Ben de bir ay diane kullandım ve o ay 3 kilo aldım. Sonra da yasmine geçtim. O aralar benen afedersiniz isteksizlik yaptı. Ben de sizinkinden kullansam iyiymiş :)
kullan canım etrafımda kimseden yan etki duymadım tabi bünyen sağlamsa :) Kilo olayına gelirsek bana aldırmadı bence bu yemek yemekle ilgili fazla kaçırdın galibasu tutmuyor ödemde yapmıyor yazz
kız gozumun ıcıne bakıyodu varya bırakma benı dıye hos sımdık hep farkında anne hınn hınn gee dıyo hemen
Olabilir canım yoksa cinsel açıdan falan bi sorunumuz yok çok da seviyorum ama çok taktım kafama
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Amin canım. Inşallah hepimiz hamile kalırız :) ben de yarın gidecegim bakalim yumurtam var mi
İyi akşamlar kızlar
Bugün dr gittim 3.5 cm kist vardı bende kist erimiş çok sevindim serophene diye hap verdi cumaya kntrol var aranızda bu hapı kullanan var mı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bende4+2 gorunuyorum oyyy oyyy ıyıdır annesı sen merak etme
Pelin7 nerelerde acaba?
Yoksa hamile de istirahat mi ediyor:)
Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...
İyi akşamlar kızlar
Bugün dr gittim 3.5 cm kist vardı bende kist erimiş çok sevindim serophene diye hap verdi cumaya kntrol var aranızda bu hapı kullanan var mı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
gözün aydın kurtulmana sevindim kistten
aynen ole canım su anda beledıyede calsıyorum ama ınan cok rahatım allaha sukur sıkıntım yok banka benı somurmus onu anladım ıyıce nerde yapıyosunuz kofteyı ıstanbuldamı
var var varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrkızlar var 56 ımıs daha yenıymıs pazartesı tekrar yaptırıp degerın yukseldıgını gorun demıs doktor bebıs gelıyoo allahımmm sızede versın hepınıze versın bu duyguyu heyecanı mutlulugu yasatsın allahım sukurler olsun
kızlarrrrrr
dün doktora gittim işte akıntım var falan konuştum doktor muayene etti sonra hadi bir ultrason bakalım dedi
bi baktı ki küçücük bir kese
meğersem hamileymişim tek deneme de yok dedim inanmadımbu adet düzensizliğiyle olmaz dedim yok yok diye
sonuçta test falan yaptım kaç kere meğersem geç döllenme olmuş
Canım hayırlı olsun :) gözünaydın :))
6 gün sürmesi gereken adetim 2 günde bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?