2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Ne olmuş ki geçmişi okuyamadım çok fazla..Problem mi var?

Gebeydi, kontrollerinden birinde dojtorun biri pat diye ölü dedi bebek için, aldır dedi. Friendly ise beklemek istedi, başka doktora daha gitti. O da bekleyelim bazen 7-8 haftada duyulur kalp atışı dedi. Bugün de bu ikinci doktorun tekrar gel bakalım duyulacak mı dediği kontrol günüydü canım. Ama yazmadı Friendly sonucu

Yok canım söylememiştim daha sözde sürpriz yapacaktım herkesi toplayıp
ben kendimi tutamaz söylerdim ama bilemiyorum yani karar senin eğer desteğe ihtiyacın varsa anlat... ama kendi başına halledebilirsen bu durumu söyleme canım

InsaAllah duymustr

Emar sesi igrenc ya gir gir gir vir vir vir diye ses cikar
Öylede bende bel ağrısı var.boyun fıtıgı var doktor tedavi için önce çekap yapalım duruma göre tedaviye başlayalım dedi.bende istiyorum artık sağlıklı bir insan olarak anne olmak istiyorum.

ben kendimi tutamaz söylerdim ama bilemiyorum yani karar senin eğer desteğe ihtiyacın varsa anlat... ama kendi başına halledebilirsen bu durumu söyleme canım
Söylemeyi düşünüyorum canım sadece zamansızlık dün okul açıldı çocuklara koştur sonra doktor vs..bugün de dediğim gibi işin yoğunluğu erkenden uyudu yazık..Yarın konuşucam bilmesi gerek onun da sonradan duyarsa çokkkk kızar

Öylede bende bel ağrısı var.boyun fıtıgı var doktor tedavi için önce çekap yapalım duruma göre tedaviye başlayalım dedi.bende istiyorum artık sağlıklı bir insan olarak anne olmak istiyorum.
Ay gecmis olsun canim benimde dizlerde yerlerde proje cizdigim icin sivi toplanmis gece yatamiyorum agrilarndan

haklısın canım... Rabbim bi daha yaşatmasın

Evet bende bekle demiştim sonuç ne oldu acaba bende merak ettim

Canim cok gecmis olsun hakkinda hayirlisi olsun herseyde vardir bir hayir evet bencede esine soylemelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…