Hayirlisi olsun canim insallah ekimde hamis olursun
Ya çokta umutlandım senden ne diyelim hayırlısı
Hani hep 0.1 cikipta en sonkinde 2 cikinca senden umutlandim insallah canim hamilesindirinşallahh canım hayal kırıklığı yaşamak istemıyorum aslında ama 12 aydır 5-6 defa yaptırıp hep 0.1 çıkıp bu defa 2 çıkınca acaba olur mu diyorum. aslında bazı yasadıklarımda olabılır mı dedırtıyor. her zaman en erken 29 günde olurdum bu ay 26. günde oldum 14 ve 15 günde lekelenmem oldu bu ay hep ilkler yaşadım
inşallahhh canımHani hep 0.1 cikipta en sonkinde 2 cikinca senden umutlandim insallah canim hamilesindir
inşallahh canım hayal kırıklığı yaşamak istemıyorum aslında ama 12 aydır 5-6 defa yaptırıp hep 0.1 çıkıp bu defa 2 çıkınca acaba olur mu diyorum. aslında bazı yasadıklarımda olabılır mı dedırtıyor. her zaman en erken 29 günde olurdum bu ay 26. günde oldum 14 ve 15 günde lekelenmem oldu bu ay hep ilkler yaşadım
Hayirlisi olsun canim allah kavustursun esin gelince baslarsiniz calismalara kasima olur insallahİnşallah cnım benım ınsallah ama ekımdende umudum yok esım bugun ıl dısına cıktı en az 15 gun yok
Hayırlısı kkuzum hayırlısı
Ayy canım inşallah hamişsindir
Hayirlisi olsun canim allah kavustursun esin gelince baslarsiniz calismalara kasima olur insallah
ben hic yalniz kalmam ya kaynana ya kardesim benle evde oturur ilk kez yalniz kaldim aama kocisim erken geldiNe korkacan kız besmele çek otur bize takıl
Canim ya seni anliyorum benimde esim il disina ciktiginda oyle aglamistim uzulme canim sayili gun cabuk gecerİnşallah canım benim inşallah senın nasıl gıdıyor sagol canım evde yanlız olması cok zor aglayıp duruyorum
2014 geliniyim bendeBen 2013 te evlendim sende mi 2013 canim
Him 1 sene var aramizda taze gelinsin yani2014 geliniyim bende
Canim ya seni anliyorum benimde esim il disina ciktiginda oyle aglamistim uzulme canim sayili gun cabuk gecer
evet bisey olsa hemen atlar gelirsiniz dimi azerbaycana kadarAaaa biz burdayiz ya canim korkmaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?