2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

yeter ki hamiş olalım bir değil 10 tane açarım bacım

oyy avusturyalı anne süperrr, şuan türkçen çok iyi yaaaa, konuşmalarımız benzer sizinle beyaaa bende çanakkale bigada okudum yakındık yani, edirneye de aayyran kaldık

biga da da kaldım ben bi akraba vardı sormuyorum ne zaman okuduğunu tanıdık çıkarsın bide şimdi hangi şehirdesin ?

kesinlikle zor etrafında yaşayacaksın eğer yaşamak istiyorsan edirnesinde bursasında yalovasında :) sizz liseden beri mi ayyyyyyy çok güzel çok başkaa birbirinizi büyüttünüz resmen sizin samimiyetiniz bi başkadır çok güzell aynı hayatı paylaştınız nerdeyse :)

ben her zaman ki gibi ne olup bitti kaçırdım yoğunluktan artık ne diyim umarım hepinizin keyfi yerindedir :)
ben hem çok yoğunum hem de alıp bir test yapmamak için deliriyorum hiçbir adet belirtisi yok normalde bir hafta kala sürünür son iki gün hiç bir şey hissetmezdim kanama başlayana kadar Ya sabır Ya selamet dayan deminoş

bende aslında arkadaşlarım arasında çok eğlenceliyimdir ama iş yerinde ya da kendimi rahat hissetmediğim yerlerde çok ciddiyimdir, ama şimdi şu yazdıklarını gözümde canlandırdım da eşin yaşlanmaz kız ne güzel eğlenceli geçer heran seninle

çok güldüm canım benim ya kendi kendine destekte oluyor dayanamıyorsan yap bir test beni bile strese soktun :)

e tabi yaaa benzemez mi içç
bende şive yoktur ve şu anda kimse inanmıyor benim türkçeyi sonradan öğrendiğime , düz istanbul türkçesi konuşurum
maşallah emek vermişsin bacım; biz annemlerle yakında olsa ayrı şehirlerdeyiz 2 saat mesafe var az değil yani ha deyince gidemiyorsun üzülüyorum bazen ama eşimle de burda mutluyum

Tabii ki de önemli olan AŞK...
lise tatlım evet , aynı sınıfta , sınıf listesinde numaralar altalta... 4 sene müthiş güzeldi... bide aşık olunca , sonra lise bitti , üniversite sınavına ben girmedim başörtüsü problemi vardı , eşim girdi kazandı izmire gidecek... bense ne yapacağımı şaşırdım... ertesi yıl sorun kalktı sınava girdim fakat başka bir şehire... 4 yılımız ayrı geçti böylece... artık dayanamadık ben üni son sınıfken evlendik... yani çok güzel ama maalesef çok hasret çektik

eşim çok çabuk sinir ve stres olur ama neşesi yerinde olunca iki küçük stres topu oluyoruz evin içinde dans halay ne bulursak evet sende öylesin bir de pozitif hiç sekme yok cümlelerine bakıyorum çok motive edici yanlış meslekteyiz :

3 deneme oldu canım ama yumutrlamadan flan haberim yoktu adam akıllı deneyelim derken mantar oldum son 2 ay öyle gitti ilaç kullandım ondan öncesinde de eşimin tayindi,evdi,askerlikti derken 2 sene bebişi ertledik
e daha yeni başlamışsınız, hadi gazamız mübarek olsun , olur o zaman inşaAllah yakında canım

biga da da kaldım ben bi akraba vardı sormuyorum ne zaman okuduğunu tanıdık çıkarsın bide şimdi hangi şehirdesin ?
kıs orda okudum ben sadece bilmem oranın yerlisindense ama belki bilirim kayınvalidem bigalı o yüzden bir ayağımız hep ordaşimdi balıkesirdeyim yani yine ege marmara arasında dolaşıyorum aslen bursalıyım

kızlar bende öyleyim valla iş dışında beni gören iş arkadaşlarım ağzı açık kalır işte hiç konuşmam işten çıktığım anda başka biri olurum eşim sen çocuk iştiyorsun ama benim zaten birtane çocuğum var der :)

Evet canım 14 yaşından beri... çok komik ilk hallerimiz... her şeyimiz ortaktır... çünkü lisede başlar insan akıllanmaya tam olarak... çok güzel o yönden..hele ki babalar anneler geçiçi gözüyle baktılar hep ama sonrası biz birbirimizi bırakmayınca onlar da güvendiler ,,, yani zorlu bir maraton ama çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…