Sen o kan testinj tekrarlat adetin gelmezse eger icimden bi ses var diyorinşallahh kuzummm. canım bu arada benim bata 6 gün kala yani dün çok kasık ağrım oldu ayağıma vuruyordu gece acile gittik tahlil falan hcg de baktırdım 2 çıktı. hep 0.1 çıkardı adet öncesi yükselir mi ki yada enfeksiyon yükseltir mi
ki
Amin canim hepimize insallahallahım böylesine bekleyen anne adayına kısa zamanda bir bebiş nasip etsin annelik güdüsü böyle bi şey işte ::):)
iyiz canim sen?Selam guzel kadinlar nasilsiniz ?
Nilgunuk hamile canimkizlar selamlar, labda isler yogun oldugundan pek giremeiyorum, dolayisiyla gecmisi de cok okuyamadim, galiba larrson hamile :)) sanki bir kisi daha vardi kacirdim? ya da bugun icin baska haberler var mi?
İyiyiz tatlim sen nasilsinSelam guzel kadinlar nasilsiniz ?
Sen o kan testinj tekrarlat adetin gelmezse eger icimden bi ses var diyor
Aman gitmesin kulaklarina bende hep intikam alacam diyorumEvet duysalar vazgecerler herhalde
Bende iyiyim canim gecmisi okuyodum ama bitiremedimİyiyiz tatlim sen nasilsin
Evet gitmesin intiksmim aci olacakAman gitmesin kulaklarina bende hep intikam alacam diyorum
Canim sanki sende var gibi hissediyorum insallah yanilmamayyyy canımm ya senin bebeğini ısırırım bennnnn ağzından bal damlıyor balyarın tekrarlatacağım işte dua et bana canım çok ihtiyacım varr
Sagol canim bende iyiyim benim kocis kafasini uzatip duruyo ne yaziyorum diye. Merakli melahatiyiz canim sen?
Evet tatlim 18 mayista evlendim senden 1 hafta sonra
Canim sanki sende var gibi hissediyorum insallah yanilmam
Ben 2013 te evlendim sende mi 2013 canimBende 18 mayısta evlendim canım
kizlar ilk kez yalnizim evde ve azicik korkuyorum
Aaaa biz burdayiz ya canim korkmaakizlar ilk kez yalnizim evde ve azicik korkuyorum
kizlar ilk kez yalnizim evde ve azicik korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?