Emar sesi igrenc ya gir gir gir vir vir vir diye ses cikarİnşaallah canım bakalım ne çıkcak ultrason emar falan yapılcak
haber yok halaSağol mogiş fir arkadaşımız vardı buğu ün takip edemedim bebeğinin kalp atışları yoktu bugün doktora gitti sonuç duyabildimi
Ne olmuş ki geçmişi okuyamadım çok fazla..Problem mi var?
Dur opiyim yanacigindanCanımsın, sağolll güzel kalplim benim.
ben kendimi tutamaz söylerdim ama bilemiyorum yani karar senin eğer desteğe ihtiyacın varsa anlat... ama kendi başına halledebilirsen bu durumu söyleme canımYok canım söylememiştim daha sözde sürpriz yapacaktım herkesi toplayıp
InsaAllah duymustrGebeydi, kontrollerinden birinde dojtorun biri pat diye ölü dedi bebek için, aldır dedi. Friendly ise beklemek istedi, başka doktora daha gitti. O da bekleyelim bazen 7-8 haftada duyulur kalp atışı dedi. Bugün de bu ikinci doktorun tekrar gel bakalım duyulacak mı dediği kontrol günüydü canım. Ama yazmadı Friendly sonucu
InsaAllah duymustr
Bi bende yapmiyormus demek ki neresi guncellendyseKizlar ay zorla girdim siteye forum guncelleniyor deyip durdu
Öylede bende bel ağrısı var.boyun fıtıgı var doktor tedavi için önce çekap yapalım duruma göre tedaviye başlayalım dedi.bende istiyorum artık sağlıklı bir insan olarak anne olmak istiyorum.Emar sesi igrenc ya gir gir gir vir vir vir diye ses cikar
İnş ovulasyon da hcg de inş :) galiba biraz fazla düşündüm böyle şeyleri rüyalarıma girer olduiyi yapmışsın canım...rüyan gerçek çıksın kız
Söylemeyi düşünüyorum canım sadece zamansızlık dün okul açıldı çocuklara koştur sonra doktor vs..bugün de dediğim gibi işin yoğunluğu erkenden uyudu yazık..Yarın konuşucam bilmesi gerek onun da sonradan duyarsa çokkkk kızarben kendimi tutamaz söylerdim ama bilemiyorum yani karar senin eğer desteğe ihtiyacın varsa anlat... ama kendi başına halledebilirsen bu durumu söyleme canım
Bende sinir oldum yaBi bende yapmiyormus demek ki neresi guncellendyse
Geçmiş olsun cmmSelam kızlar.. Sağlığım iyi ama moralim kötüVe birçoğumuzun başına gelen benim de başıma geldi..Dün halimden anlamıştım zaten terslik olduğunu doktora gittim kimyasal gebelik olduğunu söyle bomboşşşş anlayacağınız
Ayy çok merak ediyorumhaber yok hala
Ay gecmis olsun canim benimde dizlerde yerlerde proje cizdigim icin sivi toplanmis gece yatamiyorum agrilarndanÖylede bende bel ağrısı var.boyun fıtıgı var doktor tedavi için önce çekap yapalım duruma göre tedaviye başlayalım dedi.bende istiyorum artık sağlıklı bir insan olarak anne olmak istiyorum.
haklısın canım... Rabbim bi daha yaşatmasınSöylemeyi düşünüyorum canım sadece zamansızlık dün okul açıldı çocuklara koştur sonra doktor vs..bugün de dediğim gibi işin yoğunluğu erkenden uyudu yazık..Yarın konuşucam bilmesi gerek onun da sonradan duyarsa çokkkk kızar
Evet bende bekle demiştim sonuç ne oldu acaba bende merak ettimGebeydi, kontrollerinden birinde dojtorun biri pat diye ölü dedi bebek için, aldır dedi. Friendly ise beklemek istedi, başka doktora daha gitti. O da bekleyelim bazen 7-8 haftada duyulur kalp atışı dedi. Bugün de bu ikinci doktorun tekrar gel bakalım duyulacak mı dediği kontrol günüydü canım. Ama yazmadı Friendly sonucu
Canim cok gecmis olsun hakkinda hayirlisi olsun herseyde vardir bir hayir evet bencede esine soylemelisinSöylemeyi düşünüyorum canım sadece zamansızlık dün okul açıldı çocuklara koştur sonra doktor vs..bugün de dediğim gibi işin yoğunluğu erkenden uyudu yazık..Yarın konuşucam bilmesi gerek onun da sonradan duyarsa çokkkk kızar
Tşk ederim canım sen nasılsın?Canim cok gecmis olsun hakkinda hayirlisi olsun herseyde vardir bir hayir evet bencede esine soylemelisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?