Günaydın kızlar yeni bir gün umutla dolsun :)
Ben de bir ay diane kullandım ve o ay 3 kilo aldım. Sonra da yasmine geçtim. O aralar benen afedersiniz isteksizlik yaptı. Ben de sizinkinden kullansam iyiymiş :)
Bu neye işaret acaba :) benim hep 3gün sürüyor. 6gün de cokmus ya :)
Hamileyim inanamıyorum
Bu neye işaret acaba :) benim hep 3gün sürüyor. 6gün de cokmus ya :)
Canım senin yumurtlama nasıl oluyor peki. Kaçıncı gün başlıyorBenimde hep 3 gün sürer ama bu ay 2 gün sürdü.
Benimki de 6 gün sürüyor 3 gün iyiymiş ya:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hamileyim inanamıyorum
Hamileyim inanamıyorum
Keni doktorun gormemismiydi kisti yorum yapmismiydiDoktora gittim kavga edip ciktim kızlar. Kendi doktorum yoktu başkasına gittim gitmez olaydim. Muayenede çok canımı yaktı.kist var bende. Ameliyat olacaksın diyor. Yumurtalarıma baktirmaj için geldim dedim. Su an çocuk yaparsan çok kötü olur diyor. Kistim zararsızmis biliyorum kaç doktora gittim halbuki. Yumurta var diyor gebe kalabilirsiniz diyor ama verdigim sorulara hiç cevap vermedi. Yine de kafamı kurcaladi ışte
Günaydın kızlar yeni bir gün umutla dolsun :)
Keni doktorun gormemismiydi kisti yorum yapmismiydi
Zararsizmis madem hamile kalinca neden kotu oluyomus
Dengesiz aciklamalar yapmis brnce
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım senin yumurtlama nasıl oluyor peki. Kaçıncı gün başlıyor
Hosgeldin burcuuu hadi topic ugurlu gelsin ins sen de bat ini yaz ve kacinci denemen oldugunu yaz da mogami listeye eklesin senicanım bende hamile kalmak istiyorum ya :)
petty hala adet olmadin miGünaydın kızlar yeni bir gün umutla dolsun :)
Caniiiimmmm gozun aydin :) kacinci denemendi ? Kac aylik evlisin,? Nasil ogrendin hamile olduğunu biraz anlatsanaa bize de heyecan olsunHamileyim inanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?