2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Canm benm çok teşekkürler çok mutlu ettn beniDoktor da öyle dedi 4. Haftada 5 ile 100 arası çıkması normal sende 185 çok iyi dedi ne kadar tahlil varsa hepsini yaptı yarn çıkack hayırlısı bakalm daha anneme söylemedm yarn inşallh artarsa söylerm

Aynen canm arada özlemek ıyı oluyor ama bu kadar uzun olunca uzucu oluyor annemlerıde ozlemıstım sımdı hafta sonunu beklıyorum bıran once gıtmek ıcın benım kucuk kızkardeım var 1 sınıfa basladı bu sene onu cok ozledım cadıya hedıye almak ıstıyorum gıderken suslu kalemler falan

Aynen öyleeee , gelecek aşk meyvesi Ne kadar aşığız biz böyle eşlerimize
Her gün işten geleceği zaman heyecanım oluyor... kapıdan girince sımsıkı sarılıyorum ona ...
Rabbim bir ömür saadet mutluluk ve AŞK versin bizlere ve tüm evli olanlara

Canım sabah ilk idrarını yap kalkınca. Sonra 12:00 gibi yapacağın idrarla test yap. Akşam da en geç 19:00 gibi tekrar yap. 2-3 saat önceden sıvı tüketme testlerden önce. Eğer adetlerin düzenliyse 12. gün başla derim. Günde iki kere yapmana gerek yok. Her gün aynı saatte yap. Poztifi gördükten sonra çatlamasını yakalamak için sabah-akşam yapmanı öneririm canım.

Bende pazar gunu esıme ozel bır yemek yaptım gıtmeden guzelce ugurlayım dedım cok begendı yerken durup durup cok lezetlı ellerıne saglık dedı tavuklu sultan kebabı yapmıstım :)
Ohh nasıl bişey tam bilmiyorum ama kebab ve tavuk ikilisinden oluşan yemek miss olmuştur , ellerine sağlık
Çok güzel oluyor kocalarımızdan ELLERİNE SAĞLIK kelimesini duymak..
zaten evlendikten sonra daha çok anladım bu kelimeciğin anlamının önemini

bende sadece batm şeklinde kasık ağrısı var ancak geçen ayda vardı diye bişeye yoramıyorum şekeri bi de regl sivilcelerim çıktı gene umarım bu regl olacağımın göstergesi değildir

Gelır ask meyvemız gelır canım :) Aynen canım benım ne kadar cok asıgız evde otururken öylece ızlerım gozlerıne bakarım benım hayata gulumse sebebım mutluluk sebebım bende bır hevesle gıdıyorum aksamları eve ama esım yokken gıdesım gelmıyor en guzelını yapıyorsun sarıl sımsıkı canım Amın canım ALlah'ım bızlerı eslerımızden ayırmasın eslerımızı basımızdan eksık etmesın bır omur boyu mutluluk huzur saglık sıhat ıcınde yasamayı nasıp etsın Askımız her gun kat ve kat artsın bebıslerımızle mutlulugumz taclansın

Normalde düzenliydi .. Lakin geçen ay korunmayı bıraktık yani ağustos 28 de adet olmam gerekiyordu fakat ben 7 eylül de oldum... adetim de kısa sürdü 5 gün, o yüzden erken başladım ov.a , ne olur ne olmaz diye , sağ olasın canıım

İstersen tarıfı verebılırım canım mısafır ıcınde cok ıyı olur ıkramı kolay tesekkur ederım canım evet tatlım esım begenıp ellerıne saglık dedıgı zaman mutlu oluyor yorgunluk falan kalmıyor bak hazırladıgım masanın resmını atayım böyle olmustu canım :)

Eklentiler

• 10671488_638496116264847_5115613140440977042_n.webp
    40 KB · Görüntüleme: 32
Ayyy bende bi ben öyleyim sanıyordum
Aynılarını ve fazlasını yaparım ,merak etme gelecek kocişin ve o özlemin acısı çıkacaaak amiiiin güzel dualarına tatlım benimm
Sahi siz ne kadardır tanışıyordunuz eşinle ?

Heh içim daha da rahatladı bitanem
Bence de mis gibi görünüyor akşama sıcak sıcak yaparım ben bunu, dünden ev yapımı tereyağla yapılmış pilav ve yanında cacıkla yeme de yanında yat oluuur

OOO o üçlü birbirine öyle yakışır ki harika olurrr akşama topicçe sana mı gelsek ne

Çok şık olmuş elisam... Ellerine sağlık tekrardan
o gülü bende yapıyorum domates kabuğundan
Aslında zahmet olmayacaksa olabilir , ben yeni şeyler yaparım her daim o yüzden bütün lezzet dolu tariflere aşığım
Boğa burcu olmam da bunda etken , yemek yemeyi seviyoruummm ,ama tabii aşırıya kaçmıyorum çünkü ev hanımı olunca şu an duba olma ihtimalim yüksek , Allahtan zayıfım

bende sadece batm şeklinde kasık ağrısı var ancak geçen ayda vardı diye bişeye yoramıyorum şekeri bi de regl sivilcelerim çıktı gene umarım bu regl olacağımın göstergesi değildir
yaa bende akıntı var birazda kaşınıyor acaba iltihap mı oldum anlamadım akıyor ordan bişiler ama ben regl olurum geçen ay adete yakın böletydim çarşamba olduysam yum 10 gün sonra regl olmam lazım

canım benim değerim 18 sonra 45 lerdeydi yani kimyasal olabilir nitelikteydi senin rakamların artık o oynamalardan daha arınmış şekilde yani tabiki her zaman risk var ama bu değerler için artık artarak gider allahın izniyle :) hem 4.hafta bebek yerleşiyor değerlerine değil hareketlerine dikkat et sonraki haftada gel keseni kalbini anlat bizlere :):):)

esra51 canım artacaktır benim değerimde 1200 gibi bişi çıkmıştı ama bu değer birgünde baya baya artıyormuş şimdi senin değerin o civarlarda bile çıkabilir

oo süper olur onları evde bırakınca onlarda eşlerimiz yokken biz evde nasılsak onlarda biz yokken evde öyleler biraz annenle dertleşirsin kız kardeşinle ilgilenir ona ablasının ilgisini neşesini verirsin babana da iki güzel öpücük verdin mi hepiniz eski günlerden bir parça yaşar musmutlu olursunuz :)

elisa lezzet iyidir de görsellik çok güzel yani çok kaliteli görünüyor itinayla yapıldığı çok belli ellerine sağlıkk :)

Ya o testden bişey anlamadim nasıl oluyo benim adetin son günü bugun bende yapmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…