Deneme derken 😬Canım listeye ekledim ama deneme sayını da söylersen onu da ekleyeyim :)
Ozur dileyerek soruyorum ama sizin de camasirinizda iz birakiyor mu? Bi de senin belirtilerin sanki hamile belirtileri ya ins gec dollenmedir de hamilesindri ama testi yaparken esine soyleme supriz olsun
petty akıntın hamilelik belirtisi de olabilir. Biraz daha bekle ve doktora git
Hamileyim inanamıyorum
Kızlar bende anormal mo bilmediğim bi durum var sabah ve biraz önce sanki yumurtaliklarimdan bisey akiyomus gibi hissediyorum ve içten içe atiyo akarken nabız gibi sizce nedir?
Hamileyim inanamıyorum
Bence buyuk ihtimal hamissin canim
Bende de olmustu ogrenmeden once
Hatta bu ne die dusunmustum
s.aleyküm canlarmarmarada oturan arkadaşlar...geçmiş olsun iyisinizdir inşallah Rabbim beterinden korusun...Ülkemizin başında musibetler dönüyo bi süredir hayırlısı.. dua edelim bol bol ülkemiz için
nasılılsınız canlar?
Allah razı olsun canım ist dayım ama hiç bişey hissetmedim :) aynen ülke olarak biri bitiyo öbürü başlıyor hayır olsun
mogamicim nasıl gidiyor hayat...sen niye iki gün adet oldun ki yaa stersten kafaya takmadan mı oluyo acaba :44::44::44::44: insan kafaya takmıyorum rahatım dese de içten içten farkında olmadan takabiliyor...hayırlısı olsun canım
tatlım nasıl olsun eşimle ev temizledik koşu bandı aldım onu yerleştirdik güzelce :) Adet dün kesilmişti bugün yine geldi yani devam ediyor kısa süre kesilince bende bitti sandım ama tamgaz devam kafaya takmasam da ister istemez kafamda oluyor ama daha ilk denemem olduğundan sorun etmiyorum şimdilik bi de bugün hamile olduğumu sanan arkadaşlarımdan tebrik aldım halbuki başka bi arkadaşım kendi gebelik haberine beni etiketleyince tebrikler bana geldi hem çok mutlu hissettim hem üzüldüm hafiften
hmmm adetinin devam etmesine sevindm düzen bozulursa bi de onu kafaya takıyor insan
hamile olmasan da söylenmesi bile güzel dedğiğn gibi...Rabbm gerçek tebrikler nasip etsin
Ay inş canim inş arada bi sanci gelyo gidiyor sanki burdayim dikkat et dio ama ben heveslenmek istemiyorumki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?