzden eczaneden nakit almam gerek.
ya böyle yarım yarım çıkyor ya o yüzden ne desem ki... ama sanki dün daha belirginmiş
tamam tatlım sağol..Bana da dün daha koyu gibi geldi afroditcim
sende hiç ni problem görünmüyor bakılmayan tek şey rahim filmi... ama eşine de kesin bakılsın belki onda bi sorun vardır ki umarım çıkmazbir kısmı yapıldı bnm kasıklarmda olan bi agrıdan dolayı özele kadn doğma gitmiştim drum vajinal muayene yaptı kist filan yok dedi sadece rahmimde küçük bi yara varmıs onu tedavi etti kontrole gittm tekrar alttan baktı iyilestgni söyledi yine aynı doktora gitmişken hormon ve smear testimi de yaptırdım hormonumda tiroidimde sorun gördü endokrin bölümüne yönlendirdi 3 aydır endokrin doktoruna gidip tiroidlerme baktırıyorum uygun dozda ilaç kullanıorum bir ay snra doktorum değerme bakarak ilacımın dozunu ayarlıyo. Tiroid değerim aslında normal de doktor hamile kalmak istedgm için ilaç tedavsni uyguladgnı söylüyo düşük dozda takviye amaclı sentetik tiroid ilacı kullanıorum . böyle işde. kadn doğumcum bir sorun olmadgnı söylüyo 3 ay önce en son muayene oldgmda istersen yumurta takbne baslayalm demişti ama bn braz daha bekliyim olursa doğal yoldan olsun dedim erteledim gitmedm eşime bir test uygulanmadı o hiç gitmedi ama onu da artık en kısa zamanda sperm testine götürcem. bide ona bakılsın.
eczaneden alma kazıklanırsın 5 taneyi 30 tl falan alırsın ama biz gg de 30 tanesini ve 5 gebeliği 30 a alıyoruz...yakınlarından birinin kartını kullansan
akıntı geldiği gün illa yumurtlama olmaz... sadece vajen ve rahim sperm geçişi için en uygun hale gelir... en temizi ov. testi ile bunu anlamak... sen ister hergün istersen de gün aşırı ilişkiye gir ama önümüzdeki 7 günü iyi değerlendirkizlar ne diyosunuz şimdi yumurtlama baslamismi oluyor bu bilgisiz heyecanli kardesinizi bilgilendirin
Hemde üçüzListede değildi kuşum profilinde üçüzlere hamile diye yazıyordu... bende ikiz bebek doğurmuştum o rüyada... aahh aaahhh inşallah rüyam gerçek olur kuşum
eşine internetten bişey alıcam de ney diye sorarsa da yalan söyle at bişey işteYa haklısın tatlım da dillensin istemiyorum konu. Eşimin de kartı var ona bile çaktırmadan kendi kendime yapmak istiyorum testi. Adamı strese sokuyorum ondan sonra. Geçen ay stresten boşalma sorunu yaşadı eşim. Sanırım bebek için uğraştığımızdan dolayı aklı ona takılıyo ilişki esnasında
sende hiç ni problem görünmüyor bakılmayan tek şey rahim filmi... ama eşine de kesin bakılsın belki onda bi sorun vardır ki umarım çıkmaz
eşine internetten bişey alıcam de ney diye sorarsa da yalan söyle at bişey işte
enfeksiyonun bi alakası olmaz ki hcg ile... ama bende senin yerinde olsam şüphelenirdim... üşenmem dersen 2 gün sonra tekrar yap kan testiinşallahh kuzummm. canım bu arada benim bata 6 gün kala yani dün çok kasık ağrım oldu ayağıma vuruyordu gece acile gittik tahlil falan hcg de baktırdım 2 çıktı. hep 0.1 çıkardı adet öncesi yükselir mi ki yada enfeksiyon yükseltir mi
ki
eklerim kuşum lütfen üzülme belki eşinle ilgilidir... Allahım en doğru zamanda versin inş.inş. bi sorun çıkmaz şimdi eşime test yapıp onun durumuna göre bir yol izlicem bu arada Mogamicim ben adet oldum yaa canım çok skkın moralim bozukk..Yasadıklarımdan umutlanmıştım bu ayda olmadı. Beni listeye ekler misin ? adetim git gide geriye gitmeye basladı bnde anlamadım tahminen 16 ekim bat tarihim 10 aydır deniyorum ayrıca
canım ürolojiye git dedı yarına randevu aldım test isterse yıne baktıracağım. eşimi de ıkna ettım o da sperm testi verecek şükür. adamın kafasını şişirdim bugün. ama ikna ettımenfeksiyonun bi alakası olmaz ki hcg ile... ama bende senin yerinde olsam şüphelenirdim... üşenmem dersen 2 gün sonra tekrar yap kan testi
iyi yapmışsın canım... umarım güzel haberler verirsin bizecanım ürolojiye git dedı yarına randevu aldım test isterse yıne baktıracağım. eşimi de ıkna ettım o da sperm testi verecek şükür. adamın kafasını şişirdim bugün. ama ikna ettım
iyi yapmışsın canım... umarım güzel haberler verirsin bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?