2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

canm bende de bacağıma vurmuştu kasık ağrısı hamileliğimi öyle çaktım düşüğümde de aynısı olduydu

anam anam nasıl da yakışmış hamile takvimi kuşuma :)

Ay kizlaresm dun geceden beri bu aksama kadar calisti 7 de geldi yemek yer yemez uyudu calisma yapacaktik 3 saat falan uydu bende geceligimi giydim isigi yaktim gozunu acti beni gordu gozler fal tasi gibi oldu adamin calismayi yaptik hemencecik geri uyudu garibim sabah erken kalkacak

Canim 5.haftanin sonuna kdr vardi simdi yok kayisi suyu baya iyi geldi bana sanada tavsiye ederim tatlim:)
cnm bende kabızlık kronik yıllardır var ve ilaçsız tuvalet ihtiyacım cok zor.4-5 gün olmuyor olsada az.bırkac gune kadar hep kullandım o ilacları bırakıncada yıne rahatsız oldum işte.9 ay boyunca başıma bela olacak bu kabızlık

sağlık olsun cnm mevla yeniden verecek sana kısa zamanda.belliki doğurganlığın iyi durumda birçok kadından şanslısın şükret.geçmiş olsun

cnm bende aile hekimine gittim ilk doktorun bircok tahlil istedi yapıldı kan sayımı b vitamini üre şeker vs. Yarın sabah yine gidicem test için.keseyi görmek için giderim özele belki.yada bilmiyorum devlette yaptırmak daha akıllıca testleri.bedava imkan varken özellere test için para vermek akıllıca gelmiyor banada.

Lanson canm tebrik ederim seni allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bak demiştim sana iyiki rahim flmini yaptırmadın herşerde bir hayır vardır görmüş olduk sende

E ne yapacan başka turlu ikna olmaz bu kocalar

@afrodid26 canim nasilsin calismalar nasil gidiyor
iyiyim canm valla 3 gündür aralıksız çalışmamız oluyor gündüzleri de hep biyerlerdeyim bugun de kayınvalidem evine temizliğe kadın çağırdı beni de çağırdı kadın parayı aldı ben temizliği yaptım yarın da annemlere gitcez yemeğe bu haftam da yoğun geçecek arada da bebek çalışması oluyo işte öyle canm sen nasılsın :)

Bende iyiyim canim kaynanan kadin cagirdiysa seni niye cagiriyor bosuna para vermis kadina sen yapmissin temizligi cok yormasaydin kendini canim dikkat et ohh siki calis bebisin hayirlisiyla sagligiyla gelsin insallah

Bende iyiyim canim kaynanan kadin cagirdiysa seni niye cagiriyor bosuna para vermis kadina sen yapmissin temizligi cok yormasaydin kendini canim dikkat et ohh siki calis bebisin hayirlisiyla sagligiyla gelsin insallah
canm yalnız kalmıyım ilk defa gelecek dedi tamam dedim gittim şunu da yapıver bunu da yapıver derken bi baktım kadın kahve çay sigara sıraladı benim elimde bez.. yine kadın da yaptı ama onun yapması gereken coğu yeri de ben temizledim :) inşallah canm hepimizin bebişi gelsin artık özledik biz onları :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…