2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

yaparız valla kocama ne derimm kk üyeleri buluşuyoruz derim ama evdeyken olur valla ne güzel olur :)
BEN 2011 DEN BERİ BU SİTEDE EÇYİZ YAPIYORUM ESKİ ÜYELİĞİM İLE AYRICA GÖRÜŞTÜĞÜM ARKADAŞLARIM VAR KK İLE TANIŞIP ÇOK GÜZEL BİRŞEY

E niye yazılmıyon bacım
Edirnedeyim canım , sen istanbul mu
bu arada giz sen eğer sen ben senin eski halini biliyorumm
AYYYY EVET SEN BENİ BİLİYOR OLABİLİRSİN ÇEYİZ TOPİKLERİNDEN DEMİ2014 GELİNLERİ KIZLAR NASIL BEN ÇOĞUNU İNSTAGRAMDAN TAKİP EDİYORUM EDATARIK ASKINİLHANI FELAN

sağol canım benim o senin güzel görüşünden iyi kalbinin yansımasından; oooh halay falan süpermiş yaaaasorma yanlış meslekteyiz az önce yine geldi arıza insan onların kafaasına kafasına

AYYYY EVET SEN BENİ BİLİYOR OLABİLİRSİN ÇEYİZ TOPİKLERİNDEN DEMİ2014 GELİNLERİ KIZLAR NASIL BEN ÇOĞUNU İNSTAGRAMDAN TAKİP EDİYORUM EDATARIK ASKINİLHANI FELAN
benim bildiklerim iyiler tatlımm
gelsene tuttku, eda onlarla kk da konuşuyoruz , 2014 gelinleri diye bir topic var ordayız... dişi vardı onunla devam ediyor muhabbetim...
sağ olsun nihanla mailleşiyoruz bazen...
çok tatlı kızlar hepsi... çok muhabbet etmiştik geçen sene..aman Allahım o geceleeerrr

bir ara vakit buldukça katılıyordum canım genelde hep okuyordum bir gelirim tutkuyu çok severim çeyiz topiklerinden arkadaşım hepsi yaaaa

sende benim gibi erkenden çocuk istiyorsun demek

çocuk olmak güzel yaaa; yani işte yerine göre davranıyoruz arkadaşım en güzeli:)

bir ara vakit buldukça katılıyordum canım genelde hep okuyordum bir gelirim tutkuyu çok severim çeyiz topiklerinden arkadaşım hepsi yaaaa

sende benim gibi erkenden çocuk istiyorsun demek
bende normalde 2014 geliniydim canım ama biz allem ettik kullem ettik aileleri kandırdık 2013 ekimde evlendik o zaman o yuzden ben erken ayrıldım topicten o zamanlar... net imkanım da yoktu...
evet istiyorum canım...eşimle senelerdir tanışıyoruz ve çocuklara bayılırım o yüzden istiyorum
benim de arkadaşımdır hepsi...sen beni hatırlamadın sanırm tatlım

bende bursada okudum saydığın tüm şehirler güzel ohh ne güzel olsun balıkesir ikisine de yakın çok iyi :)
çok şükür ya güzel yerlerde yaşadım kız biz senle köşe kapmaca oynamışız, hayat işte belki gördük birbirimizi belki bir toplu taşımada yanyana bile oturduk ama bilmiyoruz birbirimizi

Slm kızlar kk açamıyordum nezamandır daha doğrusu baglanmıyordu demek ki netten de giriliyormuş ya

zor oluyor canım ayrı olmak ,mayıstan beri burdayız , önceden bizde gurbetteydik(İzmirde) Allah yardım etsin , ,iki saat de olsa zor , mesafe mesafedır...
aynen ya deyince gidelim bir cay kahve içip evimize gelelim diyemzsin; benim kayınvalidemler burda ve eşim buralı bursaya gidemeyiz işte

ailen yanında olduğu için askerlik zor da olsa daha rahat geçer inşaallah hem bebişin desana yoldaş olur inşaallah

dayanamayıp yaptım ve negatif
aynı dönemleri hepimiz yaşıyoruz ve birazda bunu ovü yapıyor. ovüyü tespit ettiğin için sürekli üzerine sayıyorsun şimdi yapma diyeceğim ama biliyorum ki bilinçaltın fena halde çalışıyor ama başka şeylerle ilgilen

hatırladım çeyiz topiklerinden ama instagramın varsa takip edelim yani sen diyene kadar hatırlamamıştım :))))))) bu arada bizde 7 senedir çıkıyorduk ve evlenince direk çocuk istiyoruz die korunmadık herşey kısmet rabbim en hayırlısını versin inşallah

evlillk yıldönümüne çok az kaldıı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…