Bende iyiyim tatlim disin nasil odu taze annisIyiyim tatlim sen nasilain bende misafrlikteydm yeni geldim
Masallah cok iyi hic agrimiyor artk..kiz galiba dis agrim benim yuzumden oldu dayanamayipsakiz cignemistm ondan 3 gun iskencd cektimBende iyiyim tatlim disin nasil odu taze annis
Bilmiyorum canim bugun pek grmedm kk ya sayfalar baya ilerlemis insaAllah duymustur
Aman agrimasin insallah kiz sakiz cigneme bidaha o zamanMasallah cok iyi hic agrimiyor artk..kiz galiba dis agrim benim yuzumden oldu dayanamayipsakiz cignemistm ondan 3 gun iskencd cektim
Canım benim çok teşekkür ederim inanın Hergün dua ediyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin.İnsallah goreceksin dualarim seninle rabbim hayirlisiyla sagsalim kucaginada almayi nasip etsin bizede dua et canim hamislerin duasi kabul olurmus
Ama bazen dayanamiyorum:) ama sabredecem cignemeyecemAman agrimasin insallah kiz sakiz cigneme bidaha o zaman
Aminnn canimCanım benim çok teşekkür ederim inanın Hergün dua ediyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin.
Âmin canım. Rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürsün.InsaAllah hayrlsiyla kesesini kalp atisini ve kucagina alisini gorursunn aminnn
Ben bisey duydum dogrumu bilmem hamileyken sakizi cok cignersen bebek cok kaka yaparmisAma bazen dayanamiyorum:) ama sabredecem cignemeyecem
Hic bilmiyorum canim yapsin yapsin karni agrimasin minnakiminBen bisey duydum dogrumu bilmem hamileyken sakizi cok cignersen bebek cok kaka yaparmis
Demi sancisi olmasinda varsin cok yapsin babasi alir beziniHic bilmiyorum canim yapsin yapsin karni agrimasin minnakimin
Uzuluyorum su babaya cocugu siccak o alacakDemi sancisi olmasinda varsin cok yapsin babasi alir bezini
arkadaslarımızada nasıp etsin mevla. Biranönce inş :) bende kabızlık var sendede varmı şıkayet?O kdr cok sevindim ki hamile olduguna o kadar dedinyok rahim filmi cektiremedim uzuldun kendini harap ettin bosuna kiz o maydonozu dedigimde kicimizi yakariz diye baya gulmustuk iyikide yapmissin:) yok atesim dustu yok bilmem ne..demek ikimizin ateside bi dusup bi yukselcekmis oyun etmisler bizeRabbim insaAllah kalp atisinida duymayi ve kucagina almayi nasip etsin
Hayırlı olsun canım benimde yarın beş haftalık oluyor. Sende halsizlik ve ağrı dışında neler hissediyorsun paylaşabilirmisin. Bende sürekli 1 saat arayla uyku bastırıyor sen de de öylemi birde kasık ağrım şimdiye kadar sağdaydı iki gündür sol taraftaHamilelik takvimim cok güzel oldu yaa :)) toz kadar ya bebiş :) minnacık şey kaç gündür agrı sızı halsızlık öldürdü ya beni eşek sıpası
Elif iyi akşamlar canım sen devlete mi gidiyorsun özele miIyiyim tatlim sen nasilain bende misafrlikteydm yeni geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?