yeter ki hamiş olalım bir değil 10 tane açarım bacımay valla bizie hamiş muhabbeti de ne yakışır yaaaMogami cim açar bi sayfa yığılırız ohh inş o güzel günleri görcez yakında.. iç sesimi hala durdurmuş değilim bende yumdan önce asla erken yapmam dedim ama
oyy avusturyalı anne süperrr, şuan türkçen çok iyi yaaaa, konuşmalarımız benzer sizinle beyaaa bende çanakkale bigada okudum yakındık yani, edirneye de aayyran kaldık
hadi bakalım zaten testte negatifi gördüm artık regl beklerim olmadıniye yaptıysam testi
dayanamayıp yaptım ve negatifbak işte az kalmış tatlım haftaya pzts ye kadar bekle pazartesi ilk idrarla yap bence
Öyle tatlımm... başta zorlandım okul olunca birde ama şükür sonra alıştım hele birde sevdiceğimi bulunca lisede , arka sıralarda bir daha gidemem avusturyaya dedim
İstanbul edirne yakın olunca bende arada giderim istanbula alışveriş için filan.. güzel oluyor, ama yaşamak için zor bir şehir istanbul
bende aslında arkadaşlarım arasında çok eğlenceliyimdir ama iş yerinde ya da kendimi rahat hissetmediğim yerlerde çok ciddiyimdir, ama şimdi şu yazdıklarını gözümde canlandırdım da eşin yaşlanmaz kız ne güzel eğlenceli geçer heran seninleaynen öyleyim evde durduk yere oynayarak zıplayarak mutfağa girince annem gülerdi yine kaçırdı bizim kız keçileri derdi eşimde deli der aradaolsun delilik çok güzel bi şey ama bu topicte pasif kimse yok herkes eğlenceli canlı bence en azından gecelerinden anlıyorum vay eşlerimizin haline
söyle ekliyim kuzum... ben istanbulda yaşıyorum ama kalbim egedekaygılı sen nerede çalışıyorsun istanbuldamısınız kızlar nerelerdensiniz :)))))))
o değil ben listeye yazılmadım ama muhabbet ediyorum hadi hayırlısı
Canım daha erken değil mi test için bata kaç gün var hemen ümitsizliğe kapılmahadi bakalım zaten testte negatifi gördüm artık regl beklerim olmadıniye yaptıysam testi
ben her zaman ki gibi ne olup bitti kaçırdım yoğunluktan artık ne diyim umarım hepinizin keyfi yerindedir :)
ben hem çok yoğunum hem de alıp bir test yapmamak için deliriyorumhiçbir adet belirtisi yok normalde bir hafta kala sürünür son iki gün hiç bir şey hissetmezdim kanama başlayana kadar Ya sabır Ya selamet dayan deminoş
maşallah emek vermişsin bacım; biz annemlerle yakında olsa ayrı şehirlerdeyize tabi yaaa benzemez mi içç
bende şive yoktur ve şu anda kimse inanmıyor benim türkçeyi sonradan öğrendiğime , düz istanbul türkçesi konuşurum
Tabii ki de önemli olan AŞK...lise aşkı yaniiiii ay ne güzel yaaa, ben eşimi işe başlayınca buldum yani o buldu beni yengesinde gördü tanışmak istedi evlendiğimizde 1,5 yıldır görüşüyorduk bazen özeniyorum liseden tanışıp evlenenlere, eşimi daha önce bulsaydım diyorum ama nasip işte, aşkın her anı her hali güzel değil mi yaaaa önemli olan aşık olmak
bende aslında arkadaşlarım arasında çok eğlenceliyimdir ama iş yerinde ya da kendimi rahat hissetmediğim yerlerde çok ciddiyimdir, ama şimdi şu yazdıklarını gözümde canlandırdım da eşin yaşlanmaz kız ne güzel eğlenceli geçer heran seninle
e daha yeni başlamışsınız, hadi gazamız mübarek olsun , olur o zaman inşaAllah yakında canım3 deneme oldu canım ama yumutrlamadan flan haberim yoktu adam akıllı deneyelim derken mantar oldum son 2 ay öyle gitti ilaç kullandım ondan öncesinde de eşimin tayindi,evdi,askerlikti derken 2 sene bebişi ertledik
kıs orda okudum ben sadece bilmem oranın yerlisindense ama belki bilirim kayınvalidem bigalı o yüzden bir ayağımız hep ordabiga da da kaldım ben bi akraba vardısormuyorum ne zaman okuduğunu tanıdık çıkarsın bide şimdi hangi şehirdesin ?
kızlar bende öyleyim valla iş dışında beni gören iş arkadaşlarım ağzı açık kalır işte hiç konuşmam işten çıktığım anda başka biri olurum eşim sen çocuk iştiyorsun ama benim zaten birtane çocuğum var der :)bende aslında arkadaşlarım arasında çok eğlenceliyimdir ama iş yerinde ya da kendimi rahat hissetmediğim yerlerde çok ciddiyimdir, ama şimdi şu yazdıklarını gözümde canlandırdım da eşin yaşlanmaz kız ne güzel eğlenceli geçer heran seninle
Evet canım 14 yaşından beri... çok komik ilk hallerimiz... her şeyimiz ortaktır... çünkü lisede başlar insan akıllanmaya tam olarak... çok güzel o yönden..hele ki babalar anneler geçiçi gözüyle baktılar hep ama sonrası biz birbirimizi bırakmayınca onlar da güvendiler ,,, yani zorlu bir maraton ama çok güzelkesinlikle zor etrafında yaşayacaksın eğer yaşamak istiyorsan edirnesinde bursasında yalovasında :) sizz liseden beri mi ayyyyyyy çok güzel çok başkaa birbirinizi büyüttünüz resmen sizin samimiyetiniz bi başkadır çok güzell aynı hayatı paylaştınız nerdeyse :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?