Sut buhariini bende duydum kanallari açıp iltihabi atiyormus ama yumurtlama doneminde mi yapiliyor yoksa adetten once mi ne zaman bilmiyorum hiccc..benim eşimde bugün geceye döndü 2 hafta iki güne bir gece gidecek
Kıyamam , hayırlı sonuçlarla gel inşaAllah esracım , ve bu iş sabır işi , çocuk doğana kadar rahat edemez ki insan , daha ikili tarama üçlü tarama bide sanırım dörtlüsü de vardı ,Günaydin kızlar Nasılsıniz ben aile hekiminde kan vermek için bekliyorum bu değer artışini bekleme gebelik Testi beklemekten daha stresli ya
Ayy canim inssallah bebegin tutunur dana senin batin ne zaman kii..insulin ignesi gibiyse uzun birsey degil kisa vuruluyo o zaman. Ama ya catlamazsa ben yinede igne istiycemm..bebis olmasi icin nelere katlaniyoruz yahu...İNSÜLİN İGNESİ GİBİ.BEM KULLANMADI KARDEŞLERİM KULLANMIŞTI.KLOMENDEN SONRA ÇATLATMA İGNESİNE GEREK OLMAYABİLİYO.DOKTORUM BANA GEREK GÖRMEMİŞTİ.BU AY YİNE KULLANDIM.NEVRİM DÖNDÜÇOK FENA YAPIYO İNSANI.AGLA AGLA KOCAYIDA EVDEN KAÇIRACAGIM
elisa dün seni merak ettim sabahtan akşama yoktun diye hatta etiket yaptımama iyiymişsin çok şükür :) eşin gitti anladığım kadarıyla allah kavuştursun bende aynı senin gibiyim bir gün olmasa özlerim demek tek bırakamayan ben değilmişim :)
Günaydin kızlar Nasılsıniz ben aile hekiminde kan vermek için bekliyorum bu değer artışini bekleme gebelik Testi beklemekten daha stresli ya
Tatlım merak ettirdin , aynen öyle , sen moralini nasıl yüksek tutacağını biliyorsunHayır bebegım dusunmuyorum oluruna bırakıyorum ekım ayından zaten umudum yok esım yok ve zaten artık belırtı arama gıbı bır durumumda yok masallah sımdıye kadar yasanacak tum belırtılerı yasadım tek belırtı adet gecıkmesı olur akısına bırakıp kafaya takmamaya calısacagım canım zaten ben hep kısın korunmayı bırakmayı dusunuyordum canım bekleyecegım sabırla
Günaydınlar kızçeler
Nasılsınız cümleteen , kociş gitti 8 buçukta bende işlerimi sıralıyorum kafamda
deneme sayım 2 bat 30 eylül :)söyle kuşum bat ve deneme sayını ama bak aktif olacaksın haaaaaa
İki defaaa ,hay MaasAllah , hanfendicim senden güzel haberler bekliyoruz Allahım'ın izniyleİnşallah devamını ben getiriririm biliyorsun demi ben bu ay iki defa pozitifi gördüm cnm
Tesekkur ederım tatlım dun cok yogundum canım hıc gıremedım aksam ancak evde gırebılrım çk sukur ıyıyım canım sen nasılsın evet esım gıttı sagol canım ınsallah ısı erken bıterde gelır evet canım benım dıger yarım esım olmadan eksık bır yanım hayatın tadı tuzu olmuyor yanlız degılsın canım:)
ooo çalışan hanım böyle oluyor , herşeyi önceden belligünaydın günaydın :)
iyiyiz işler biter mi benim bugün az ütü ve süpürge günümyemek fix :)
Tatlım merak ettirdin , aynen öyle , sen moralini nasıl yüksek tutacağını biliyorsun
Her şeyin bir zamanı olduğunu gibi bunun da var tatlım
Kocişin gitmiiş, çok zor oluyor onlardan ayrı olmak
Allah yardım etsin tatlımm
İNŞALLAH KIRMIZILARI GÖRMEYİZ CANIM GÖGÜSLER ŞAŞIRTICI ŞEKİLDE NORMAL YA ŞİMDİYE ŞİŞMİŞ ACIYOR OLMASI GEREKİRDİ:S DÜN BEL AĞRISIDA ÇOKTU BUGÜN İYİM İNŞALLAH İNŞALLAH İKİMİZDE HAMİŞ OLMUŞUZDUR :)aynıyız şeker bak benimde 7 gün var bata umarız ki kırmızılar gelmez .. bunlar bebeiştendirpek çalışamadık ama olsun larrsoncumda öyle hamiş olmuş
Doğru tatlım , sana hak veriyorum , kafa dinlemek güzel oluyorCanım bır ıkı gunde gırmek ıstemedım bıraz kafamı dınlemek ıstedım zaten dun cok yogundum hıc fırsatım olmadı sızlerde hep aklımdaydınız evet canım bılıyorum herseyın en dogru zamanda olmasını ıstıyorum ve beklıyorum canım
kocısım gıttı tatlım evet zor oluyor saglıklı bır uyku uyuyamıyorum sureklı tedırgın mecur gelene kadar böyle devam edeek canım amın canım
kesinlikle öyle bi gececik bile insana zor geliyor bazen diyorlar bi gece gel kadın kadına sohbet edelim kalalım teyzeleri ben istemiyorum kusura bakmayın ama bırakamıyorum diyorum allah başka ayrılıklar vermesin bizlere :) yumi zamanın ne zaman?
ooo çalışan hanım böyle oluyor , herşeyi önceden belli
Benim ütüm var ,çamaşırım da vaaaryemeğim öğlen için hazır çok şükür , akşama da öğleden sonra yapacağım
güzel olacağını düşündüğüm bir tarif deneyeceğim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?