Kızlar öğleden sonra kan sonucumu alıcam .degerin cok yuksek oldugunu sanmıyorum cunku bat gününde erken gebelik testinde bile silik gibiydi cok net bi kırmızı degıldı.
@Mogami cnm rahim muayenesi bende yapıyordun biliyorsun.birkac güne kadar rahim girişini hep hissetmiştim parmağımın ucunda.lakin tek fark şuydu.benim rahim girişi arkaya dönük duruyordu hep bu ay yum dönemindn beri giriş kısmı ön tarafa dönük duruyordu ve son güne kadarda öyle devam etti.sebebi anlamı nedir bilmiyorum sadece girişin duruş şekli değişti bende.
Ayrıca kızlar yumdan sonra artan vucut ısısı yuksek devam ederken 21-23 günler arasında sanki bariz belli olan bir düşüş oluyormuş ısısa.bendedde olmustu.yerleşme düşüşü diyorlar buna.ben bu ani düşüşü 21. Günde ve battan birkaç gün önce yaşadım.birçok kişinin ates tablolarına baktım.hiç düşüş olmadanda hamiş kalan var.ama daha cok hep yerleşme düşüşü yaşayan var.bilgi olsun die paylaşım dedim kızlar :) ayrıca şu karbonat testini falanda yapmayın bendede köpürmedi mesela.köpürmesi için yuksek hormon sevıyesı gerekıyor olabılır. Oyuzden ilk başlarda etkisi olmaz kanımca.
silik bile değil miydi .. peki ne zaman öğrendin sen nasıl ?Canim benim dört gün önce idrar testi negatif çıkmıştı
bacağa vuran ağrı neye ,şaret eder ki ..?bat a 8 gün var ve benim akıntım var bu ay sürekli ne oluyo anlayamıyorum kendini çok dinlemekten mi oluyo bilmiyorum ama bacağa vuran kasık ağrısı ve akıntı bana bişeyler mi var diye düşündürüyor kızlar
galiba öyle kuzum tutmuştur inş ..kızçeler akıntım bttı benm bır tek dun cok koyu beyaz bır akıntı gelmıs yanı bttımı benım yumurtlama donemı
Benim bat günü sayılırdı otamatik hesaplayıcılara göre eylül 15 ti.ogunku sonucum 107.36 benim yarın olacak 3. Gün bakalım deger kac olacak merak edıyorum bendeBenmde üç gün geçmşti 185 çıktı bugün tekrar kan verdm ama çok korkuyorm yükselmezse diye yarn öğleden sonra alırım sonucu
Benim kadar umutsuz olmasın kimse :) tek ilişkiyle yumuşu yakalamış olmakta ilginç benim açımdan , demek mevla nasıp edecekse ediyor.sanada nasıp edecek birgün zamanı var demekki cnmMogami tatil falan giremedim pek buraya yoksa habersiz koymam seni kuzummm
canimmm cok sevindim sonunda yuzun guldu vakti gelmis demek. Bende umutsuzluga kapildim ama sonunda bir umut olucak elbet. Rabbim bize nasip etsin bu hissi. Seninde saglila kucagina almayi nasip etsin benim 19 20.gun catlayan yumurta bu ay 24.gune kadar bekledi ya. Anlamadim dongum 31 falan bugun 38.gun ama malesef atesim36.9 dan 36.6 ya dustu adet olucam yarina kadar( 3.deneme de husran..
cnm bende battan 6 gün önce yapmıstım hemde erken gebelik testiydi ve negatıftı gölge bile yoktu.negatıfı gorunce evde mekik cekmeler temizlik vs.epeyde yordum hatta kendimi.sen bata 1 gün kala ya 1 gün gecınce yap şüphen varsa acele etme illaki gelecek günü.ben sırf spor yapabıleyım dıe erkenden varsa öğreneyım demiştim .saklanmış minik kuşum megerse :) ama ben hala kendimi hamile hissetmiyorum.ağrım var biraz halsızlık var.kabızlık kronikti bende şimdi daha kötü oldum ilaç da içemiyorum kabızlık için.napcam bilmiom.ben pozitifi görene kadar hergün en az 2 tane bağırsak söktürücü içtim hatta kızlarsilik bile değil miydi .. peki ne zaman öğrendin sen nasıl ?
Hayır negatifti adet günü bir damla leke geldi kesildi sonra üçüncü Gün kan testi yaptımsilik bile değil miydi .. peki ne zaman öğrendin sen nasıl ?
TATLIM SEMİZ OTU BUL BAK O SİNDİRİME ÇOK İYİ VE BALIKTAKİ KADAR OMEGA İÇERİYOR .. Dikkat et bebeişimize benim tek günlük çalışmadan çok umudum yok sanıyordum test yapınca heyecan sardı neyse ki erkenmiş evet bekleyelim bakalım..Benim bat günü sayılırdı otamatik hesaplayıcılara göre eylül 15 ti.ogunku sonucum 107.36 benim yarın olacak 3. Gün bakalım deger kac olacak merak edıyorum bende
Benim kadar umutsuz olmasın kimse :) tek ilişkiyle yumuşu yakalamış olmakta ilginç benim açımdan , demek mevla nasıp edecekse ediyor.sanada nasıp edecek birgün zamanı var demekki cnm
cnm bende battan 6 gün önce yapmıstım hemde erken gebelik testiydi ve negatıftı gölge bile yoktu.negatıfı gorunce evde mekik cekmeler temizlik vs.epeyde yordum hatta kendimi.sen bata 1 gün kala ya 1 gün gecınce yap şüphen varsa acele etme illaki gelecek günü.ben sırf spor yapabıleyım dıe erkenden varsa öğreneyım demiştim .saklanmış minik kuşum megerse :) ama ben hala kendimi hamile hissetmiyorum.ağrım var biraz halsızlık var.kabızlık kronikti bende şimdi daha kötü oldum ilaç da içemiyorum kabızlık için.napcam bilmiom.ben pozitifi görene kadar hergün en az 2 tane bağırsak söktürücü içtim hatta kızlarama şunu duydum ki gebeliğin ilk zamanlarında kullanılan ilaçlar bebeği etkilemezmiş.inş öyle olur
O kdr cok sevindim ki hamile olduguna o kadar dedinyok rahim filmi cektiremedim uzuldun kendini harap ettin bosuna kiz o maydonozu dedigimde kicimizi yakariz diye baya gulmustuk iyikide yapmissin:) yok atesim dustu yok bilmem ne..demek ikimizin ateside bi dusup bi yukselcekmis oyun etmisler bizeBenim bat günü sayılırdı otamatik hesaplayıcılara göre eylül 15 ti.ogunku sonucum 107.36 benim yarın olacak 3. Gün bakalım deger kac olacak merak edıyorum bende
Benim kadar umutsuz olmasın kimse :) tek ilişkiyle yumuşu yakalamış olmakta ilginç benim açımdan , demek mevla nasıp edecekse ediyor.sanada nasıp edecek birgün zamanı var demekki cnm
cnm bende battan 6 gün önce yapmıstım hemde erken gebelik testiydi ve negatıftı gölge bile yoktu.negatıfı gorunce evde mekik cekmeler temizlik vs.epeyde yordum hatta kendimi.sen bata 1 gün kala ya 1 gün gecınce yap şüphen varsa acele etme illaki gelecek günü.ben sırf spor yapabıleyım dıe erkenden varsa öğreneyım demiştim .saklanmış minik kuşum megerse :) ama ben hala kendimi hamile hissetmiyorum.ağrım var biraz halsızlık var.kabızlık kronikti bende şimdi daha kötü oldum ilaç da içemiyorum kabızlık için.napcam bilmiom.ben pozitifi görene kadar hergün en az 2 tane bağırsak söktürücü içtim hatta kızlarama şunu duydum ki gebeliğin ilk zamanlarında kullanılan ilaçlar bebeği etkilemezmiş.inş öyle olur
Bilmiyorum canim bugun pek grmedm kk ya sayfalar baya ilerlemis insaAllah duymusturKızlaaarrr, friendly'den haber var mııııı? Kalp atışını duydu mu acaba???
Iyiyim tatlim sen nasilain bende misafrlikteydm yeni geldimSelam kizlar nasilsiniz bugun giremedim misafirim vardi sayfalar baya ilerlemis oku oku zor bitirdim
İnsallah goreceksin dualarim seninle rabbim hayirlisiyla sagsalim kucaginada almayi nasip etsin bizede dua et canim hamislerin duasi kabul olurmusSlm kızlar yarın doktora gidiyorum. Bebişim 5 haftalık olacak umarım bir sorun yoktur kese görünür ve daha sonra kalp atışlarını duyarım. Dualarınıza ihtiyacım var.
InsaAllah hayrlsiyla kesesini kalp atisini ve kucagina alisini gorursunn aminnnSlm kızlar yarın doktora gidiyorum. Bebişim 5 haftalık olacak umarım bir sorun yoktur kese görünür ve daha sonra kalp atışlarını duyarım. Dualarınıza ihtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?