etkinlik sayfasından baktım ama son mesajı bu sabaha ait... Allah yardımcısı olsunEvet bende bekle demiştim sonuç ne oldu acaba bende merak ettim
Geçmişolsun sanada canımAy gecmis olsun canim benimde dizlerde yerlerde proje cizdigim icin sivi toplanmis gece yatamiyorum agrilarndan
Çok sağol canımG
Geçmiş olsun cmm
İyiyim bende canimTşk ederim canım sen nasılsın?
canm bende de bacağıma vurmuştu kasık ağrısı hamileliğimi öyle çaktım düşüğümde de aynısı olduydubat a 8 gün var ve benim akıntım var bu ay sürekli ne oluyo anlayamıyorum kendini çok dinlemekten mi oluyo bilmiyorum ama bacağa vuran kasık ağrısı ve akıntı bana bişeyler mi var diye düşündürüyor kızlar
anam anam nasıl da yakışmış hamile takvimi kuşuma :)Benim bat günü sayılırdı otamatik hesaplayıcılara göre eylül 15 ti.ogunku sonucum 107.36 benim yarın olacak 3. Gün bakalım deger kac olacak merak edıyorum bende
Benim kadar umutsuz olmasın kimse :) tek ilişkiyle yumuşu yakalamış olmakta ilginç benim açımdan , demek mevla nasıp edecekse ediyor.sanada nasıp edecek birgün zamanı var demekki cnm
cnm bende battan 6 gün önce yapmıstım hemde erken gebelik testiydi ve negatıftı gölge bile yoktu.negatıfı gorunce evde mekik cekmeler temizlik vs.epeyde yordum hatta kendimi.sen bata 1 gün kala ya 1 gün gecınce yap şüphen varsa acele etme illaki gelecek günü.ben sırf spor yapabıleyım dıe erkenden varsa öğreneyım demiştim .saklanmış minik kuşum megerse :) ama ben hala kendimi hamile hissetmiyorum.ağrım var biraz halsızlık var.kabızlık kronikti bende şimdi daha kötü oldum ilaç da içemiyorum kabızlık için.napcam bilmiom.ben pozitifi görene kadar hergün en az 2 tane bağırsak söktürücü içtim hatta kızlarama şunu duydum ki gebeliğin ilk zamanlarında kullanılan ilaçlar bebeği etkilemezmiş.inş öyle olur
cnm bende kabızlık kronik yıllardır var ve ilaçsız tuvalet ihtiyacım cok zor.4-5 gün olmuyor olsada az.bırkac gune kadar hep kullandım o ilacları bırakıncada yıne rahatsız oldum işte.9 ay boyunca başıma bela olacak bu kabızlıkCanim 5.haftanin sonuna kdr vardi simdi yok kayisi suyu baya iyi geldi bana sanada tavsiye ederim tatlim:)
sağlık olsun cnm mevla yeniden verecek sana kısa zamanda.belliki doğurganlığın iyi durumda birçok kadından şanslısın şükret.geçmiş olsunSelam kızlar.. Sağlığım iyi ama moralim kötüVe birçoğumuzun başına gelen benim de başıma geldi..Dün halimden anlamıştım zaten terslik olduğunu doktora gittim kimyasal gebelik olduğunu söyle bomboşşşş anlayacağınız
cnm bende aile hekimine gittim ilk doktorun bircok tahlil istedi yapıldı kan sayımı b vitamini üre şeker vs. Yarın sabah yine gidicem test için.keseyi görmek için giderim özele belki.yada bilmiyorum devlette yaptırmak daha akıllıca testleri.bedava imkan varken özellere test için para vermek akıllıca gelmiyor banada.O testleri bugün aile hekimi yaptı sonuçları yarın alacağım ama özele gitmek istemiyorm gideceğim doktorun muayenesi 70 lira devlette bi doktor tavsiye ettiler onu bi denerim canım dua et de değerler artmış olsun korkuyorum
cnm bende kabızlık kronik yıllardır var ve ilaçsız tuvalet ihtiyacım cok zor.4-5 gün olmuyor olsada az.bırkac gune kadar hep kullandım o ilacları bırakıncada yıne rahatsız oldum işte.9 ay boyunca başıma bela olacak bu kabızlık
sağlık olsun cnm mevla yeniden verecek sana kısa zamanda.belliki doğurganlığın iyi durumda birçok kadından şanslısın şükret.geçmiş olsun
cnm bende aile hekimine gittim ilk doktorun bircok tahlil istedi yapıldı kan sayımı b vitamini üre şeker vs. Yarın sabah yine gidicem test için.keseyi görmek için giderim özele belki.yada bilmiyorum devlette yaptırmak daha akıllıca testleri.bedava imkan varken özellere test için para vermek akıllıca gelmiyor banada.
Ay kizlaresm dun geceden beri bu aksama kadar calisti 7 de geldi yemek yer yemez uyudu calisma yapacaktik 3 saat falan uydu bende geceligimi giydim isigi yaktim gozunu acti beni gordu gozler fal tasi gibi oldu adamin calismayi yaptik hemencecik geri uyudu garibim sabah erken kalkacak
iyiyim canm valla 3 gündür aralıksız çalışmamız oluyor gündüzleri de hep biyerlerdeyim bugun de kayınvalidem evine temizliğe kadın çağırdı beni de çağırdı kadın parayı aldı ben temizliği yaptım@afrodid26 canim nasilsin calismalar nasil gidiyor
Hic yapmadigim seyi yaptim ne yapim yumurtlama gunlerimE ne yapacan başka turlu ikna olmaz bu kocalar
Hic yapmadigim seyi yaptim ne yapim yumurtlama gunlerim
Bende iyiyim canim kaynanan kadin cagirdiysa seni niye cagiriyor bosuna para vermis kadina sen yapmissin temizligi cok yormasaydin kendini canim dikkat et ohh siki calis bebisin hayirlisiyla sagligiyla gelsin insallahiyiyim canm valla 3 gündür aralıksız çalışmamız oluyor gündüzleri deyormabiyerlerdeyim bugun de kayınvalidem evine temizliğe kadın çağırdı beni de çağırdı kadın parayı aldı ben temizliği yaptımyarın da annemlere gitcez yemeğe bu haftam da yoğun geçecek arada da bebek çalışması oluyo işte öyle canm sen nasılsın :)
Hanfendi sen nasilsin canim bata kac gunun kaldi insallah guzel haberler verirsinYumurtlama günlerin aman dikkat et kaçırma bu günleri değerlendirme canm
canm yalnız kalmıyım ilk defa gelecek dedi tamam dedim gittim şunu da yapıver bunu da yapıver derken bi baktım kadın kahve çay sigara sıraladı benim elimde bez.. yine kadın da yaptı ama onun yapması gereken coğu yeri de ben temizledim :) inşallah canm hepimizin bebişi gelsin artık özledik biz onları :)Bende iyiyim canim kaynanan kadin cagirdiysa seni niye cagiriyor bosuna para vermis kadina sen yapmissin temizligi cok yormasaydin kendini canim dikkat et ohh siki calis bebisin hayirlisiyla sagligiyla gelsin insallah
Hanfendi sen nasilsin canim bata kac gunun kaldi insallah guzel haberler verirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?