2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

benim eşimde bugün geceye döndü 2 hafta iki güne bir gece gidecek
Sut buhariini bende duydum kanallari açıp iltihabi atiyormus ama yumurtlama doneminde mi yapiliyor yoksa adetten once mi ne zaman bilmiyorum hiccc..

Günaydin kızlar Nasılsıniz ben aile hekiminde kan vermek için bekliyorum bu değer artışini bekleme gebelik Testi beklemekten daha stresli ya
Kıyamam , hayırlı sonuçlarla gel inşaAllah esracım , ve bu iş sabır işi , çocuk doğana kadar rahat edemez ki insan , daha ikili tarama üçlü tarama bide sanırım dörtlüsü de vardı ,
Allah bu yolda her anne ve babanın yardımcısı olsun

Ayy canim inssallah bebegin tutunur dana senin batin ne zaman kii..insulin ignesi gibiyse uzun birsey degil kisa vuruluyo o zaman. Ama ya catlamazsa ben yinede igne istiycemm..bebis olmasi icin nelere katlaniyoruz yahu...

Tesekkur ederım tatlım dun cok yogundum canım hıc gıremedım aksam ancak evde gırebılrım çk sukur ıyıyım canım sen nasılsın evet esım gıttı sagol canım ınsallah ısı erken bıterde gelır evet canım benım dıger yarım esım olmadan eksık bır yanım hayatın tadı tuzu olmuyor yanlız degılsın canım:)

Günaydin kızlar Nasılsıniz ben aile hekiminde kan vermek için bekliyorum bu değer artışini bekleme gebelik Testi beklemekten daha stresli ya

günaydın esra iyiyiz sen streslisin ama bak bence değerin yeterince iyiydi düşük değil çok şükür o yüzden değerim yüksek çıkmazsa diye düşünmene gerek yok katlanarak yüksek çıkacak bak görürsün :) içini rahat tut güzel sonuçlarını da bizimle paylaş :)

Tatlım merak ettirdin , aynen öyle , sen moralini nasıl yüksek tutacağını biliyorsun
Her şeyin bir zamanı olduğunu gibi bunun da var tatlım
Kocişin gitmiiş, çok zor oluyor onlardan ayrı olmak
Allah yardım etsin tatlımm

kesinlikle öyle bi gececik bile insana zor geliyor bazen diyorlar bi gece gel kadın kadına sohbet edelim kalalım teyzeleri ben istemiyorum kusura bakmayın ama bırakamıyorum diyorum allah başka ayrılıklar vermesin bizlere :) yumi zamanın ne zaman?

günaydın günaydın :)

iyiyiz işler biter mi benim bugün az ütü ve süpürge günüm yemek fix :)
ooo çalışan hanım böyle oluyor , herşeyi önceden belli
Benim ütüm var ,çamaşırım da vaaar yemeğim öğlen için hazır çok şükür , akşama da öğleden sonra yapacağım
güzel olacağını düşündüğüm bir tarif deneyeceğim de

Canım bır ıkı gunde gırmek ıstemedım bıraz kafamı dınlemek ıstedım zaten dun cok yogundum hıc fırsatım olmadı sızlerde hep aklımdaydınız evet canım bılıyorum herseyın en dogru zamanda olmasını ıstıyorum ve beklıyorum canım
kocısım gıttı tatlım evet zor oluyor saglıklı bır uyku uyuyamıyorum sureklı tedırgın mecur gelene kadar böyle devam edeek canım amın canım

aynıyız şeker bak benimde 7 gün var bata umarız ki kırmızılar gelmez .. bunlar bebeiştendir pek çalışamadık ama olsun larrsoncumda öyle hamiş olmuş
İNŞALLAH KIRMIZILARI GÖRMEYİZ CANIM GÖGÜSLER ŞAŞIRTICI ŞEKİLDE NORMAL YA ŞİMDİYE ŞİŞMİŞ ACIYOR OLMASI GEREKİRDİ:S DÜN BEL AĞRISIDA ÇOKTU BUGÜN İYİM İNŞALLAH İNŞALLAH İKİMİZDE HAMİŞ OLMUŞUZDUR :)

Doğru tatlım , sana hak veriyorum , kafa dinlemek güzel oluyor
Tedirgin olman normal ama korktuğunda yada yalnız hissettiğinde kk 'ya sığın , illa ki olacaktır can'lardan birileri

Evet canım bende esımı bırakıp gıdemıyorum bır yere yatacagız dıyorum hadı yatalım esım tv ızlıyor sen yat dıyor benım dıger odada bırakıp yatmaya bıle gıtmek ıcıme sınmıyor tatlım ben bu ay yum zamanı falan takıp etmeyecegım bugun adetımn son gunu zaten esım burda yok bu aydan umudumda yok hanı akıntı takıbı falan hıcbırsey yapmayacagım bundan sonra oluruna bırakıyorum canım amın canım amın Allah'ım eslerımızı basımızdan eksık etmesn

çalışanlar böyle ama planlar bi gün olsun tutmuyor :) yeni tarif çok zevkli oluyor umarım düşündüüğün gibi olur insanın saatlerce uğraşıp yok malzemesi yapımı bulaşığı sonrasında olmaması emeklerinin boşa gitmesi kötü oluyor ama güzel olduysa yorgunlukta gidiyor o hevesle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…