Hosgeldin burcuuu hadi topic ugurlu gelsin ins sen de bat ini yaz ve kacinci denemen oldugunucanım nereye yazcam yaz da mogami listeye eklesin seni
Kuzum bu ay regl 7'sinde oldum 7-8 hastaydım. 9'unda gelmedi. Yumurtlamam da adetlerim 28 günde bir düzenli olduğu için büyük büyük ihtimal 14. gün oluyorum o da bu ay 21'ine tekabül etti ve o gün çok kasık ağrım oldu.
canım nereye yazacağım ki?[/QUOT
canım sen buraya yaz mogami seni ekler :)
kızlar merhaba ben bu ayın 9unda adet oldum 5gün sürdü. Benim yumurtlama günüm ne zaman ki? Bende hamile kalmak istiyorum
canım ben yakalayamadım ya şu yumurtlama gününü. testlerim negatif çıkıyor.
Doktora gittim kavga edip ciktim kızlar. Kendi doktorum yoktu başkasına gittim gitmez olaydim. Muayenede çok canımı yaktı.kist var bende. Ameliyat olacaksın diyor. Yumurtalarıma baktirmaj için geldim dedim. Su an çocuk yaparsan çok kötü olur diyor. Kistim zararsızmis biliyorum kaç doktora gittim halbuki. Yumurta var diyor gebe kalabilirsiniz diyor ama verdigim sorulara hiç cevap vermedi. Yine de kafamı kurcaladi ışte
Hamileyim inanamıyorum
Canım bir kaç doktora daha mı gözüksen acaba? Kistin çok mu büyükmüş ki?
Hayirlisi olsun tabi..benim doktorum birsürü tahlil yaptı herşey iyi sıkıntı yok dedi. hamile kalınca sıkıntı olur mu diye sordum olmaz dedi. gebe kalabilirsin artık sana bağlı dedi. şu an zaten kist için değil yumurtam var mı baktırmak için gitmiştm. benim ovulasyon testleri hep negatif çıkıyor. doktor yumurtan var dedi ama bakalım artık hayırlısı diyeceğiz
canım bat ne ki? Ya ben birşey bilmiyorum
Hayirlisi olsun tabi..
Kendi doktorundan guvendigi surece sasmamali demek ki insan. Bosuna gerilme bence hayirlisi dedigin gibi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım bat ne ki? Ya ben birşey bilmiyorum
Bu neye işaret acaba :) benim hep 3gün sürüyor. 6gün de cokmus ya :)
Hamileyim inanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?