2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

canım benim heyecanla bilgisayarımı açtım seni arıyordum sayfalarda rabbimden hayırlısı allahım ilki bizlere nasip etmedi inşallah ikinciyi sağsalim uzun ömürlü nasip eder senin canın sağ olsun eşinin de . kürtajı bilmiyorum arkadaşlar yazacaktır allahım bi çırpıda hemen geçirsin ilk zamanlar bende zorlandım seninde epey oldu duygular alışmıştı ama zamanla alıştım artık nasip değilmiş diyorum üzülmüyorum ...seninleyiz friendlyyy :)

Allah ım sabır dirayet ve metanet versin, güçlü olmaya çalış, Hepimiz hamiş olmayı beklerken Rabbimize emanet ediyoruz,çoook geçmiş olsun, inşallah tez vakitte hayırlısı ile sağlıklı bir gebelik ve evlat nasip eder Rabbim,sevgiyle kucaklarım seni

tmm cnm tesekkut ederim bir arastirayim onu bugun rrgl oldum olacam zaten biterbbitmez baslarim ins mujdeyi aliriz bizde

Günaydın kızlar okul telasesinden kac gun giremedim foruma yaa.yeni hamiş ler varmı?
larsson canım benim çok mutlu oldum adına inanki bak gördün mü kendini yıpratıyosun değdi mi.ayy gercekten çok sevindim yaaa.Allahım kucağına almayıda nasip etsin inşaAllah

@friendly8584 canım üzme kendini veren de alanda yüce rabbim.inşaAllah bir daha hamile kalıcan. Allah sağlıklı bir evlat ihsan etsin.

Canım Allah yardımcın olsun. Sıkıntı yapma annem 2 kürtajdan sonra abimi, beni ve kız kardeşimi dünyaya getirdi. Hemde o günkü şartlar ve teknoloji şimdi kullandıklarımızla mukayese bile edilemez. Hayırlısıyla hamiş haberlerini de alırız.

hatice ben bir kürtajda darma duman oldum ama kendimi allahın izni ile dualar ile topladım dualar kurtarıcım oldu ağlamam bile yanlışmış annene helal olsun insanın içi cız ediyor yaaa bugün çok duygusalım gözlerim doluyor iyi değilim

evet bu önemli arkadaşım etrafımda çok var eleştirmek istemem ama olur olmaz yerlerde değişik hareket eden kızlar beni rahatsız eder öyle kişiler

Bende sevmem öyle olmadık yerde sesli tepkiler veren harala gürele kızları bayanlar dışarıda ağır olacak kibar nezaketli olacak :) olacak o kadar:)

Bende sevmem öyle olmadık yerde sesli tepkiler veren harala gürele kızları bayanlar dışarıda ağır olacak kibar nezaketli olacak :) olacak o kadar:)
ben öyle evli bayanların başka erkeklerin içinde ağzı açık gülmelerine kaşrıyım ki ben çok gülen biriym yapardım da eşim öğrettti bu alışkanlığı izledim cidden itici oluyor bide ben çok dikkatsiz biriyimdir ama izleyerek öğrendim bir bayan ve erkekte dikkatli olcak

sevgilisi olup evli olan adamları görüyoruz her iki cinste akıllı olcak :)

evet bende erkek yanımda küfür etmeyecek dikkat edecek bel altı espri yapmayacak gülerim anlatırım dinlerim ama her zaman seviyeli :)

Gunaydin kizlar @friendly8584 ndly8584 gecmis olsun canim rabbim bi daha a yasatmasin insallah hayirlisi boyleymis insallah saglikli hayirli bir hamilelik gecirirsin

evet bende erkek yanımda küfür etmeyecek dikkat edecek bel altı espri yapmayacak gülerim anlatırım dinlerim ama her zaman seviyeli :)
aynen dikkatli olucaz öyle mecburuz ben öyle espirileri kaldıramam benim eşimde kıskanç biri başka kadına öyle yapmaz yapamaz çünkü kendi dikkatli davranıyor başklarının da dikkatli olmasını ister iş yerinde resmiyim zaten çalıştığım alanda bayanlar var ama çok küçük yaşta 20 yaşında işe başladığım için abilerim var yeni biri gelincede bey diyorum oluyor bitiyor :)))))))

yeni hamile kızçeler detaylı anlatırmısınız ilk belirtilerinizi çookk merak ediyorum :)

canımmm inan o kadar üzüldüm ki hep umut ettik arkadaşlarla hiç düşünmedik olumsuz sonucu ama sonuçta hamile kalabiliyorsun inşaallah yeniden yaşayacaksın sorunsuz hamileliği

arkadaşlar gündaydınlaaar nasılsınız friendlye üzüldüm çok Rabbim inşaallah nasip eder ona da bizlere de sağlıklı bir gebelik Allah hepimizin yardımcısı olsun

arkadaşlar gündaydınlaaar nasılsınız friendlye üzüldüm çok Rabbim inşaallah nasip eder ona da bizlere de sağlıklı bir gebelik Allah hepimizin yardımcısı olsun
günaydın canımm ben bugun kendımı hiç iyi hissetmiyorum yaa belım agrıyor canım bısey yemek ıstemyr konusmak bıle istemıyor

Canım çok geçmiş olsun..Benim tavsiyem genel anestezi ile yaptır kürtajını ve kesinlikle vakum ile..Benim başımdan geçti çok çabuk toparlanırsın zaten daha başındasın gebeliğin..Üzülme olur mu? Hakkımızda böylesi hayırlıymış demek ki

Hayırlısı canım, inşallah bir iki ay içinde tekrar güzel haberlerini alırız. Lütfen üzülmemeye çalış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…