2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

ben de ilaç kullandım bir de prolaktin için dostinex kullanıyorum ondan da olmayabilir diye düşünüyorum bir de bu ara kasıklarıma sancı giriyor hafta sonu doktora gitsem mi diyorum
ilaç kullandığın için olabilir canım , yani bilemiyorum tabii , doktor kontrole çağırmış mıydı, tekrar hormonlarına bakmak için ?

Bende multikistik lezyonlar varmış bu ciddi bir şey mi? Doktorum endişelenmemi gerektirecek durum olmadığını falan söyledi ama ben emin değilim.
Bende onun endişe edecek bişey olmadığını biliyorum... adetle sökülüyor onlar diye biliyorum... bende de olmuştu.. yani ben doktordan tıpkı senin gibi bunların olabileceğini ve adetle atıldığını söylemişti 1 sene önce filandı aşağı yukarı... geçen gün yumurtalıklarıma baktırdığımda gayet temiz hiç bir şey yok dedi doktor demek ki gitmişler dedim..

ilaç kullandığın için olabilir canım , yani bilemiyorum tabii , doktor kontrole çağırmış mıydı, tekrar hormonlarına bakmak için ?
ya malesef devlet hastanesi doktoru ilgili değil neredeyse muayeneye gidiyorum diye kovacak beni gidemiyorum, bana korun demedi ama ilaç düşüğe sebebiyet verebiliyormuş kontrole gel de demedi ovülasyon kullanmama eşim izin vermiyor geçen ay yum olmadı diye stres yaptım 25. günü bekleyene kadar ama şimdi prolaktin düşeceği için bellki erkende yum olabilir o kadar kafam karışık ki, sen ne ilacı kullandın canım bakarsın beklemediğin ay gelir bebiş laarson gibi

Kızlar Günaydın saat 1 de randevum var gebelik testini de tekrar isteyeceğim akşam üzeri sonuç çıkar bakalım ne çıkacak. Bu arada kızlar benim idrarda falan hic yanma yok doktor iltihap var dedi o yüzden üroloji ye yönlendirdi. Iltihap olunca yanma falan olmaz mı?

Biz eşimle gıda zehirlenmesi yaşadık tatlım, ateş , ishal , mide bulantısı olunca...
Doktor eşimde antibiyotık tedavisi başlamıştı bende başlayamadı alerjik bünyem olunca ama bağırsak düzenleyici ve ateş düşürücü , agrı kesici kullandım...sonra gece acillik olunca orda serum yedim... tam iyileştik derken eşim grip oldu şimdi yine antibiyotık kullanıyor.. vel hasıl benim 10.günüm ilk defa ovu.kullanıyorum..ama bizde durumlar karıştı

Hmm devlet hastanesi de olsa belki ilgili bir doktor bulursun kendine ben sonunda bir tane buldum çok yoğun bayan haliyle ama çok ilgileniyor ... İNSAN YERİNE KOYUYOR ŞÜKÜR
Bence ilaç tedavin bitince düşmüş mü değerlerin bir baktır canım

Ne bileyim acaba düşüğe sebep olan bumuydu diye düşündüm. Doktor çok takılıp kalmışsın böyle yapmamalısın dedi. Fakat ben yine olur da kaybederim diye endişeliyim.

Benim dişim apse yapmış dün dişçi antibiyotik verdi kafam karışık bu bitene kadar bebek çalışmalarına başlamasak mı diyorum.

1 hafta içinde ne kadar çok şey yaşadım ya sanki herşey üst üste geliyor

Bogulmana musade edemeyız canım sen bıze lazımsın inşallah adet olcaksındırda bıran once olur bıter ve calısmalara baslarsın canım
elisacım nerelerdesin nasılsın geçmişi okumaya kalksam 1 saate dönemeyeceğim okuyamadım ne yaptın ne ettin merak ettim seni

insallah civcivler olurtatlim kendimi tavuk gibi hissettim yaa gitgitgitgidakkk

tavuk gibiyizz gelsin o sarı civcivler biz onları yeriz yerizzz :)) klomen bebeklerii asprin bebekleri bunlarr gel abla gelll sağlıksız yaşam çocuklar oluşurken bile kimyasallar ahh bizler ahh :)

elisacım nerelerdesin nasılsın geçmişi okumaya kalksam 1 saate dönemeyeceğim okuyamadım ne yaptın ne ettin merak ettim seni

Kuzucgum ıyıyım cok sukur adet oldum duncok yogundum gıremedım suandada bırazcık yogunlugum var bır yarım saate aranıza katılacagım opuyorum hepınız sen nasılsın tatlım

beni de güldürdün kaygılı yaaaa:) stresli bir sabah geçirdim çok sinirli ve yoğun geçti size gelince iyileştim gülüyorum, seviyorum sizi ben yaaaaaaa

burasııı ecza deposuuu kadınlar klubü değil her derde deva hastalığa şifa mutluluklarr burda :):):) bizde seviyoruzz meemuree çok sinir yapma varsa yoksa bebeğimize üzülür endişeleniriz gerisi boş :)

Zannetmem canım.. kimyasaldı yaşadığın di mi , bende de olmuştu ama alakası olabileceğini sanmıyorum...
kafaya pek takmamak gerekiyor tatlım

geçmiş olsun tatlım ya Allah acil şifalar versin, ya ille yalan mı söyleyeceğim bakması için 2-3 aydır çocuk istiyoruz deyince 1 yıl olmazsa o zaman gel diyor ya eğer bir sorunum varsa neden 1 yıl üzüleyim benim adetlerim zaten düzensiz sıkıntı varki düzensiz bir bak yani ben zorla hormon testi yaptırdım biliyor musun şimdi gitsem desem ki ağrım var kasıklarımda güler geçer ben hormon testine gittiğimde ultrasonla bile bakmadı yaaaa bir de ben ilçede oturuyorum burda özel yok, özel hastane yarım saat uzaklıkta başka bir ilçede yani ayrıca ben neden burda imkanım varken bir hormona özelde 30 tl para vereyim sonra bir muayene 30 60 tl ne çok derdim varmış dimi başını ağrıttım

Çok geçmiş olsun canım.

Umarım olur ve rahatlarsın tatlım... bu ay benim 10 gün gecikti, üç idrar testi iki kan testi... zorlu bir sureç...
ay öylemi ya benimde şimdiye kadar 3 idrar testi oldu bile.. acaba psikolojik durumumuz mu etkiliyo reglin gecikmesini de bilemedim sanırım stres etkılı oluyor :)

Kızlar bu arada ben hâlâ böyle kıpkırmızıyım. 6. günüm hâlâ kanamam yoğun ve kıpkırmızı geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…