Bebek düşünüyorum doktora bile gittim folik asite de başladım ama hapı bırakınca çekilme kanaması oldu yumurtlama dönemini kaçırdım dün bitti bugün tekrar devam çalışmalara ama artık Nisan'a kaldı. Bakarsın senin de sürpriz olurmogami siz bebek dusunuyo musunuz ki? biz çalismiyoruz daha oylesine oluverdi :)
Bende aranıza katılabirmiyimbende bebiş düşünüyorum temmuz agustos gibi agustosta evliliğimin 3. Yılı dolacak evlendiğim ilk yıl kpss ye calışmaktan hiççç düşünmedim kpss gecti atanmadan olmasın dedim tercihtı fln derken atandım işe basladım eşimin doğuya tayini cıktı ben batıda o doğuda batıya gelmeden olmasın dıyorum ama erteledıkce ertelıyoruz kıbrıs fln cıkarsa orayada eş götürülmüyor en azından 2 yıl dogum izni alıp giderim eşimle daha fazla ertelemek istemiyorum sürekli bahaneler artıyor gerek yok uzatmaya bu yıl da boyle gecıyor seneye yza bitiyor şark görevi bizden izinlere geldikce deneyeceğiz bakalım sansımıza artık Allah aratmasın hayırlı zamanda nasip etsin ins yaza hamile kalırsam ılk baharda doğar birkaç ayada eşim gelir bklm kısmet her ızne geldiğinde devam calışmalara 3 ayda bır deneriz artık:82: folik asite fln baslamak istiyorum ama doktora nezaman gitmem gerekiyor hazıran gibi fln mı?
merhaba kızlar
bayadır uğrayamıyodum topiğe.. nası gidiyo çalışmalar
bebiş haberi veren var mı?
yoksa ben ilk mi olacağım?!!
evet evet doğru anladınız, 5 haftalık olmuşuz bileee
kuşum folik asite hamile kalmadan 3 ay önce başlayın diyolar
bunun için doktora gitmene gerek yok bence
hatta ben folik plus aldım çok az kullandım doktor vitamine başlattı
ben sana getireyim onu gelirken
folik plus folik asit ve vitaminlerin olduğu bir destekleyici
Ne guzel heyecanlar hazirliklar boyle masallah allah hepimize hayirli evlat nasip etsin.ben sinavi beklicem mecbuuur:)bu aralar dusundum ama esim hic sicak bakmadi.yaza 2yil olacak evliligimz.bukadar bekledik emek verdin sinav icin eger olursa rahatsiz olabilirsin olmazsa da strese girersin diye.bakalim daha sinava 3ay var ne olur ne olmaz:)
kuzum sn niye içmedin bitirmedin haplarınıbenim doktora gitmek istememin sebebi hormonlarıma falan baktrıcam kan test yaptırıcam demir eksikliği fln var mı ona göre yol izlerim bakalım eşimin izni belli degil temmuzda gelecek olursa mayısta agustosta gelecek olursa hazıran gibi gidicem kontrol amaçlı gittiğimde doktor 2 ay önce gel teslerin fln yapılınca vıtaminlere fln baslatıcm 2 ay sonra korunmayı bırakacaksınız demişti
eşini dinle bence ikinizde kendinizi hazır hissedince başlayınzaten sınava 3 ay kaldı stres yaparsın sınavdan sonra kafanda rahatlar
Bence dee:)zaten sinav stresi var bir hayli
yanı bide sınava yakın olur bulantı halsızlık çalışamassın en önemli zamanlarındasın şimdi son 3 ay çok önemli 3 ay sonra sakin kafayla daha ıyı olur hem daha evlenelı 2 yıl bile olmamıs acele etmebende yaza başlıycam kociş yanımda yok 3 ay da bir izne geldikçe deniycez olurmu bilmiyorum
Esin askeriyede mi:)Yalniz mi kaliyorsun yoksa.allah yardimciniz olsun
okyonus aramiza hosgeldin basarilar simdiden :) miracle cnm geç yumurtlamadim yumurtlayali on gun oldu yani olmaz herhalde
hayirlisi cnm esin geldiginde yumurtluyo olursan ilkbahar annesi olabilirsin
kuzum sn niye içmedin bitirmedin haplarınıbenim doktora gitmek istememin sebebi hormonlarıma falan baktrıcam kan test yaptırıcam demir eksikliği fln var mı ona göre yol izlerim bakalım eşimin izni belli degil temmuzda gelecek olursa mayısta agustosta gelecek olursa hazıran gibi gidicem kontrol amaçlı gittiğimde doktor 2 ay önce gel teslerin fln yapılınca vıtaminlere fln baslatıcm 2 ay sonra korunmayı bırakacaksınız demişti :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?