2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Ben de bir ay diane kullandım ve o ay 3 kilo aldım. Sonra da yasmine geçtim. O aralar benen afedersiniz isteksizlik yaptı. Ben de sizinkinden kullansam iyiymiş :)

Canım ben bebekten sonrada yine hapıma dönerim çünkü çok memnunum. Hiç yan etki yapmadı bende.

Doktora gittim kavga edip ciktim kızlar. Kendi doktorum yoktu başkasına gittim gitmez olaydim. Muayenede çok canımı yaktı.kist var bende. Ameliyat olacaksın diyor. Yumurtalarıma baktirmaj için geldim dedim. Su an çocuk yaparsan çok kötü olur diyor. Kistim zararsızmis biliyorum kaç doktora gittim halbuki. Yumurta var diyor gebe kalabilirsiniz diyor ama verdigim sorulara hiç cevap vermedi. Yine de kafamı kurcaladi ışte

Keni doktorun gormemismiydi kisti yorum yapmismiydi
Zararsizmis madem hamile kalinca neden kotu oluyomus
Dengesiz aciklamalar yapmis brnce

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Keni doktorun gormemismiydi kisti yorum yapmismiydi
Zararsizmis madem hamile kalinca neden kotu oluyomus
Dengesiz aciklamalar yapmis brnce

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

benim doktorum birsürü tahlil yaptı herşey iyi sıkıntı yok dedi. hamile kalınca sıkıntı olur mu diye sordum olmaz dedi. gebe kalabilirsin artık sana bağlı dedi. şu an zaten kist için değil yumurtam var mı baktırmak için gitmiştm. benim ovulasyon testleri hep negatif çıkıyor. doktor yumurtan var dedi ama bakalım artık hayırlısı diyeceğiz

Canım senin yumurtlama nasıl oluyor peki. Kaçıncı gün başlıyor

Kuzum bu ay regl 7'sinde oldum 7-8 hastaydım. 9'unda gelmedi. Yumurtlamam da adetlerim 28 günde bir düzenli olduğu için büyük büyük ihtimal 14. gün oluyorum o da bu ay 21'ine tekabül etti ve o gün çok kasık ağrım oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…