2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

amin canım . bende öyle yatağa gidip 2 3 kere sesleniyorum hadi hadi diye en güzeli yum günü fln bırak eşin gelince özlem dolu günlerle keyfinizce olur bu ay hiç bir güne bakma bencede :)

Doğru tatlım , sana hak veriyorum , kafa dinlemek güzel oluyor
Tedirgin olman normal ama korktuğunda yada yalnız hissettiğinde kk 'ya sığın , illa ki olacaktır can'lardan birileri

Sağolun canım benım aksam bıraz takıldım sonra kalktım bıraz temızlık yaptım baktım saat 23.30 olmus dedım yarın ıs var uyumalısın bugunde kuzenımde kalcagım artık bır gun evımde bır gun kuzenımde kalırımhafta sonunuda annemlerde gecırecegım

Haklısın tatlım...
Genel olarak yeni denediklerim hep güzel oldu, ama bilemeyeceğim , du paylaşayım bakalım sizce nasıl ?

http://mutfaksirlari.com/besamelli-patlican.html

kizlar ssbah test yaptim tertemiz bir negatif kirmizilari bekliyorum

elisa__ naber tatlım? Bende seni merak edenlerdenim.

Bu arada günaydın bayanlar...

Sagol kuzucugum ıyıyım sen nasılsın aksam okudum cok guzel bır hafta sonu gecırmıssın sevındım canım esınlesaglıklı musmutlu uzun yıllar dılerım ınsallah seneye bebısınızde eslık edr sıze

Bende canım bu ay son. 2 aydır yumurtlamayı yakalıyorum hemde en net yakalayanlardan biriyim belkide. Geçtiğimiz ay çatladığı gün ilişkide bulunmadık ama bu ay acayip düzenli bir çalışma içindeyiz yani sabah akşam ovulasyon testi yaptım ve sabah akşamda ilişki oldu çok merak ediyorum bu ay sonucu.

İyi yapıyorsun canım , ayrıca kaygılı süper demiş , kociş geldiğinde özlem dolu günler geçireceksiniz , sakın düşünme aman bu zaman filan , akışına bırak inşaAllah

amin canım . bende öyle yatağa gidip 2 3 kere sesleniyorum hadi hadi diye en güzeli yum günü fln bırak eşin gelince özlem dolu günlerle keyfinizce olur bu ay hiç bir güne bakma bencede :)

Aynen canım özlemıs olacagız uzun bır sure yok gıttıgı gunde adetlıydım zaten oncesıde baya uzun olmus olacak aynen canım bosuna kendımı stere sokuyorum esım gelene kadar gezecegım kafamıda bosaltacagım daha ıyı olur aynen canım akıntı takıbı falan hıcbırsey yok kuzum bundan sonra

Hakikaten maaşAllah sana canım ...sonucu güzel olacak inşaAllah bende şu anda ov. kullanıyorum da tatlım.. sabahları nasıl kullanıyorsun , kaç saat idrar tutma ile , daha 10.günüm bugün benim..eşim de hasta olunca zaten ilişki olmadı hiç... ama hazır seni buldum sorayım dedim

İyi yapıyorsun canım , ayrıca kaygılı süper demiş , kociş geldiğinde özlem dolu günler geçireceksiniz , sakın düşünme aman bu zaman filan , akışına bırak inşaAllah

Aynen canım kocısım yanımda olsun baska bırsey ıstemıyorum suan bebısımızde bızım askımıza dayanamaz en kısa zamanda gelır dıye dusunuyorum hemde nasıl ozleyecegım gelecegını duydugum an benı gulme tutar mutluluktan gozlerım dolar heyecandan elım ayagım bosalır ahh ahh canım esım benım

aynen öyle o özlemlerle insan yanında olduğu zamanların kıymetini biliyor sevgisini hatırlıyor güzel yanlarıda var hem aileyle vakit geçirmekte güzel onlar bizim gitmemize henüz çok alışamıyorlar kalmamız onlarada teselli moral oluyor :)

Bende pazar gunu esıme ozel bır yemek yaptım gıtmeden guzelce ugurlayım dedım cok begendı yerken durup durup cok lezetlı ellerıne saglık dedı tavuklu sultan kebabı yapmıstım :)

ımmm nım nım nım güzel görünüyor ben patlıcanı pek sevmiyorum eşim seviyor o yüzden yaparım :) beşamelle kaşarın girdiği yer güzel olmaz mı sıcak sıcakken yutacaksın :)
Heh içim daha da rahatladı bitanem
Bence de mis gibi görünüyor akşama sıcak sıcak yaparım ben bunu, dünden ev yapımı tereyağla yapılmış pilav ve yanında cacıkla yeme de yanında yat oluuur

Kızlar ya bu ovü testleri eczanede de var mı yoksa sadece gittigidiyorda mı var? Ben de alıcam bu ay, kredi kartı kullanmıyorum o yüzden eczaneden nakit almam gerek.
CANIM BEN GEÇEN BAYA BİR ECZANE ARADIM İLK GİRDİĞİM YER 55 TL DEDİ ŞOK OLDUM 2. GİRDİĞİM YER 25 DEDİ ELLERİNDE YOKTU DEPODAN GETİRÇEKLERDİ BEKLEMEDİM SON GİTTİM YERDE 10 TL YEDE VARDI ONLARINDE DEPODAYMIŞ 1 SAAT SONRA GELİR DEDİ EEE DEDİM ÇIKTIM :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…