Malesef bebeğimi göremedik boş gebelikmiş bu yaşadığım cuma günü kürtaj olucamağzım dilim bağlı konuşamıyorum sadece hayırlısı diyebiliyorum.. Kürtaj olan arkadaşlara sorum genetik testi ve kan pıhtılaşma testlerini yaptırdınız mı; kürtajda lokal anestezi mi genel anestezi mi olmalı; vakum yöntemi diye bişey varmış onu mu tercih etmeliyim? Artık düşündüğüm inş kürtajım sıkıntısız geçerde tekrar hamile kalabilirim..bu süreçteki desteğiniz için hepinize teşekkür ediyorum sağolun iyi ki varsınız..
Allah ım sabır dirayet ve metanet versin, güçlü olmaya çalış, Hepimiz hamiş olmayı beklerken Rabbimize emanet ediyoruz,çoook geçmiş olsun, inşallah tez vakitte hayırlısı ile sağlıklı bir gebelik ve evlat nasip eder Rabbim,sevgiyle kucaklarım seniMalesef bebeğimi göremedik boş gebelikmiş bu yaşadığım cuma günü kürtaj olucamağzım dilim bağlı konuşamıyorum sadece hayırlısı diyebiliyorum.. Kürtaj olan arkadaşlara sorum genetik testi ve kan pıhtılaşma testlerini yaptırdınız mı; kürtajda lokal anestezi mi genel anestezi mi olmalı; vakum yöntemi diye bişey varmış onu mu tercih etmeliyim? Artık düşündüğüm inş kürtajım sıkıntısız geçerde tekrar hamile kalabilirim..bu süreçteki desteğiniz için hepinize teşekkür ediyorum sağolun iyi ki varsınız..
tmm cnm tesekkut ederim bir arastirayim onu bugun rrgl oldum olacam zaten biterbbitmez baslarim ins mujdeyi aliriz bizdeuyku hali bendede var kaç gündür ama uykuya dalmakta güclük cekiyorum.dun ve evelsi gün regli sancıları cok cektım.şimdilerde halsizlik var epey karnımdada gaz var sancı yapıyor biraz rahatsız edıyor beni.
cnm netten bak tilavet secdesi die arattığında cıkıyor resimli anlatan sitelerde var.Allah kabul etsin şimdiden.ben okumaya baslayalı 21 gün olmustu müjdemi aldım :)
evet bu önemli arkadaşım etrafımda çok var eleştirmek istemem ama olur olmaz yerlerde değişik hareket eden kızlar beni rahatsız eder öyle kişilerçocuk olmak güzel yaaa; yani işte yerine göre davranıyoruz arkadaşım en güzeli:)
daha çok var canım ya bizim için umutsuzluk olmaz hemenhiç alma tatlım inan meraktan duramamak negatifi görmenden iyi şimdi umutsuz oldum ben
Malesef bebeğimi göremedik boş gebelikmiş bu yaşadığım cuma günü kürtaj olucamağzım dilim bağlı konuşamıyorum sadece hayırlısı diyebiliyorum.. Kürtaj olan arkadaşlara sorum genetik testi ve kan pıhtılaşma testlerini yaptırdınız mı; kürtajda lokal anestezi mi genel anestezi mi olmalı; vakum yöntemi diye bişey varmış onu mu tercih etmeliyim? Artık düşündüğüm inş kürtajım sıkıntısız geçerde tekrar hamile kalabilirim..bu süreçteki desteğiniz için hepinize teşekkür ediyorum sağolun iyi ki varsınız..
hatice ben bir kürtajda darma duman oldum ama kendimi allahın izni ile dualar ile topladım dualar kurtarıcım oldu ağlamam bile yanlışmış annene helal olsun insanın içi cız ediyor yaaa bugün çok duygusalım gözlerim doluyor iyi değilimCanım Allah yardımcın olsun. Sıkıntı yapma annem 2 kürtajdan sonra abimi, beni ve kız kardeşimi dünyaya getirdi. Hemde o günkü şartlar ve teknoloji şimdi kullandıklarımızla mukayese bile edilemez. Hayırlısıyla hamiş haberlerini de alırız.
evet bu önemli arkadaşım etrafımda çok var eleştirmek istemem ama olur olmaz yerlerde değişik hareket eden kızlar beni rahatsız eder öyle kişiler
ben öyle evli bayanların başka erkeklerin içinde ağzı açık gülmelerine kaşrıyım ki ben çok gülen biriym yapardım da eşim öğrettti bu alışkanlığı izledim cidden itici oluyor bide ben çok dikkatsiz biriyimdir ama izleyerek öğrendim bir bayan ve erkekte dikkatli olcakBende sevmem öyle olmadık yerde sesli tepkiler veren harala gürele kızları bayanlar dışarıda ağır olacak kibar nezaketli olacak :) olacak o kadar:)
ben öyle evli bayanların başka erkeklerin içinde ağzı açık gülmelerine kaşrıyım ki ben çok gülen biriym yapardım da eşim öğrettti bu alışkanlığı izledim cidden itici oluyor bide ben çok dikkatsiz biriyimdir ama izleyerek öğrendim bir bayan ve erkekte dikkatli olcak
sevgilisi olup evli olan adamları görüyoruz her iki cinste akıllı olcak :)
aynen dikkatli olucaz öyle mecburuz ben öyle espirileri kaldıramam benim eşimde kıskanç biri başka kadına öyle yapmaz yapamaz çünkü kendi dikkatli davranıyor başklarının da dikkatli olmasını ister iş yerinde resmiyim zaten çalıştığım alanda bayanlar var ama çok küçük yaşta 20 yaşında işe başladığım için abilerim var yeni biri gelincede bey diyorum oluyor bitiyor :)))))))evet bende erkek yanımda küfür etmeyecek dikkat edecek bel altı espri yapmayacak gülerim anlatırım dinlerim ama her zaman seviyeli :)
canımmm inan o kadar üzüldüm ki hep umut ettik arkadaşlarla hiç düşünmedik olumsuz sonucu ama sonuçta hamile kalabiliyorsun inşaallah yeniden yaşayacaksın sorunsuz hamileliğiMalesef bebeğimi göremedik boş gebelikmiş bu yaşadığım cuma günü kürtaj olucamağzım dilim bağlı konuşamıyorum sadece hayırlısı diyebiliyorum.. Kürtaj olan arkadaşlara sorum genetik testi ve kan pıhtılaşma testlerini yaptırdınız mı; kürtajda lokal anestezi mi genel anestezi mi olmalı; vakum yöntemi diye bişey varmış onu mu tercih etmeliyim? Artık düşündüğüm inş kürtajım sıkıntısız geçerde tekrar hamile kalabilirim..bu süreçteki desteğiniz için hepinize teşekkür ediyorum sağolun iyi ki varsınız..
günaydın canımm ben bugun kendımı hiç iyi hissetmiyorum yaa belım agrıyor canım bısey yemek ıstemyr konusmak bıle istemıyorarkadaşlar gündaydınlaaar nasılsınız friendlye üzüldüm çok Rabbim inşaallah nasip eder ona da bizlere de sağlıklı bir gebelik Allah hepimizin yardımcısı olsun
Canım çok geçmiş olsun..Benim tavsiyem genel anestezi ile yaptır kürtajını ve kesinlikle vakum ile..Benim başımdan geçti çok çabuk toparlanırsın zaten daha başındasın gebeliğin..Üzülme olur mu? Hakkımızda böylesi hayırlıymış demek kiMalesef bebeğimi göremedik boş gebelikmiş bu yaşadığım cuma günü kürtaj olucamağzım dilim bağlı konuşamıyorum sadece hayırlısı diyebiliyorum.. Kürtaj olan arkadaşlara sorum genetik testi ve kan pıhtılaşma testlerini yaptırdınız mı; kürtajda lokal anestezi mi genel anestezi mi olmalı; vakum yöntemi diye bişey varmış onu mu tercih etmeliyim? Artık düşündüğüm inş kürtajım sıkıntısız geçerde tekrar hamile kalabilirim..bu süreçteki desteğiniz için hepinize teşekkür ediyorum sağolun iyi ki varsınız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?