2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Amin canim hayirlisiyla gelsinler insallah

Kızlar benim baş ağrım giderek çoğaldı ben ilaç içim uyumaya çalıśım iyi geceler öptüm

canım kaynanamın kullandıgı %100 bitkisel bir hap var onun markasını sana yarın söyliyim doktora gidincede doktorada soyle bunu kullanırsam sorun olurmu diye vallahi kaynanam o olmazsa hayatta tuvalet yüzü görmez

Malesef bebeğimi göremedik boş gebelikmiş bu yaşadığım cuma günü kürtaj olucam ağzım dilim bağlı konuşamıyorum sadece hayırlısı diyebiliyorum.. Kürtaj olan arkadaşlara sorum genetik testi ve kan pıhtılaşma testlerini yaptırdınız mı; kürtajda lokal anestezi mi genel anestezi mi olmalı; vakum yöntemi diye bişey varmış onu mu tercih etmeliyim? Artık düşündüğüm inş kürtajım sıkıntısız geçerde tekrar hamile kalabilirim..bu süreçteki desteğiniz için hepinize teşekkür ediyorum sağolun iyi ki varsınız..

canmmm ne desem bilemedim rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah herşeyin hayırlısı diyebiliyosun ne kadar güzel Rabbim peşinden güzel sağlıklı bir gebelik nasip eder inşallah

Cnm ilk önce gecmiş olsun bende kürtaj oldum 3 ay önce vakum yöntemiyle genel anaztesi uygaladılar rahat oluyor hıç bir şey hatırlamıyorsun en fazla yarım saat suruyor cnm evt genetık testlerımız yspıldı pırtılasma testıde marmara egt.araşt.yaptırdım ben genelde 3 düşük olmayınca devlet yapmıyor özelde cok pahalı 2500 tl dedıler bende devlette gıttım 2tane kendiliğinden düştü 1 tanede kürtaj oldum dedım eşli kromozom testı pırtılasma testı yaptırdım böylece

Canm benim ya çok geçmiş olsun biliyorum ne desem teselli olmaz sana ama lütfen biraz sakin ol hayırlısı buymuş demek kürtajın ben genel anestezi 1saat sürm8ştü hiç ağrm olmadı vakum yöntemiydi sanırım hangisi daha iyi bilmiyorum doktoruna bıeak senin için hangisi uygunsa onu tercih etsin canım

Canım benim ya geçmiş olsun tez zamanda tekrar yaşarsın inşallah gebelik

Lanson canm tebrik ederim seni allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bak demiştim sana iyiki rahim flmini yaptırmadın herşerde bir hayır vardır görmüş olduk sende
Cnm benim korkum eskı evliliğimde 3 yıl korunmadıgım halde bebiş olmamasıysı.yumurta takıplerı klomenler yetmedı göbekten iğneler ağrı sancı ödem olmuştu vucudumda 2 kez aşılama yaptırdım olmadı.sorun esımdeydı.lakın yıne olmayınca panik yaptım cok acaba sorun bendemi dedim carearamaya basladım mecbur.meger kocadaymıs :) kocayı değiştirince sorunda kalmadı :)) mevla hayırlısı neyse onu yaşatıyor vesselam.sende biran önce hamiş kalacaksın tekrar inanıyorum sonucta hamiş kalabılıyordun bu bile şans.
canım kaynanamın kullandıgı %100 bitkisel bir hap var onun markasını sana yarın söyliyim doktora gidincede doktorada soyle bunu kullanırsam sorun olurmu diye vallahi kaynanam o olmazsa hayatta tuvalet yüzü görmez
cnm bitkisel ilaclar var tabiki ama önemli olan rahime kasılma yapmamasıymıs.ben bagırsak söktürücü haplar içiyordum ciddi oranda karın agrısı ve kasılma yapıyordu.oyuzden kasılma ve agrı yapmayan birşeyler bulmalıyım.dışkıyı yumusatacak seyler olmalı.bende makat girişinde darlık var kabızlıgım bu yuzden.doğumdan sonra kesin ameliyat olmam gerekecek bu yuzden.netten arastırdım gebeler duphalac içebiliyormus die okudum.aldımda bugun saglık hekimine sorucam yinede içmeden.feci gaz sancım var nerdeyse 5 gündür wc cıkmadım.zor durum valla

mevla yasatmasın bidaha canım cok gecmiş olsun.anestezili yaptır bence hatırlamazsın cokfazla.kürtaj bile ciddinolarak kadının psikolojısınde yer ediyormus.

Canim deger dedifin ne acaba..rahim filmi felan çekildin mi acele etme bence canim yasindan dolayi mi hayirlisi ile kucagimiza alırız insllh bebislerimizi

Canım eşimin sperm sayisi az. Çok şükür bende sorun çıkmadı sadece rahim filmi çektirmedim yaşım 25 canim ama bir senedir hiç korunmadik. Olmuyor işte çok daha fazla beklemenin anlamı yok

canım günaydın bence salata ye her akşam zeytinyağına ekmeğini batır sabahları kuru kayısı ye üzerine su iç gün içindede lifli gıdalarla beslen mecburen hamilelik döneminde tualet için zorlayamazsın da kendini inşallah geçer

canım seni çok merak ettim dün gece baktım ama sabah geleceğini tahmin ettim öncelikle çok geçmiş olsun emin ol vardır bir hayır hemen hemen aynıu şeyi yaşadık benimde bebeğimi göremediler beklicem dedim kalp atışı duyduk sonra ise durmuştu ben senin üstüne 1 hafta daha kötü bir süreç yaşadım muallakta kaldım öyle acıydı ki o yüzden seni anlıyorum umut kesilmez dua edelim

kürtaj 15 dakkka bile sürmüyor daha çok minik o yüzden merak etme sorunsuz atlatacaksın rabbimizin izni ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…