- 2 Temmuz 2014
- 3.340
- 2.435
- 198
BEN 2011 DEN BERİ BU SİTEDE EÇYİZ YAPIYORUM ESKİ ÜYELİĞİM İLE AYRICA GÖRÜŞTÜĞÜM ARKADAŞLARIM VAR KK İLE TANIŞIP ÇOK GÜZEL BİRŞEYyaparız valla kocama ne derimm kk üyeleri buluşuyoruz derimama evdeyken olur valla ne güzel olur :)
alemsiniz valla elinizden bi kaçanla bi uçan kurtulurhadi bakalım bu azme bu dikkate gelsin bebiş:)
AYYYY EVET SEN BENİ BİLİYOR OLABİLİRSİN ÇEYİZ TOPİKLERİNDEN DEMİ2014 GELİNLERİ KIZLAR NASIL BEN ÇOĞUNU İNSTAGRAMDAN TAKİP EDİYORUM EDATARIK ASKINİLHANI FELANE niye yazılmıyon bacım
Edirnedeyim canım , sen istanbul mu
bu arada giz sen eğer sen ben senin eski halini biliyorumm
sağol canım benim o senin güzel görüşünden iyi kalbinin yansımasından; oooh halay falan süpermiş yaaaaeşim çok çabuk sinir ve stres olur ama neşesi yerinde olunca iki küçük stres topu oluyoruz evin içinde dans halay ne bulursakevet sende öylesin bir de pozitif hiç sekme yok cümlelerine bakıyorum çok motive edici yanlış meslekteyiz :
BU AY KALSIN GELECEK AY EKLENİRİM ASLINDA EKLENİLMEKTEN KORKUYORUM NASILSA BURALARDAYIM :)söyle ekliyim kuzum... ben istanbulda yaşıyorum ama kalbim egede
6 gün var tatlımCanım daha erken değil mi test için bata kaç gün var hemen ümitsizliğe kapılma
hiç alma tatlım inan meraktan duramamak negatifi görmenden iyi şimdi umutsuz oldum bencanım senin bir hafta yokmu benimnde bir hafta var bende akşam alsammı diyodum meraktan ölüyorum :S
benim bildiklerim iyiler tatlımmAYYYY EVET SEN BENİ BİLİYOR OLABİLİRSİN ÇEYİZ TOPİKLERİNDEN DEMİ2014 GELİNLERİ KIZLAR NASIL BEN ÇOĞUNU İNSTAGRAMDAN TAKİP EDİYORUM EDATARIK ASKINİLHANI FELAN
Canim benim dört gün önce idrar testi negatif çıkmıştı6 gün var tatlım
bir ara vakit buldukça katılıyordum canım genelde hep okuyordum bir gelirim tutkuyu çok severim çeyiz topiklerinden arkadaşım hepsi yaaaabenim bildiklerim iyiler tatlımm
gelsene tuttku, eda onlarla kk da konuşuyoruz , 2014 gelinleri diye bir topic var ordayız... dişi vardı onunla devam ediyor muhabbetim...
sağ olsun nihanla mailleşiyoruz bazen...
çok tatlı kızlar hepsi... çok muhabbet etmiştik geçen sene..aman Allahım o geceleeerrr
çocuk olmak güzel yaaa; yani işte yerine göre davranıyoruz arkadaşım en güzeli:)kızlar bende öyleyim valla iş dışında beni gören iş arkadaşlarım ağzı açık kalır işte hiç konuşmam işten çıktığım anda başka biri olurum eşim sen çocuk iştiyorsun ama benim zaten birtane çocuğum var der :)
6 gün var tatlım
bende normalde 2014 geliniydim canım ama biz allem ettik kullem ettik aileleri kandırdık 2013 ekimde evlendik o zaman o yuzden ben erken ayrıldım topicten o zamanlar... net imkanım da yoktu...bir ara vakit buldukça katılıyordum canım genelde hep okuyordum bir gelirim tutkuyu çok severim çeyiz topiklerinden arkadaşım hepsi yaaaa
sende benim gibi erkenden çocuk istiyorsun demek
çok şükür ya güzel yerlerde yaşadım kız biz senle köşe kapmaca oynamışız, hayat işte belki gördük birbirimizi belki bir toplu taşımada yanyana bile oturduk ama bilmiyoruz birbirimizibende bursada okudumsaydığın tüm şehirler güzel ohh ne güzel olsun balıkesir ikisine de yakın çok iyi :)
aynen ya deyince gidelim bir cay kahve içip evimize gelelim diyemzsin; benim kayınvalidemler burda ve eşim buralı bursaya gidemeyiz iştezor oluyor canım ayrı olmak ,mayıstan beri burdayız , önceden bizde gurbetteydik(İzmirde) Allah yardım etsin , ,iki saat de olsa zor , mesafe mesafedır...
ailen yanında olduğu için askerlik zor da olsa daha rahat geçer inşaallah hem bebişin desana yoldaş olur inşaallahEvet canım.. şükür şu anda rahat herkes...
Evet ünim bitti çok şükür... onu da atlattık... bir askerlik kaldı... bakalım artık daha şimdilik burda kocişim...
amiiin tatlım bebişlerimiz de bekletmeyecek annelerini fazla
aynı dönemleri hepimiz yaşıyoruz ve birazda bunu ovü yapıyor. ovüyü tespit ettiğin için sürekli üzerine sayıyorsun şimdi yapma diyeceğim ama biliyorum ki bilinçaltın fena halde çalışıyor ama başka şeylerle ilgilendayanamayıp yaptım ve negatif
hatırladım çeyiz topiklerinden ama instagramın varsa takip edelim yani sen diyene kadar hatırlamamıştım :))))))) bu arada bizde 7 senedir çıkıyorduk ve evlenince direk çocuk istiyoruz die korunmadık herşey kısmet rabbim en hayırlısını versin inşallahbende normalde 2014 geliniydim canım ama biz allem ettik kullem ettik aileleri kandırdık 2013 ekimde evlendik o zaman o yuzden ben erken ayrıldım topicten o zamanlar... net imkanım da yoktu...
evet istiyorum canım...eşimle senelerdir tanışıyoruz ve çocuklara bayılırım o yüzden istiyorum
benim de arkadaşımdır hepsi...sen beni hatırlamadın sanırm tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?