mogami benide ekle listeneakıntı geldiği gün illa yumurtlama olmaz... sadece vajen ve rahim sperm geçişi için en uygun hale gelir... en temizi ov. testi ile bunu anlamak... sen ister hergün istersen de gün aşırı ilişkiye gir ama önümüzdeki 7 günü iyi değerlendir
Yarın sabah tekrar kan veririm çarşamba çıkar sonuç inşallah yükselmiştirgayet iyi kuzum ne zaman tekrarlayacaksın peki testi
eklerim kuşum lütfen üzülme belki eşinle ilgilidir... Allahım en doğru zamanda versin inş.
Evet tatlim nilgunde hamile sira sende insallah sendende guzel haberler alirizKızlarr sevinçten çığlık attim resmen lanson hamilemi yanlış anlamadım demi yuppi
Evet tatlim 18 mayista evlendim senden 1 hafta sonrahepimiz mayısta evlendik sanırsam
Evet tatlim nilgunde hamile sira sende insallah sendende guzel haberler aliriz
Cok sagol bitanem Allah sizede hayirlisiyla nasip eder insaAllahhayırlı uğurlu olsun balım gözün aydın
Benimkisi dun gece acili salgam aramaya cikti garibim yaEslerimizin cekecegi var elimizden desene
Amin canimAyy çok sevindim ya darısı bize canm
Benimkisi dun gece acili salgam aramaya cikti garibim ya
ohh olsun biz bukadar eziyet cekiyoruz bebek icin onlarda gece biseyler aramaya ciksin bisey olmazBenimkisi dun gece acili salgam aramaya cikti garibim ya
Yasasinben simdi kisin erik isdesem oda cook pahali oluyo bana sen hamile olsan alirdim ama diyilsin olunca alirim diyo bende itikamim kotu olacak diyorum
boyle konusduqumuzu duysalar bebekfalan istemezler bize yakin bile gelmezlerYasasinkorksunlar bizden
Canim troid ilacini bende kullaniyorum hemde 2 senedir Allah'in izniyle sende hamis olursu insaAllahbir kısmı yapıldı bnm kasıklarmda olan bi agrıdan dolayı özele kadn doğma gitmiştim drum vajinal muayene yaptı kist filan yok dedi sadece rahmimde küçük bi yara varmıs onu tedavi etti kontrole gittm tekrar alttan baktı iyilestgni söyledi yine aynı doktora gitmişken hormon ve smear testimi de yaptırdım hormonumda tiroidimde sorun gördü endokrin bölümüne yönlendirdi 3 aydır endokrin doktoruna gidip tiroidlerme baktırıyorum uygun dozda ilaç kullanıorum bir ay snra doktorum değerme bakarak ilacımın dozunu ayarlıyo. Tiroid değerim aslında normal de doktor hamile kalmak istedgm için ilaç tedavsni uyguladgnı söylüyo düşük dozda takviye amaclı sentetik tiroid ilacı kullanıorum . böyle işde. kadn doğumcum bir sorun olmadgnı söylüyo 3 ay önce en son muayene oldgmda istersen yumurta takbne baslayalm demişti ama bn braz daha bekliyim olursa doğal yoldan olsun dedim erteledim gitmedm eşime bir test uygulanmadı o hiç gitmedi ama onu da artık en kısa zamanda sperm testine götürcem. bide ona bakılsın.
Evet duysalar vazgecerler herhaldeboyle konusduqumuzu duysalar bebekfalan istemezler bize yakin bile gelmezler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?