2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

kızçeler akıntım bttı benm bır tek dun cok koyu beyaz bır akıntı gelmıs yanı bttımı benım yumurtlama donemı

bat a 8 gün var ve benim akıntım var bu ay sürekli ne oluyo anlayamıyorum kendini çok dinlemekten mi oluyo bilmiyorum ama bacağa vuran kasık ağrısı ve akıntı bana bişeyler mi var diye düşündürüyor kızlar

Mogami tatil falan giremedim pek buraya yoksa habersiz koymam seni kuzummm

canimmm cok sevindim sonunda yuzun guldu vakti gelmis demek. Bende umutsuzluga kapildim ama sonunda bir umut olucak elbet. Rabbim bize nasip etsin bu hissi. Seninde saglila kucagina almayi nasip etsin benim 19 20.gun catlayan yumurta bu ay 24.gune kadar bekledi ya. Anlamadim dongum 31 falan bugun 38.gun ama malesef atesim36.9 dan 36.6 ya dustu adet olucam yarina kadar( 3.deneme de husran..

bacağa vuran ağrı neye ,şaret eder ki ..?

kızlar yaa okuldan gelene kdr saat gec oluyo ne güzel sohbetler etmişsnz bn hep kacırıyorm ama sayfalar çooook ilerlemiş

@KAYGILI buarada ne zamandır konusamıyorz yaa sen nasılsn

Benmde üç gün geçmşti 185 çıktı bugün tekrar kan verdm ama çok korkuyorm yükselmezse diye yarn öğleden sonra alırım sonucu
Benim bat günü sayılırdı otamatik hesaplayıcılara göre eylül 15 ti.ogunku sonucum 107.36 benim yarın olacak 3. Gün bakalım deger kac olacak merak edıyorum bende
Benim kadar umutsuz olmasın kimse :) tek ilişkiyle yumuşu yakalamış olmakta ilginç benim açımdan , demek mevla nasıp edecekse ediyor.sanada nasıp edecek birgün zamanı var demekki cnm
silik bile değil miydi .. peki ne zaman öğrendin sen nasıl ?
cnm bende battan 6 gün önce yapmıstım hemde erken gebelik testiydi ve negatıftı gölge bile yoktu.negatıfı gorunce evde mekik cekmeler temizlik vs.epeyde yordum hatta kendimi.sen bata 1 gün kala ya 1 gün gecınce yap şüphen varsa acele etme illaki gelecek günü.ben sırf spor yapabıleyım dıe erkenden varsa öğreneyım demiştim .saklanmış minik kuşum megerse :) ama ben hala kendimi hamile hissetmiyorum.ağrım var biraz halsızlık var.kabızlık kronikti bende şimdi daha kötü oldum ilaç da içemiyorum kabızlık için.napcam bilmiom.ben pozitifi görene kadar hergün en az 2 tane bağırsak söktürücü içtim hatta kızlar ama şunu duydum ki gebeliğin ilk zamanlarında kullanılan ilaçlar bebeği etkilemezmiş.inş öyle olur

TATLIM SEMİZ OTU BUL BAK O SİNDİRİME ÇOK İYİ VE BALIKTAKİ KADAR OMEGA İÇERİYOR .. Dikkat et bebeişimize benim tek günlük çalışmadan çok umudum yok sanıyordum test yapınca heyecan sardı neyse ki erkenmiş evet bekleyelim bakalım..

başka durumlara da işaret edebiliyor ( idrar yolu enfeksiyonu ya da üşütme gibi) ama benin son hamileliğim belirtileri de bu şekilde olmuştu o yüzde herkeste belirtiler farklı gelişiyor canım

O kdr cok sevindim ki hamile olduguna o kadar dedinyok rahim filmi cektiremedim uzuldun kendini harap ettin bosuna kiz o maydonozu dedigimde kicimizi yakariz diye baya gulmustuk iyikide yapmissin:) yok atesim dustu yok bilmem ne..demek ikimizin ateside bi dusup bi yukselcekmis oyun etmisler bize Rabbim insaAllah kalp atisinida duymayi ve kucagina almayi nasip etsin

Kızlaaarrr, friendly'den haber var mııııı? Kalp atışını duydu mu acaba???

Slm kızlar yarın doktora gidiyorum. Bebişim 5 haftalık olacak umarım bir sorun yoktur kese görünür ve daha sonra kalp atışlarını duyarım. Dualarınıza ihtiyacım var.
İnsallah goreceksin dualarim seninle rabbim hayirlisiyla sagsalim kucaginada almayi nasip etsin bizede dua et canim hamislerin duasi kabul olurmus

Slm kızlar yarın doktora gidiyorum. Bebişim 5 haftalık olacak umarım bir sorun yoktur kese görünür ve daha sonra kalp atışlarını duyarım. Dualarınıza ihtiyacım var.
InsaAllah hayrlsiyla kesesini kalp atisini ve kucagina alisini gorursunn aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…