- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
Günaydıııııııııııın sana dagünaydın kızlar :)
Evet canım bende esımı bırakıp gıdemıyorum bır yere yatacagız dıyorum hadı yatalım esım tv ızlıyor sen yat dıyor benım dıger odada bırakıp yatmaya bıle gıtmek ıcıme sınmıyor tatlım ben bu ay yum zamanı falan takıp etmeyecegım bugun adetımn son gunu zaten esım burda yok bu aydan umudumda yok hanı akıntı takıbı falan hıcbırsey yapmayacagım bundan sonra oluruna bırakıyorum canım amın canım amın Allah'ım eslerımızı basımızdan eksık etmesn
Doğru tatlım , sana hak veriyorum , kafa dinlemek güzel oluyor
Tedirgin olman normal ama korktuğunda yada yalnız hissettiğinde kk 'ya sığın , illa ki olacaktır can'lardan birileri
Haklısın tatlım...çalışanlar böyle ama planlar bi gün olsun tutmuyor :) yeni tarif çok zevkli oluyor umarım düşündüüğün gibi olur insanın saatlerce uğraşıp yok malzemesi yapımı bulaşığı sonrasında olmaması emeklerinin boşa gitmesi kötü oluyor ama güzel olduysa yorgunlukta gidiyor o hevesle :)
Kapıda ödemeli ovülasyon testi satan site buldumm kızlar. Aldım bile. Gittigidiyora göre pahalı ama olsun. İlk defa ovü testiyle çalışma yapıcam bu ay. İnşallah testleri yarın kargolarlar da öbür gün hemen başlarım.
çok acı o görüntüükizlar ssbah test yaptim tertemiz bir negatif kirmizilari bekliyorum
İyi yapıyorsun canım , ayrıca kaygılı süper demiş , kociş geldiğinde özlem dolu günler geçireceksiniz , sakın düşünme aman bu zaman filan , akışına bırak inşaAllahSağolun canım benım aksam bıraz takıldım sonra kalktım bıraz temızlık yaptım baktım saat 23.30 olmus dedım yarın ıs var uyumalısın bugunde kuzenımde kalcagım artık bır gun evımde bır gun kuzenımde kalırımhafta sonunuda annemlerde gecırecegım
amin canım . bende öyle yatağa gidip 2 3 kere sesleniyorum hadi hadi diyeen güzeli yum günü fln bırak eşin gelince özlem dolu günlerle keyfinizce olur bu ay hiç bir güne bakma bencede :)
Sagol kuzucugum ıyıyım sen nasılsın aksam okudum cok guzel bır hafta sonu gecırmıssın sevındım canım esınlesaglıklı musmutlu uzun yıllar dılerım ınsallah seneye bebısınızde eslık edr sıze
kizlar ssbah test yaptim tertemiz bir negatif kirmizilari bekliyorum
Haklısın tatlım...
Genel olarak yeni denediklerim hep güzel oldu, ama bilemeyeceğim , du paylaşayım bakalım sizce nasıl ?
http://mutfaksirlari.com/besamelli-patlican.html
Hakikaten maaşAllah sana canım ...sonucu güzel olacak inşaAllahBende canım bu ay so.n 2 aydır yumurtlamayı yakalıyorum hemde en net yakalayanlardan biriyim belkide. Geçtiğimiz ay çatladığı gün ilişkide bulunmadık ama bu ay acayip düzenli bir çalışma içindeyiz yani sabah akşam ovulasyon testi yaptım ve sabah akşamda ilişki oldu çok merak ediyorum bu ay sonucu.
İyi yapıyorsun canım , ayrıca kaygılı süper demiş , kociş geldiğinde özlem dolu günler geçireceksiniz , sakın düşünme aman bu zaman filan , akışına bırak inşaAllah
Aynen canım özlemıs olacagız uzun bır sure yok gıttıgı gunde adetlıydım zaten oncesıde baya uzun olmus olacak aynen canım bosuna kendımı stere sokuyorum esım gelene kadar gezecegım kafamıda bosaltacagım daha ıyı olur aynen canım akıntı takıbı falan hıcbırsey yok kuzum bundan sonra
İyi yapıyorsun canım , ayrıca kaygılı süper demiş , kociş geldiğinde özlem dolu günler geçireceksiniz , sakın düşünme aman bu zaman filan , akışına bırak inşaAllah
Allah razı olsun canım Allahın izniyle sizlerin duasıyla iyi haberlerle gelicem inşallahgünaydın kızlar bugün pek buralarda olamıcam işler yoğun
canım tüm kalbimle dualaırm seninle hadi güzel haberle dön
Heh içim daha da rahatladı bitanemımmm nım nım nım güzel görünüyor ben patlıcanı pek sevmiyorum eşim seviyor o yüzden yaparım :) beşamelle kaşarın girdiği yer güzel olmaz mı sıcak sıcakken yutacaksın :)
CANIM BEN GEÇEN BAYA BİR ECZANE ARADIM İLK GİRDİĞİM YER 55 TL DEDİ ŞOK OLDUM 2. GİRDİĞİM YER 25 DEDİ ELLERİNDE YOKTU DEPODAN GETİRÇEKLERDİ BEKLEMEDİM SON GİTTİM YERDE 10 TL YEDE VARDI ONLARINDE DEPODAYMIŞ 1 SAAT SONRA GELİR DEDİ EEE DEDİM ÇIKTIM :)Kızlar ya bu ovü testleri eczanede de var mı yoksa sadece gittigidiyorda mı var? Ben de alıcam bu ay, kredi kartı kullanmıyorum o yüzden eczaneden nakit almam gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?